Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój poprzedni adopciak wymagał sporo pracy, bronił miski, siebie przed zabiegami etc. Dlatego przy Obku od samego początku dbalam żeby wszelkie zabiegi i grzebanie w misce były normalne. Jak kiedyś angazowalam sie w adopcje to widziałam bule gryzace i atakujace...nie, dziekuje.

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sagat bardzo pilnuje zasobów , on jest w ogóle brdzo przyjaznym ale i nieufnym psem. Kiedyś jak pytałam o pracę nad tym dostałam bardzo sprzeczne info dlatego olałam naukę . Teraz każdy wie że nie grzebie się w misce Sagata gorzej jest jak mam uszy wyczyścić czy pazura uciąć 9(kaganiec i szapranina)

• 2 weeks later...
Posted

Nowe zdjęcie spacerowe
[img]http://images67.fotosik.pl/71/d8487cec453a3430med.jpg[/img]
W domu, większość mieszkania jest "otwarta", ale niektóre pomieszczenia zabezpieczamy przed psem :)Oto jego reakcja na bramkę.
[img]http://images69.fotosik.pl/70/adc9a0ddf6b11c29med.jpg[/img]

Posted

te bramki są fajne, jeśli ma się jakiekolwiek zwężenia w mieszkaniu :diabloti: u mnie salon z kuchnią to stodoła bez możliwości odgrodzenia czegokolwiek, w innym wypadku byłaby brameczka do kuchni na 100%, można by było spokojnie zostawiać żarcie na wierzchu, choć bramka musiałaby być mojego wzrostu, żeby Pat jej nie przeskoczył :evil_lol:

Posted

My zabezpieczamy pokój, w którym jest nisko cały sprzęt audio etc. Mamy tam tez książki, gry planszowe na wysokości podłogi;). Nic tam nie nabroil, ale lepiej nie kusić :) W zasadzie, on nie niszczy nałogowo, ale miewal czasem jakiś odpal ;) to już nawet nie chodzi o gryzienie, ale uszkodzenia podczas brykania ;)

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Hellou,

żyjemy, ale nie bardzo mamy czas na fora, ponieważ Obama od jakiegoś czasu jest pochłonięty snuciem planów o podboju świata:

7b63a81085358324med.jpg

A kiedy tylko ma chwilę wolnego, to...knuje na spacerach :)

bd26cb858d9fa2b3med.jpg

• 3 weeks later...
  • 1 year later...