Kocurkotka Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Międy narodowa wystawa w Kielcach Bardzo nam się udała :)!!! Ocena doskonała - lokata 1 - miejsce 1/3 - CWC :D Quote
kalyna Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Gratuluję wyników z wystawy ;) Ależ ładne są te Twoje Pannice. A jakie są relacje między nimi? Quote
Kocurkotka Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 A relacje są bardzo dobre :P Oxa to typowy uległa psina :P bawią się razem spią razem załatwiają się w tym samym czasie :P i każde tęskni za drugą ;) ale Czika jest starsza i czasami jak jej się coś nie chce to pokaże kły powarczy a Oxa odrazu idzę na ugodę :p Akurat robimy mały remoncik salonu przed pokoju itp. psy siedzą na górze i czekają kiedy mogą zejść :p Quote
Oscar Patric Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 dama z piłeczką :D bardzo ładnie :loveu: Quote
Kocurkotka Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 pilnuj lokomotywy żeby nie pojechała ;) Quote
Oscar Patric Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Nie to że się wtrącam,ale niebył by lepszy kaganiec fizjonomiczny dla niej? Quote
phase Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 w taką pogodę taki kaganiec nie jest zły, ale myślę, że te fizjologiczne są bardzo dobre, lekkie, dają dużą swobodę psu. A tak swoją drogą ładna ta lokomotywka. :) Ale psiury ładniejsze. :D Quote
Kocurkotka Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 problem polega na tym że robi nam kagańcem dużo krzywdy bo się ociera :P a to jedyny kaganiec który nie zniszczył mi spodni czy nabił solidnego siniaka XP Quote
Oscar Patric Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 problem polega na tym że robi nam kagańcem dużo krzywdy bo się ociera :P a to jedyny kaganiec który nie zniszczył mi spodni czy nabił solidnego siniaka XP aha,rozumiem spoko :) Quote
Kocurkotka Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 oto nasza nowa towarzyszka i dziecko ;) Doris Dołączyła do naszej rodziny 16 Listopada :) i miała 7 miesięcy ^^ Doris to australijski silk terrier Quote
Kocurkotka Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 wychowałam się z yorkami i możecie mi uwierzyć że miedzy jedną a drugą rasą jest niesamowita różnica ;) Quote
Guest TyŚka Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Mam słabość do BOSów, więc już znasz moją faworytkę z Twojego stada ;) Gratuluję nowego członka rodziny - jak go przyjęły łowcarki? :D Quote
Oscar Patric Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Gratulacje nowego członka rodzinki:) Jaka mała jest na codzień? Quote
Oscar Patric Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym co minęło i nad tym co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzy.. Quote
Kocurkotka Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Czika na początku nie zwracała na nią uwagi Oxa cieszy się n widok każdego psa w domu ;) aktualnie obie są papużkami nierozłączkami Quote
Recommended Posts