Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam telefon ale wszystko wyleciało mi z głowy bo zaraz poleciałam do chłopaka żeby ustalic co i jak. Później znowu do szkoły by sie przepisac siebie i chłopaka a później to u dziadków byłam. Poprostu w szoku byłam bo jak wczensiej sie dowiadywałam to mówili że bedzie a tu nagle nie.

Świneczka młoda Warszawa--> [URL]http://www.allegro.pl/item318292022_super_swinka_morska_rozetka_od_1zl.html[/URL]

Posted

Wiesz co ? Jesteś niepoważna i tyle. Proszę, nie składaj już żadnych pustych deklaracji. Wyobraź sobie w jakim szoku jest teraz bebebe, jej córka, Neris, Evelin, Elurin i ja.

Posted

Moge jedynie sobie wyobrażąc jak sie teraz czujecie ale także prosze o zrozumienie mnie.To tak samo jakby z dnia na dzień ktoś został zwoliony z pracy. Tez by "trzepneło" i nie wiedział co ma zrobić i zapomniał o tym co obiecał. Narazie wolę je "zostawic" tam gdzie są niż żeby były u mnie bez nalezytej im opieki.

Samiec dwa lata--> [URL]http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/gryzonie_domowe/showAdvert1437540.html[/URL]

Posted

ja to doskonale rozumiem. nie rozumiem jedynie tego - czemu proponujesz DT lub DS dla szczurka, myszy, świnek z Wa-wy, świnki kimery i świnek od bebebe - po czym ze wszystkiego rezygnujesz - albo w ostatniej chwili, kiedy wszystko jest dograne, albo wogóle nie powiadamiasz, ze rezygnujesz.
dziewczyny - a tatus/wujek od trolki to przyjechał juz? kto go odebrał?
Elurin - jakbys jutro ze swinkami do neris jechal - to o której?

Posted

DT dla Lary jest dalej aktualny i nic tego nie zmieni. Tata ze szczurów i myszy nie lubi, wczesniej tego nie wiedziałam. Świnka dla Kimery to jest był faceta a nie mogla go kupić bo raz był za drogi dwa wariował by w klatce. A świnki z W-wy to ja nie wiem o co chodzi :oops: za duzo tu świnek. I sie nie łapie.

Posted

mam problem z moimi świniakami.
pewnie mnie pamiętacie,narobiłam zamieszania z adopcją laboświnki.
w każdym razie,moi chłopcy się tłuką.
aktualnie mają około pół roku,i mniejszy samiec ciągle prowokuje większego(podchodzi do niego,turkocze,kręci dupką.bardzo rzadko podszczypuje).Ojej-Elvis go ignoruje,ale boje się,że w końcu straci cierpliwość.
czy to po prostu dlatego,że dorastają?:shake:
przepraszam,że męczę Was moimi pytaniami,tym bardziej że wtedy namieszałam,a i teraz macie swoje problemy.:oops:

Posted

[quote name='BIANKA1']Kończ Waść , wstydu oszczędż :cool3::evil_lol:[/quote]

Bo każdy daje linka od kolejnych świnek. Tu "oddam" tam "oddam" i człowiek sie gubi.

Posted

na [URL="http://www.konin.lm.pl"]www.konin.lm.pl[/URL] ukazało się taie ogłoszenie

[COLOR=#333333]świnki morskie------rozetki[/COLOR]
sprzedam świnki morskie - rozetki ,, czarne , jedna z białymi plamkami . Urodziły sie 22 lutego i myślę że za dziesięć dni będą na sprzedaż . Cena 2 złote za sztukę.
Kontakt: tel. 693410751 turek
Dodano: [B]2008-02-24, 01:01[/B]
Ogłoszenie nr: [2008/02/463354][IMG]http://www.konin.lm.pl/_common/img/icons/navi/delete_.gif[/IMG]

osoba mieszka w Turku

Posted

[quote name='pucka69']a ile zajmie droga tam i spowrotem mniej wiecej?[/quote]

Ze 2 godziny co najmniej... ja zobowiązuję się wyjść do asfaltu i odebrać dziołchy. Dzisiaj mam dramatycznego doła i nie jestem nastawiona towarzysko ale nie będę gryźć...

Nie wiem, jakoś mnie ten transport martwi, tak ładnie ustawiłam sobie to wszystko na jutro a tu taki klops. No, ale z pięcioma nie odważę się jechać pociągiem i iść potem kilometr.

Posted

Jo mowiła, że mogłaby chyba na Centralny. Mówiła też, żeby jej ofertę traktować jako zupełną ostateczność, ale chyba nie mam wyjscia.

Elurin mówi, że ma dla mnie 2 klatki 60 - to na razie, zanim dojdzie ta z Allegro.

A nastrój to totalna porażka, ale może przejdzie czy co...

Posted

ale zamieszania ..
no coz, ja wrocilam, dzien wczesniej niz myslalam, ze bede wracac ;)

u mnie DT na maks 4 swinki aktualny!!

niestety jestem nadal bez samochodu, jutro bede dzwonic do serwisu jak im idzie.. no ale poki co zostaje mi ZTM ;) chyba, ze ktos moglby mi podrzucic swinki :oops:

Posted

Pucka, DT mam na 'jakiekolwiek' swinki, ale chodzilo mi o te od gadziazy, ktore Bebebe i Lexi braly (przelecialam temat tu i na caviarni, i moglam cos ominac).

Neris, kiedy chcialabys mi je podrzucic? W tej chwili nie mam czym wysypac klatki, jutro jade po dostawe granulatu dopiero.

Posted

To co robimy? Ja tak czy siak idę na Centralny odebrać prosięta, a potem??? Kalcia je przechowa do jutra? Pucko, mówiłaś, że Apsa dziś wraca i może je wziąć...
Neris - mam te 2 60-ki dla Ciebie, umyte czekają. Mam je dać DT czy jutro weźmiesz? Aha, jedna ma pręty mocowane cokolwiek prowizorycznie, na wcisk, ale się trzymają, tylko do zdejmowania/zakładania potrzebne są kombinerki:evil_lol:

Posted

kalciu - moglabys? i w jakiej dzielnicy mieszkasz?
nerisku - apsa mi pisala, ze wraca do w-wy kolo 20.00 i moglaby przechowac, nic nie mowilam, bo myslalm ze to z Jo - to dograne. Jeśli to ostatecznosc - to moze lepiej dać do apsy? ona na natolinie mieszka

Posted

Pucko, moglabym, tylko potrzebuje miec czym wysypac klatke
Dzielnica Ursynow :]
Dokladniej, al. KEN 53 m 19, blok jest baaardzo blisko metro Imielin.
mapka: [URL]http://i125.photobucket.com/albums/p76/kalcia0/mapa1.jpg[/URL]

Posted

ursynów, heheh nie wiedzialam :) w leclercu cats' dream po 10,99 - polecam na przyszlosc.
Elurin - to moze do kalci podrzuc świnki? ja mogę dać worek granulatu jeslibys po niego do mnie podjechał ;)