Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy ;)

Super dzionek dzisiaj :loveu: Dostałam 5 z przyrody ze sprawdzianu :multi:
Wczoraj Diankę nauczyłam nowej sztuczki "ściana" :lol: Brzmi śmiesznie, ale wygląda efektownie. Polega ona na tym, że Diana opiera się łapami o ścianę ;). Sztuczkę załapała dosłownie w kilka minut :cool3:. Jestem z niej dumna :loveu:. W piątek zapowiadają się 2 konkursy: 1 z plastyki z wiedzy o średniowieczu, 2 ortograficzny już III etap (jadę bodajże jako jedyna z naszej szkoły :cool3:). Ogółem fajnie ten tydzień się rozpoczął, psina posłuszna i radosna ze wspólnych zabaw i długaśnych spacerów połączonych z nauką posłuszeństwa i frisbee, w szkole idzie mi bardzo dobrze :multi:

Zostało mi trochę fotek, jeszcze dziś wstawię [właśnie obrabiam ;)]

Posted

Pisałam na poprzedniej stronie ;). Ortograficzny.

Nie dziękuję :D

Kochana, zrobiłabyś nam bannerek i avek? ;) W zieleni i brązie najlepiej, napis Galeria Diany. Proszę :)

Posted

[quote name='Olusia']
Kochana, zrobiłabyś nam bannerek i avek? ;) W zieleni i brązie najlepiej, napis Galeria Diany. Proszę :)[/quote]

spodobał Ci się mój:evil_lol::cool3:

Posted

Ojej, cudowny! :loveu: Masz dziewczyno do tego talent :loveu:

Ja już po konkursie, chyba dobrze mi poszło :) Były oprócz mnie 2 dziewczyny z naszej szkoły, cieszę się - myślałam że będę sama jechać.