quasimodo Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Co tu tak cicho od tylu tygodni? Czy wszystko w porządku? Quote
Czaka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 W porządku! Adagir i jego rodzinka mają się dobrze. Z tego co mi wiadomo, to aktualnie Kasia nie ma dostępu do netu. Adagirka ostatnio widziałam na początku stycznia, zajadał się domowej roboty serniczkiem. Quote
quasimodo Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 No to super - najważniejsze, żeby mu zdrowie i humor dopisywały... Quote
Bonsai Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Pozdrów od nas Adagirka i jego rodzinkę Kasiu! Quote
Czaka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Pozdrowiłam!!! Adagirkowa rodzinka też wszystkich pzdrawia i dziękuje za wspaniałego sierściucha :loveu: Quote
Czaka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 A my wczoraj byliśmy u Adagirka, później wkleję zdjęcia. :cool3: Quote
quasimodo Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Romek-Zamość napisał(a):A my wczoraj byliśmy u Adagirka, później wkleję zdjęcia. :cool3: Czekamy, czekamy!!! Quote
Czaka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 A to jest Adagir i jego dwie koleżanki. Niestety Adagir zamiast pozować do zdjęć wolał przytulać się do Kasi. Quote
quasimodo Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Dziękujemy za zdjęcia! Adagirek ma niepowtarzalną buźkę... Widać, że jest mu dobrze, tylko on ma takie zamyślone, trochę smutne spojrzenie... No i jakie fajne siostry ma w nowym domku! A jak się psinek czuje, jak z humorem u niego, co porabia całymi dniami? Może Rodzice Adagirka, w wolnej chwilce, napiszą parę zdań o życiu naszego wspólnego ulubieńca? Pozdrawiamy serdecznie. Quote
patch75 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Romek-Zamość']A to jest Adagir i jego dwie koleżanki. Niestety Adagir zamiast pozować do zdjęć wolał przytulać się do Kasi. taka poczciwina z niego, spojrzcie na jego uszy, jaki on jest spolegliwy:loveu:przypomina mi troche mojego Loverboya Quote
Bonsai Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Oj tak, przytulaśny to on zawsze był. :) Cudowny misiek. Dziękujemy za zdjęcia. :loveu: Quote
quasimodo Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 A co tam słychac u naszego Adagirka kochanego? Jak sie czuje psinka? Quote
quasimodo Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 quasimodo napisał(a):A co tam słychac u naszego Adagirka kochanego? Jak sie czuje psinka? Ponawiamy prośbę o wiadomości... Quote
Czaka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 U Adagirka wszystko dobrze, byliśmy u niego jakieś dwa tygodnie temu. Niestety padł mi aparat i nie zrobiłam zdjęć. Możesz być spokojna, facet miał szczęście. Pogadam z jego pańciostwem, to może prześlą mi jakieś fotki. Quote
quasimodo Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Co słychać u Adagirka? Jak zdrówko i humor? Quote
quasimodo Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Wszyscy już o nim zapomnieli? :shake: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 a tyle się działo w międzyczasie, że chyba zapomnieli. Ale to nic, jeśli tylko Adagirkowi jest dobrze!!!:loveu: Quote
quasimodo Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Miło byłoby mieć pewność, że u psiaczka wszystko OK, a tu o wiadomości doprosić się nie można :shake: Quote
quasimodo Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Od pół roku nie można się doprosić o jakąkolwiek informację...:shake: Mamy nadzieję, że wszystko u niego w porządku... Quote
Czaka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Witajcie. Przepraszam wszystkich miłośników Adagira, za brak wieści o staruszku. Byliśmy u niego w miniony piątek. Miewa się wyśmienicie. Ma dwupokojową , dobrze ocieploną budę z gankiem, której pilnuje jak niepodległości. Oczywiście nie jest zamykany, ani wiązany. Do dyspozycji ma dużą , ogrodzoną działkę. Chłopak biega jak młodzik, dobrze słyszy, biega za kotami, które przychodzą od sąsiadów. Po wyrazie pycha widać, że jest szczęśliwy. Quote
Bonsai Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Dziękujemy za wieści! Czy możliwe jest zdobycie zdjęc Adagira broniacego swojej budy jak niepodległości? ;) Quote
Recommended Posts