Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Goldek']Nie wiem, ale może wiesz coś o Next Robinie z Leśnych Ostępów??[/quote]
Ja wiem :lol: ! Tak się składa, że dobrze znamy się z jego właścicielami. Robinek wraz z Panią, zmienił miejsce zamieszkania, ostatnio musiał bronić sie przed kuplem - oczarkiem niemieckim (ech te chłopy!) i ma tymczasem luzik od wystaw. Ogólnie zdrowy i szczęśliwy. Przynajmniej tak byłom jeszcze tydzień temu :lol: ! A co znacie się?

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tolutkowa']Ja wiem :lol: ! Tak się składa, że dobrze znamy się z jego właścicielami. Robinek wraz z Panią, zmienił miejsce zamieszkania, ostatnio musiał bronić sie przed kuplem - oczarkiem niemieckim (ech te chłopy!) i ma tymczasem luzik od wystaw. Ogólnie zdrowy i szczęśliwy. Przynajmniej tak byłom jeszcze tydzień temu :lol: ! A co znacie się?[/quote]

a moge sie dowiedzieć kto to jest?czy najpiękniejszy golden albo jak:niewiem:

Posted

[quote name='Dagusia1992']aha xD wymiziaj go ode mnie:* widze ze dogo cie wciąga;][/quote]

fajnie tu jest:):modla:allahy dla tych którzy mnie przekonanali żebym tu sie zapisała:D

Posted

też się ciesze:)aaa może wrócimy do tematu:PP
Teraz obojętnie wszystkie ludki które tutaj wejdą niech napiszą z jaką rasą mylą wasze psy:)

Posted

[quote name='Acctiually']elo elo:)ty miałaś psa i mylili go z jakąś inną rasa tak jak Bona?:Di inne goldki[/quote]

Hmm... nie przypominam sobie ;P Może... nie pamiętam, miałam psa do swoich 4 lat ;P

Posted

[quote name='flowerteen']Hmm... nie przypominam sobie ;P Może... nie pamiętam, miałam psa do swoich 4 lat ;P[/quote]
ahh no też faktycznie no Daguś ona miała spaniela ty jesteś niewtajemniczona:bigcool:

Posted

[quote name='flowerteen']Cocker spaniela angielskiego :D Kocham go... dzięki niemu pokochałam psy....[/quote]
ahaa:D ja kocham psy od zawsze;] od kąd pamietam to zawsze miałam do czynienia z psiakami:D

Posted

Coo? xD Przecież Fiona jest Twoja, więc jak mogłaś nic nie usłyszeć? xD No dobra, zaczynam sama siebie nie rozumieć xD
Noo, niewtajemniczona jesteś! :D A raczej... byłaś ;P

Posted

no uszy ona ma boskie ale mnie czasem tak wkurza jak ludziska upierają się że mój pies to nie golden...kiedyś facet mi powiedział że jest za gruby a on waży idealnie 37 kilo ale to wyciąć:PPczułam się jakby ktoś uderzył mnie w twarz...