Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olusia']To jaką wpadkę zaliczyli, jeśli nie kurier? Jesli nie chcesz to nie pisz ;)[/quote]

Oj, żeby to jedna wpadka była :shake:. Jeśli dobrze pamiętam to zaczęło się od tego, że mówili mi, że danego produktu nie ma (ok, super) i co mają dalej robić, więc ja ZAWSZE odpowiadałam im, żeby zmienili na jakiś odpowiednik, a gdy paczka była już u mnie okazywało się, że tych odpowiedników nie ma :angryy:. Dodam jeszcze, że zawsze jak prosiłam o te odpowiedniki, to mówiłam, żeby były podobnej jakości, co te, które sama wybrałam, to dostawałam jakiś chłam :p. Potem dostałam paczkę z pogniecionymi puszkami i karmą dla świnki morskiej, która nie była w plastikowym wiaderku, tylko rozsypana w całym kartonie, wspomniałam o tym, przy okazji pisania posta, że paczka już doszła. Pan Marek zaproponował rekompensatę, że mogę wybrać kotu jakieś dwa dowolne smakołyki tylko, żebym napisała o nich w komentarzu do zamówienia. Tak też zrobiłam, potem dostałam telefon, że czegoś tam nie ma (pewnie znajdowały sie tam te smakołyki, ale już dokładnie nie pamiętam), więc jak zwykle poprosiłam, żeby wysłali jakieś odpowiedniki, jak nie trudno się domyślić odpowiedników nie dostałam :roll:, czyli rekompensaty również nie dostałam. Przez jakiś czas jakoś znosiłam te przygody z niedocierającymi produktami, ale w końcu postanowiłam sobie, że wrócę do zakupów w animalii i tak też zrobiłam. Przynajmniej nie muszę zastanawiać się, czy mój zwierzak będzie miał co jeść, czy może tym razem nie.

[quote name='Bzikowa']Akurat na kurierów z krakvetu (oni chyba korzystają z firmy kurierskiej masterlink ale nie pamiętam) nie mogę narzekać. Zawsze zamawiam tam karmę i nigdy mi się nie zdarzyło nic złego jeśli chodzi o kurierów. Może jedynie denerwuje mnie to, że czasem dzwonią o chorej porze (np 7 rano w wakacje:roll:) żeby się dogadać co do przesyłki.
A na kurierów Animalii tym bardziej nie narzekam - ale mi dostarczają zawsze przez kuriera animalia.pl (bo mieszkam pod Warszawą) i ostatnio zapłaciłam za zamówienie ok. 13-tej... A o 20-tej tego samego dni paczka była u mnie :lol: Zawsze przez firmy kurierskie jest dłuzej niz przez kuriera animalii.[/quote]

I animalia, i krakvet korzystają z usług firmy kurierskiej GLS ;).

Patyczkowe fotki bardzo fajne :loveu:. Mój babsztyl nawet kijka nie chce nosić...

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Była gdzieś chyba na dgm dyskusja dotycząca krakvetu.
Z tego co pamiętam to ludzie zamawiali, a oni przysyłali coś innego. Piłki itp. były inne niż na zdjęciach.[/quote]

A właśnie, przypomniałaś mi ;). Dwa (?) razy zdarzyło się, że przysmaki jakie zamawiałam przyszły w zwykłych torebkach śniadaniowych, a nie w "firmowych" opakowaniach, także nawet nie wiem czy ich data przydatności była jeszcze dobra :hmmmm:. Tak krakvet dba o swoich klientów.

Posted

Ja z usług Krakvetu jeszcze nie korzystałam, a po waszej skutecznej antyreklamie tego sklepu pewnie i w przyszłości nie zamówię nic z tego sklepu.
Korzystałam tylko i wyłącznie ze sklepu internetowego mampsa oraz z pełnej miski. Dodatkowo zdaża mi się zamawiać coś dla psa na allegro.
Teraz rozglądam się za legowiskiem dla psa ... ;)

Dianka piękna. :loveu:

Posted

[quote name='Malina.']Oj, żeby to jedna wpadka była :shake:. Jeśli dobrze pamiętam to zaczęło się od tego, że mówili mi, że danego produktu nie ma (ok, super) i co mają dalej robić, więc ja ZAWSZE odpowiadałam im, żeby zmienili na jakiś odpowiednik, a gdy paczka była już u mnie okazywało się, że tych odpowiedników nie ma :angryy:. Dodam jeszcze, że zawsze jak prosiłam o te odpowiedniki, to mówiłam, żeby były podobnej jakości, co te, które sama wybrałam, to dostawałam jakiś chłam :p. Potem dostałam paczkę z pogniecionymi puszkami i karmą dla świnki morskiej, która nie była w plastikowym wiaderku, tylko rozsypana w całym kartonie, wspomniałam o tym, przy okazji pisania posta, że paczka już doszła. Pan Marek zaproponował rekompensatę, że mogę wybrać kotu jakieś dwa dowolne smakołyki tylko, żebym napisała o nich w komentarzu do zamówienia. Tak też zrobiłam, potem dostałam telefon, że czegoś tam nie ma (pewnie znajdowały sie tam te smakołyki, ale już dokładnie nie pamiętam), więc jak zwykle poprosiłam, żeby wysłali jakieś odpowiedniki, jak nie trudno się domyślić odpowiedników nie dostałam :roll:, czyli rekompensaty również nie dostałam. Przez jakiś czas jakoś znosiłam te przygody z niedocierającymi produktami, ale w końcu postanowiłam sobie, że wrócę do zakupów w animalii i tak też zrobiłam. Przynajmniej nie muszę zastanawiać się, czy mój zwierzak będzie miał co jeść, czy może tym razem nie.

I animalia, i krakvet korzystają z usług firmy kurierskiej GLS ;).

Patyczkowe fotki bardzo fajne :loveu:. Mój babsztyl nawet kijka nie chce nosić...[/quote]

Acha, już rozumiem. Czytałam właśnie podobne przypadki z zamówieniami na forum krakvetu.

[quote name='ewka i haker']GTAki 200!!!:D:D:D
sliczne patyczkowe
ale dla mnie MALO!!!!![/quote]

Tobie to zawsze mało :eviltong: Ale dzięki :cool3:;)

[quote name='Czarna_Owieczka']Była gdzieś chyba na dgm dyskusja dotycząca krakvetu.
Z tego co pamiętam to ludzie zamawiali, a oni przysyłali coś innego. Piłki itp. były inne niż na zdjęciach.[/quote]
[quote name='Malina.']A właśnie, przypomniałaś mi ;). Dwa (?) razy zdarzyło się, że przysmaki jakie zamawiałam przyszły w zwykłych torebkach śniadaniowych, a nie w "firmowych" opakowaniach, także nawet nie wiem czy ich data przydatności była jeszcze dobra :hmmmm:. Tak krakvet dba o swoich klientów.[/quote]

Różne są jak widać przypadki, mnie się to jeszcze na szczęście nie przytrafiło :razz:

[quote=Enchantress'ka;10708747]Ja z usług Krakvetu jeszcze nie korzystałam, a po waszej skutecznej antyreklamie tego sklepu pewnie i w przyszłości nie zamówię nic z tego sklepu.
Korzystałam tylko i wyłącznie ze sklepu internetowego mampsa oraz z pełnej miski. Dodatkowo zdaża mi się zamawiać coś dla psa na allegro.
Teraz rozglądam się za legowiskiem dla psa ... ;)

Dianka piękna. :loveu:[/quote]

Ja tam sklep polecam, jedynie miałam wpadkę z kurierem - zero kontaktu, ledwo tata się do nich dodzwonił :roll::angryy:

Przekażę jej :loveu::loveu::loveu:

Posted

O matko , to ja mam jakiegoś niesamowitego farta chyba :razz:
Zamawiam żarcie w krakvecie od... DAWNA... :razz: i nigdy nie miałam żadnych złych doświadczeń - i na dodatek jest bardzo szybki kontakt przez ich forum.

więcej fotek !

Posted

[quote name='Olusia']Zamówiłam właśnie Rogzette z pełnej miski :loveu: Jak długo idzie od nich przesyłka?[/QUOTE]
U mnie przesyłka szła ok. 3-4 dni (zamówiłam w niedziele, a paczka przyszła w środę) Rogzette będzie wspaniale wyglądać na Diance.

Oglądałam właśnie Przyjemniaczka. Była tam odważna dziennikarka imieniem Diana. Odrazu przypomniała mi się sucz. :evil_lol:

Posted

[B]Dobry wieczór ;]

Rita,[/B] czy ty przypadkiem nie udzielasz się na terrierowym forum? Nick jakoś kojarzę, bo właśnie dziś mi się przypomniało, że jestem tam zarejestrowana :)[B]

Aniu,[/B] dziękuję. Bardzo się cieszę z tego, że Wam się podobają moje zdjęcia :calus:

Posted

[quote name='Olusia'][B]Dobry wieczór ;]

Rita,[/B] czy ty przypadkiem nie udzielasz się na terrierowym forum? Nick jakoś kojarzę, bo właśnie dziś mi się przypomniało, że jestem tam zarejestrowana :)[B]

Aniu,[/B] dziękuję. Bardzo się cieszę z tego, że Wam się podobają moje zdjęcia :calus:[/quote]
I owszem dobrze kojarzysz:lol:

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images42.fotosik.pl/2/a8238e05088b9bd3.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/267/bbe292f8e9c2b8ae.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images49.fotosik.pl/2/95e2cdf42c9740f9.jpg[/IMG][/URL]