pucka69 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 korenio - no przykro mi że nie udało nam sie spotkać dasz mój hamaczek do księgarni? seledynek - napiszesz do Viris czy mam napisać? o której mówicie Marysi? o tej z Poznania co wiozłam jej świnkę? bardzo sympatyczna jest ona Quote
Korenia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Jak będę miała chwilę czasu to pojadę do rynku i dam :) Mogę dać też te książki ? Jedna dziewczyna jest z Ursynowa, a druga odebrałaby z księgarni [chyba, jeszcze się dowiem]. Zgadzasz się? Quote
seledynek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Pucko napisałam już do Viris, a ona mi odpisała, że już się kontaktowała z Cerbi i Cerbi jej powiedziała, że dla niej to za późny transport... I tak się zastanawiam o co chodzi? Napiszę do Cerbi i się spytam. Quote
pucka69 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 pewnie o transport dla zupełnie kogo innego hehehe napisz napisz ale do Viris chyba - raz jeszcze- moze pojedzie wczesniej niz xxx ze szczurzego Quote
seledynek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Pucko Viris się nie pomyliła, wymieniła nick Cerber i jej prywatne imię. Jestem pewna, że mówimy o tej samej osobie. I się dziwię o co chodzi, że transport będzie za późno. Może w tym czasie ona wyjeżdża z miasta albo co? W każdym razie wysłałam Cerbi PW, niedługo się dowiemy co się dzieje. Martwię się, że jeszcze zrezygnuje z rozetek... A to takie rozkoszne stworki :loveu: Quote
pucka69 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Jużą rozumiem - zapomniałam ze świnki chce wziąć Cerbi ...ależ jestem zakręcona po tej podróży - bardziej niz zwykle Quote
AnQ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Balbina zdecydowanie nabrała pewności siebie, daje się bezproblemowo głaskać i brać na ręce. Zanim zdążę rano dojść do łazienki przypomina się donoście w sprawie śniadania :lol:. A najlepszy obrazek to jest jak razem z kumpelą i królikiem siedzą na kanapie i wpatrują się w telewizor :roll:... Fotki postaram się zrobić w weekend. Pozdrawiam :smile: Quote
trolka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 pisałam do dziewczyny z tego ogłoszenia: [URL]http://wroclaw.gumtree.pl/wroclaw/18/19074618.html[/URL] okazuje się, że ma 5 świnek do oddania za darmo, odpisała mi coś takiego: "Świnek jest pięć najmłodsze(nie wiem jakiej płci)ma ok.dwóch tygodni.Samiec ma ponad miesiąc i jeszcze jeden samiec ponad pół roku.Samice mam dwie jedna ma ponad pół roku a druga napewno starsza ale ile ma dokładnie nie wiem bo tą dostaliśmy od znajomego.Te małe są mieszane rozetki z gładkowłosym.Samiec jest gładkowłosy a samice rozetkowe". Czy ktoś jest zainteresowany wyciąganiem ich? Mogę dać im krótki tymczas, ale nie wiem czy jest sens. Quote
BIANKA1 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='trolka']pisałam do dziewczyny z tego ogłoszenia: [URL]http://wroclaw.gumtree.pl/wroclaw/18/19074618.html[/URL] okazuje się, że ma 5 świnek do oddania za darmo, odpisała mi coś takiego: "Świnek jest pięć najmłodsze(nie wiem jakiej płci)ma ok.dwóch tygodni.Samiec ma ponad miesiąc i jeszcze jeden samiec ponad pół roku.Samice mam dwie jedna ma ponad pół roku a druga napewno starsza ale ile ma dokładnie nie wiem bo tą dostaliśmy od znajomego.Te małe są mieszane rozetki z gładkowłosym.Samiec jest gładkowłosy a samice rozetkowe". Czy ktoś jest zainteresowany wyciąganiem ich? Mogę dać im krótki tymczas, ale nie wiem czy jest sens.[/quote] Ja do niej pisałam , ale mi nie odpisała Wyciągnij je , skoro masz juz kontakt i daj do mnie do klatek .Mam 2 puste Quote
BIANKA1 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dowiedz się gdzie mieszka i kiedy można przyjechać . Ile masz lat ? W razie czego mogę pojechać z Tobą jako Twoja mama . Quote
invictus hilaritas Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 jezeli bede miala klatke to i ja moge dac tymczas- gora 2 swinki- samiczki, zeby mogly byc w moim pokoju.. Quote
Hala Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Bianka....widać że Ci brakuje Szopena :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Hala']Bianka....widać że Ci brakuje Szopena :diabloti:[/quote]Całuj go w nos :evil_lol: Trolka , dam Ci telefom , bo nie będę tu tkwiła 604 116 056 Za 45 min jest program o Krzyczkach . Na warszawsim lokalnym , ale może złapię na cyfrze :cool3: W środę przyjadą do mnie 2 szczeniaki z Krzyczek . Pooglądajcie sobie jak tam jest . Quote
trolka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 super, że jest odzew. Już jej napisałam. Mam nadzieję, że odda mi świnki :). Zobaczymy jakie miejsce odbioru zaproponuje, może Bianko będziesz miała bliżej :). Dziewczynie chyba jakoś specjalnie nie zależy na tym kto te świnki zabierze- byle pozbyć się kłopotu. W razie czego jestem pełnoletnia, więc nie powinno być problemu z odbiorem :) Quote
BIANKA1 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Mnie też odpisała . Powiedziałam , że chętnie przygarnę same samiczki żeby nie wzbudzić podejrzeń :evil_lol: To Ty weżmiesz samce , a ja je od ciebie zabiorę . Acha ......mnie napisała , że maleństwo ma tydzień :angryy: Quote
Karena Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Byłam u weta po nowe kropelki dla Pruszka. Zmiany żadnej po nich nie ma, ale wetka uprzedzała, że nie obiecuje poprawy. Tym razem dostał "Naclof". Krople te maja też właściwości przeciwbólowe i przeciwzapalne. Quote
pucka69 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 tydzień??? jezuuu... żeby nie zmarzł podczas drogi tylko. niech ona go opatuli koniecznie. co za ludzie !!! Quote
Korenia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Karena']Byłam u weta po nowe kropelki dla Pruszka. Zmiany żadnej po nich nie ma, ale wetka uprzedzała, że nie obiecuje poprawy. Tym razem dostał "Naclof". Krople te maja też właściwości przeciwbólowe i przeciwzapalne.[/quote] Kaziu też to ma, trochę pomaga, plusem ich jest, że nie są sterydowe. Quote
invictus hilaritas Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 powiedzcie mi czy ja mam sie szykowac na tymczasowiczki ? Quote
trolka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Invi, zobaczymy, co odpisze ta babka. Jeszcze świnek nie mamy, ale myślę, że na razie sobie poradzimy. Quote
Hala Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :shiny: Nie....wcale mi nie zalezy zeby Pucka coś powiedziała o oich świniach.... :errrr: Quote
BIANKA1 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Hala']:shiny: Nie....wcale mi nie zalezy zeby Pucka coś powiedziała o oich świniach.... :errrr:[/quote] A co ma powiedzieć ? Ty o " moim " Szopenku też nic nie mówisz.:cool3: Quote
Hala Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Twoim? A Ty masz jakiegoś szopenka? kto by pomyślał,,,,,,,,,,,,,,,,, :cool3: Quote
Recommended Posts