Jump to content
Dogomania

Delikatny "pudelek" Koko,od 4 lat zyje w schronisku.Trojmiasto. Ma dom.

Recommended Posts

Posted

[quote name='brazowa1']Bo co????? Bo ma długie konczyny,nie ma jajek i ma szeroki rozstaw nog,tak?[/quote]

tylko tylnie ma takie jakieś rozkraczone przód jest ok:evil_lol:

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deedee77']Fajne cudo!!!![/quote]

:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

łaaaaa w sumie jeszcze istniejemy chyba. ja oprocz brazowej to nie znam nikogo:oops: ale czuje sie niemilosienie zwiazana emocjonalnie!!!

jedyny kontakt jaki mam to kom do brazowej i mail do akuchy.moze ejdnak nie zamkna no?

Posted

pewnie że nie ale ten tytuł "delikatny pudelek":megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:
"WYSKUBANY PUDELEK " "ROZKRACZONY PUDELEK" trzeba prawde pisać:evil_lol:

Posted

hmm no to kurde trzeba kiedys zorganizowac jakies spotkanie coby pozostaly lepsiejsze wrazenia niż ino wyrtułalne:evil_lol:

a tak btw. to zapytam tutaj...nie ma ktos klatki pozyczyc?

jaka klatka i co i jak to tu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68542&page=10"]MISSION GOŁEBIOSSIBLE[/URL]

Posted

[quote name='deedee77']Hihi!Brazowa prezesem tej organizacji!!!!![/quote]
Ty nie szydz :diabloti: bo Ciebie uczynie wiceprezesem!
Oj,a mi sie udało,poznalam wielu dogomaniakow :) i zawsze chcialo mi sie zakrzyknac:Wy jestescie ludzmi!Macie twarze!