Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli chodzi o Zytke to ja się zraziłam . sytuacja wynikła na forum gryzonie.info. królik miał iść do węża i musiał być w ten sam dzień odebrany bo inaczej skonczył by w paszczy węża.Zytka zaproponowała że sprawdzi kiedy są pociągi i go najwyżej przywiezie bo ja byłam uziemiona .po jakimś czasie dopiero odpisała że nie pojedzie na dworzec zachodni bo jej się nie chce.

tyle ode mnie

Posted

Ja nie znam Zytki z innych forów, ale tutaj na wątku miałaś wziąć szczura, który miał iść do weża, powiedziała, że go zabierze na tymczas, pojedzie po niego, po czym w ostatniej chwili napisała, że tata się nie zgadza?!

Posted

Dziewczy nie wiecie co najlepiej dac psy przeciwbolowego psu? psa boli bardzo lapa a nie mam jak jechac do weta teraz dopiero w poniedzialek pojade :-(
w domu mam pyralgine w tab. i Tramal.. i nie iwem co teraz mu dac jedno i drugie jest przeciwbolowe... :-(

Co do Zytki.. to nie wiem co myslec...

Posted

[URL]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=318439945[/URL] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Pyralgina w tabletkach? Zależy ile psiak waży, bezpiecznie byłoby pół tabletki.

Posted

a ja wlasnie wrocilam z gieldy :cool3: kupilam klatke 120ferplastu za 40zl :cool3: w idealnym stanie :cool3:
tak wyglada tylko ze jest szara :cool3: [url]http://www.zoolandia.pl/sklep/ferplast,klatka,rabbit,120,0,1,1555.html[/url]

Posted

[quote name='Ayia']a ja wlasnie wrocilam z gieldy :cool3: kupilam klatke 120ferplastu za 40zl :cool3: w idealnym stanie :cool3:
tak wyglada tylko ze jest szara :cool3: [URL]http://www.zoolandia.pl/sklep/ferplast,klatka,rabbit,120,0,1,1555.html[/URL][/quote]
Bardzo ładna i tania klateczka .

Posted

Obecna sytuacja świnek z Katowic: przyjeżdżają ok. 20.45 do W-wy. Neris kombinuje jakiś transport, ale kiepsko to wygląda. Ja jej dostarczę 2 klatki 60-ki (1 od królików, 1 od Seledynka), bo na razie nie ma swoich.
Świnki odbieram ja i osoba przewożąca.
Czy ktoś z W-wy mógłby ew. zaofiarować DT na 1 noc???

Zytko - jestem wściekły!:angryy:

Posted

Słuchajcie Lexi się pyta czy ma oprócz tych dwóch dla Neris przywieźć inne dla Eli na dworzec. Teraz nie ma dostępu do netu. Ja myślałam, że może by przywiozła nr 9 dla Weroniki ze Szczecina, skoro i tak 3 to mają być tymczasy u Neris. Bliżej z Wawy do Szczecina niż z Katowic. Zastanawiam się też co z tym jednym chłopakiem u Eli, ma go wziąć Lexi czy przywieźć do Warszawy?

Posted

Neris zaraz się dogada z Elą.
Mam problem - Kefirek ma strup na boczku, jakoś nam wczoraj umknął. Muszę poczekać do jutro, bo Oaza już zamknięta - chyba, że na Klemensiewicza czynne dziś dłużej?

Posted

Strupek? Naprawdę? Przecież dokładnie ich oglądaliśmy. Niestety na Klemensiewicza w weekendy otwarte tylko do 12.30.

Ach i przepraszam za rano Elurinku, za te imiona :oops: Gorączka wszystko mi plącze. Tak Ty masz rudzielca Bobika i czarno-rudego Saszę. Z resztą nawet na Caviarni są opisani.

Lexi weźmie do siebie chłopaka od bebe, oraz nr 9 dla aicrew przywiezie na dworzec. Nadal szukamy transportu do Szczecina, jedna dziewczyna z dogo jedzie na tej trasie pod koniec marca, ale mam nadzieję, że znajdziemy coś wcześniej.

Posted

No to muszę czekać do jutra rana... mam nadzieję, że nie będzie żadnych konsekwencji zwłoki - to chyba ta martwica od fenolu. Czy dr Wiktorska mówiła wczoraj o strupie jednego ze świniów, żeby poczekać parę dni? Bo ten też nie odchodzi jeszcze.

Posted

Tak, Żwirek dostał antybiotyk-zastrzyk oraz mam mu Flucinarem smarować ten strupek oraz obserwować co tam się dzieje. Jak będzie ładnie odchodził to nie muszę się z nim pokazywać, ale jak coś to mam przyjść.

Posted

Klasę mi rozwiązali :angryy: i narazie jestem na zaocznych bo trzeba było szybko sie decydować. Więc zrobiłam to na "szybko" żeby lekcji nie tracić. Ale szukam innej szkoły żeby móc chodzić wieczoro. I narazie nie mam czasu na nic. Szukam, szukam i szukam ale nic nie zjaduję. Dlatego nie mogę wziąść żadnych tymczasówa ni pomagać w inny sposób.

Posted

Dowiedziałam się w piątek o tym. A wczoraj były zajęcie na kolejny semestr w zaocznych. I bylam caly dzień poza domem (wyszłam o 7,00 wróciłam o 20,30). Przez najbliższe dni będe szukała szkoły i szybko załatwiała dlatego nie mogę wziaść żadnych :-(.