olenka_f Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='akucha']I co Olenko, to Koko jest?[/quote] to wyskubane to koko a tamto podróba Quote
akucha Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Chyba odwrotnie będzie :evil_lol: Wiola pisze, że Koko bezogonek jest! Quote
olenka_f Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 boszzzzzzzzzz, zabrać Brązowej maszynkę, wszystkie 102 wyskubie, jak zabierze sie za koty to jade do Sopotu:mad: Quote
brazowa1 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Akuszko................przeciez ja wyraznie pisalam,ze to pudel Koks z Gdyni....on jeszcze nie ma watku,ja mu dopiero zakladam. I Ty Olenko!!!!!!!!???????????? Ty,ktora widzialas naszego pudla tuz po strzyzeniu,BEZ OGONKA!???????? Na litosc boska,czy tak wyglada pudel ostrzyzony przez fryzjerke??? Pudla Koksa ja opitoliłam z wiewiora! Quote
Kasia25 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ja się bardzo boje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boje się, że zaraz wpadnie Brązowa i napisze, że to łyse to CZARTEK<aaaaaaaaaaaaaa Quote
olenka_f Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 który koks, który koko oba wyskubane, łolaboga coście im zrobiły Quote
brazowa1 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4a6e43e2583b1b9a.html"][IMG]http://images12.fotosik.pl/70/4a6e43e2583b1b9a.jpg[/IMG][/URL] to jest NASZ pudel Koko,fotka z lutego [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images30.fotosik.pl/11/de075f84e62faf4d.jpg[/IMG][/URL] A Tu macie gdynskiego pudla Koksa,ktory jeszcze watku nie ma,fotka z kwietnia zeszlego roku. Zdjecie łysego pudla,to pudel Koks z Gdyni,poniewaz Koko z Sopotu nie ma jeszcze "łysego" zdjecia-jutro dopiero bedzie miał sesje. Quote
akucha Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ale narozrabiałam!!!! :cool1: Jakoś nie doczytałam, że to pudel z Gdyni... Zauważyłam, że KOKS, ale pomyślałam, że może wolacie go Koko :splat: A Olenka jeszcze potwierdziła... No to usuwam foty, o matko... :oops: Quote
brazowa1 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [SIZE=1]o matkoooo,ale jak zaczelam czytac,ze ogon jest albo go nie ma,to myslałąm,ze Was udusze :megagrin: [/SIZE] [SIZE=1]Akuszko,na Dogo zostaw foty-niech bedzie dowod!!!![/SIZE] Quote
akucha Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Już ze strachu wszystko usunęłam :placz: Sie zastanawiam, czy Olence okularków nie trzeba... Quote
akucha Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Dalej przeżywam tekst Olenki, że ten z ogonem to Koko, a "tamten" podróba :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Już mi lepiej... Quote
Kasia25 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 UMIERAM, nie moge tu wchodzić, bo umieram ze śmiechu:megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
olenka_f Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='akucha']Już ze strachu wszystko usunęłam :placz: Sie zastanawiam, czy Olence okularków nie trzeba...[/quote] co okularów co okularów zaraz, widze wyskubane to znaczy sie Koko skąd mogę wiedzieć że Brązowa z maszynką do Gdyni doleciała luudzie zabrać tą maszynkę bo wszystkie będą wyskubane z ogonem czy bez, ona nie ma litości na fryzjera sie szkoli:mad: Quote
olenka_f Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='brazowa1']Oleńko,zapraszamy na dywanik.:grin:[/quote] ja ci sie nie dam wyskubać, nie ma mowy se będę taka zarośnięta a co Quote
akucha Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Olenko, powiem tak... chodziłaś z nim na spacer, z wydmuszek się jego nabijałaś, ale że ogona nie ma to nie zauważyłaś... Wstyd!!!! Nieprzyzwoite masz podejście do psów. O!!! :nono: I my na wariatki wyszły... Quote
olenka_f Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='akucha']Olenko, powiem tak... chodziłaś z nim na spacer, z wydmuszek się jego nabijałaś, ale że ogona nie ma to nie zauważyłaś... Wstyd!!!! Nieprzyzwoite masz podejście do psów. O!!! :nono: I my na wariatki wyszły...[/quote] a Ty myślisz że ja na ogon patrzałam jak ze śmiechu zalana łzami byłam, tak? jedyne co pamiętam to wyskubanego piskosza i zachwyty Brązowej nad swoim dziełem, do tej pory nie mogę zrozumieć dlaczego tak bardzo mamy różne poglądy na piękno Ty mnie Akuszka nie zawstdzaj bo ja to w pionie sie śmiałam ale sobie myślę że co niektóre cioteczki leżałyby ze śmiechu Quote
olenka_f Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='akucha']Teraz też leżą, z nas tak się śmieją :cool1:[/quote] ooooooooo nie to nie po koleżeńsku:obrazic: Quote
akucha Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 I co, była ta sesja??? Taka jestem teraz ciekawa, jak Koko wygląda... Quote
olenka_f Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='brazowa1']Sesja byla-dzis wieczorem,jak złapie,jakas ciotke,co ma kłopoty ze snem-wstawie :)[SIZE=1] A przy okazji pokaze Wam pchełke-sunie,ktora ostrzyglam wczoraj-wyszła fryzurka cos pomiedzy lwim pieskiem,a chinskim grzywaczem[/SIZE][/quote] następne oskubane, zabrać tą maszynkę mówie zabrać:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 olenko,ja z pchełki jestem naparwde dumna :) Teraz wszyscy ja głaszcza i sie z nia bawia,bo kazdego smieszy.Ona tylko na tym zyskała. Quote
Recommended Posts