maxishine. Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Hej, posiadam trzy psy. Chętnie umówię się z kimś na spacer z najmłodszym psem, Kena. Jest to roczna sunia huskiego, i chciałabym znaleźć dla niej kumpla jej wielkości który uwielbia bawić się i ganiać. Ja mogę spotkać się w Legnicy lub w Złotoryi. Jak ktoś ma możliwość dojechania np. Z wroclawia albo z jeleniej góry lub jeszcze innego miasta na dolnym śląsku to zapraszam. Chętnych zapraszam do napisania tutaj ;) Quote
maxishine. Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Podbijam, nie ma nikogo chętnego? podczas moich ferii (15 luty-02 marzec bardzomi pasuje (dokładnie nie powiem, bo mam w planach wyjazd do klininki w kajetanach i do babci.) Quote
flutek&luka Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Byłabym chętna, ale moja suka, choć bardzo łagodna, jest już bardzo stara i ma dysplazję. Słabo się nadaje dla młodzika :) Quote
maxishine. Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 https://www.facebook.com/czarneszalenstwo?fref=ts Zapraszam tu do kontaktu ;) Quote
Recommended Posts