Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W porządku! Adagir i jego rodzinka mają się dobrze. Z tego co mi wiadomo, to aktualnie Kasia nie ma dostępu do netu. Adagirka ostatnio widziałam na początku stycznia, zajadał się domowej roboty serniczkiem.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dziękujemy za zdjęcia!
Adagirek ma niepowtarzalną buźkę...
Widać, że jest mu dobrze, tylko on ma takie zamyślone, trochę smutne spojrzenie...
No i jakie fajne siostry ma w nowym domku!
A jak się psinek czuje, jak z humorem u niego, co porabia całymi dniami? Może Rodzice Adagirka, w wolnej chwilce, napiszą parę zdań o życiu naszego wspólnego ulubieńca?
Pozdrawiamy serdecznie.

Posted

[quote name='Romek-Zamość']A to jest Adagir i jego dwie koleżanki. Niestety Adagir zamiast pozować do zdjęć wolał przytulać się do Kasi.

taka poczciwina z niego, spojrzcie na jego uszy, jaki on jest spolegliwy:loveu:przypomina mi troche mojego Loverboya

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

U Adagirka wszystko dobrze, byliśmy u niego jakieś dwa tygodnie temu. Niestety padł mi aparat i nie zrobiłam zdjęć. Możesz być spokojna, facet miał szczęście. Pogadam z jego pańciostwem, to może prześlą mi jakieś fotki.

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Witajcie.
Przepraszam wszystkich miłośników Adagira, za brak wieści o staruszku.
Byliśmy u niego w miniony piątek. Miewa się wyśmienicie. Ma dwupokojową , dobrze ocieploną budę z gankiem, której pilnuje jak niepodległości. Oczywiście nie jest zamykany, ani wiązany. Do dyspozycji ma dużą , ogrodzoną działkę. Chłopak biega jak młodzik, dobrze słyszy, biega za kotami, które przychodzą od sąsiadów. Po wyrazie pycha widać, że jest szczęśliwy.