Maitris Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ale słodki :] I jak [B]Ayia[/B], kupiłaś coś? ;) Quote
Zytka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Karena skoro już sie zakochałaś to moze go zaadoptujesz? :evil_lol: Ja bym chciał jego "żone" lub córcie. :loveu: Quote
kimera Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Zytka, chciałabyś Mysię albo "Larę" czy "Kamę"? Słodkie są i już można je brać, a zanim się to zorganizuje, będą jeszcze doroślejsze. Już są prawie takie duże jak mama, no ale Mysia jest malutka, nadal 600 g (małe dużo szczuplejsze, ale długie :)). Nadal pchają się do ssania, ale już się nie mieszczą i Mysia musi siedzieć, żeby się kluchy mogły dopchnąć do cycków. Kama i Lara już urządzają pojedynki na pyszczki, która podniesie wyżej i jest ważniejsza. Biała jest większa, ale czarnulka też ma niezły charakterek. I wszystkie najchętniej siedzą razem przytulone w jednej skarpecie. A już mają w niej ciasno, więc siedzą jak myszy, prawie jedna na drugiej :). Niedługo wkleję nowe zdjęcia. Quote
Zytka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Wolałabym tą bez czarnego. Ale wole jeszcze nic nie mówić że adoptuje dopoki mama i tata sie nie zdecydują. Ona jeszcze jest wolna. Quote
Ayia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Maitris'] Ale słodki :] I jak [B]Ayia[/B], kupiłaś coś? ;)[/quote] zaspalam a po 10 juz sie nie oplacalo jechac :oops: [quote name='Zytka'] Karena skoro już sie zakochałaś to moze go zaadoptujesz? :evil_lol: Ja bym chciał jego "żone" lub córcie. :loveu: [/QUOTE] tak zgadzam sie z Toba Zytko.. Karena jesli sie zakochala powinna nie walczyc z sercem tylko brak i kochac go jeszcze mocniej :evil_lol: a prosiaczek naprawde umie odwdzieczyc sie, rozklada sie na kolankach i cichutko sobie spiewa jak mu dobrze :lol::loveu: Quote
pucka69 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 kimero - ja juz sie pogubilam - masz jakies dziewczynki do wydania tak? bo ja niedługo będe rozmawiala z hanią - o wikcie . i będę ją na dwie swinki namawiac, bo nie chcę zeby wikta byla samotna. czy mogę jej proponować któres z Twoich dziewczynek? Hania mieszka 5 min ode mnie piechotą, jest z dogo, niedługo jest na forum, ma psa znajdę, jest dorosła. Jej synek ma niecałe 2 lata. wiem ,ze dzieci i swinki to nie bardzo - ale przyznacie, że wszystko od rodziców zależy , prawda? Quote
Zytka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Pucko popieram Cię. U mnie bardzo dużej mierze zalezy od nich. Szczur na tymczasowym odpada bo tata nie lubi. Do świnek mama jest nie przekonana bo uważa ze sie za bardzo przyzwyczai ( zreszta my do niego tez) a później go nie mam. A siostra chciałaby kota. Tylko jeden pies popiera mnie ze wszystkim.:evil_lol: [B]Ayia[/B] Kora jak lezy i jest jej dobrze to się rozklada i girki wyciaga. Quote
BIANKA1 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Tak mi się przypomniało . Jeśli planujecie dać mi świnki na tymczas , to proszę dziewczynki . Mam babiniec w domu i tylko jednego chłopaczka Tatuśka . Jak dostanę chłopaków , to będę zmuszona zaanektować kolejny pokój , a tego może nie przeżyć reszta rodziny :cool3: Nikt nie chce Tatuśka na stałe ? On jest śliczny i wyjątkowo inteligentny :lol: Quote
pucka69 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 zytko - chodziło mi raczej o to - że to rodzice "wytwarzają" stosunek dzieci - takich 2-3-4 itd letnich do zwierzat i ze w zależnosci od tego jaka okaze sie hania dam do niej Wikte albo nie. Przez tel - sama poruszyła ten tamat - więc wydaje mi sie ze wszytsko będzie dobrze :) Quote
Zytka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Korcia i jej nóżka :cool3: [img]http://img259.imageshack.us/img259/492/50gd1.jpg[/img] Quote
pucka69 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 bianko - zrobiłabys nowe zdjęcia - poogłaszam tatka, ile on ma lat? co o nim wiesz? jaki ma charakter? Quote
kimera Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Mam trzy samiczki do oddania - dorosłą, młodą mamę-Mysię, i jej dzieci, młodziutkie samiczki, mniej więcej trzytygodniowe. Idzie im już czwarty tydzień. Matka już je zaczyna odpędzać od cycka, a one same tez zaczynają już turkoty i spory o dominację. Zdjęcia na razie wrzuciłam na Dogo wątek o Mysi, a jak Caviarnia zacznie prawidłowo działać, wkleję również tam. Quote
Zytka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Kimera bład :eviltong:, już masz dwie samyczki do oddania. Bo Larunię ( tą bez czarnego) zabieram do siebie. :megagrin: Quote
pucka69 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 zytko - szczurka też bierzesz? coś zasadzkas mi mówiła. czy pomyliłam? ile Ty masz wtej chwili zwierząt? Quote
BIANKA1 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='pucka69']zytko - chodziło mi raczej o to - że to rodzice "wytwarzają" stosunek dzieci - takich 2-3-4 itd letnich do zwierzat i ze w zależnosci od tego jaka okaze sie hania dam do niej Wikte albo nie. Przez tel - sama poruszyła ten tamat - więc wydaje mi sie ze wszytsko będzie dobrze :)[/quote] Piękne zdjęcia całej rodzinki zrobiła w piątek ULV i obiecała wstawić . Teraz wstawiła na wątku Frytki inne śliczne zdjęcia . [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36111&page=455[/url] Quote
pucka69 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 zdjęcia super - zwłaszcza chopina oraz wiszacego na zębach psa. ale zdjęcia tatusia/wujka nie ma Quote
Zytka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='pucka69']zytko - szczurka też bierzesz? coś zasadzkas mi mówiła. czy pomyliłam? ile Ty masz wtej chwili zwierząt?[/quote] Swoje psa i dwie świnki. Teraz czekam na Larę i żadnych tymczasowych. Miałam wziaść szczura na tymczasik ale tata nie chce. Nie lubi ich więcej nie było dyskucji. Quote
Zytka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 :p Mój pies i dwie świnki :loveu:: Dora [img]http://img412.imageshack.us/img412/6163/dora3216465wx1.jpg[/img] Tosia [img]http://img505.imageshack.us/img505/5516/tosia5ffrdfdsfdsfkc7.jpg[/img] Kora [img]http://img505.imageshack.us/img505/5496/kora3fgfdgfef0.jpg[/img] Quote
kimera Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Zytko, a co z transportem? Będziesz mogła przyjechać po prosiaczka do Łodzi? Quote
Zytka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Sądze że tak tylko będę musiała poczekać do końca miesiąca na kaskę. Bo narazie jest kompletnie "spłukana". Quote
kimera Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 To i lepiej - mysięta jeszcze podrosną i się podtuczą. Jeszcze nie osiągnęły wagi 300 g, przy której hodowcy rasowych świnek oddają maluszki do nowych domów. Jakbyś chciała u mnie przenocować, nie ma problemu. Quote
Zytka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Zobaczymy czy trzeba bedzie nocowac bo nie lubię zostawiać mojego "stadka" samego a najbradziej psa :eviltong: bo zaraz siada smutnie na posłaniu i oczami "mówi" : "Zabierz mnie ze sobą". A z drugiej bardzo kusi dziekuje za propozycje. :calus:I dbaj o moją mała!! Quote
invictus hilaritas Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 zytka masz sliczne stadko :) Quote
Recommended Posts