Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

korenio - no przykro mi że nie udało nam sie spotkać dasz mój hamaczek do księgarni?
seledynek - napiszesz do Viris czy mam napisać?
o której mówicie Marysi? o tej z Poznania co wiozłam jej świnkę? bardzo sympatyczna jest ona

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak będę miała chwilę czasu to pojadę do rynku i dam :) Mogę dać też te książki ? Jedna dziewczyna jest z Ursynowa, a druga odebrałaby z księgarni [chyba, jeszcze się dowiem]. Zgadzasz się?

Posted

Pucko napisałam już do Viris, a ona mi odpisała, że już się kontaktowała z Cerbi i Cerbi jej powiedziała, że dla niej to za późny transport... I tak się zastanawiam o co chodzi? Napiszę do Cerbi i się spytam.

Posted

Pucko Viris się nie pomyliła, wymieniła nick Cerber i jej prywatne imię. Jestem pewna, że mówimy o tej samej osobie. I się dziwię o co chodzi, że transport będzie za późno. Może w tym czasie ona wyjeżdża z miasta albo co? W każdym razie wysłałam Cerbi PW, niedługo się dowiemy co się dzieje. Martwię się, że jeszcze zrezygnuje z rozetek... A to takie rozkoszne stworki :loveu:

Posted

Balbina zdecydowanie nabrała pewności siebie, daje się bezproblemowo głaskać i brać na ręce.
Zanim zdążę rano dojść do łazienki przypomina się donoście w sprawie śniadania :lol:.
A najlepszy obrazek to jest jak razem z kumpelą i królikiem siedzą na kanapie i wpatrują się w telewizor :roll:...

Fotki postaram się zrobić w weekend.
Pozdrawiam :smile:

Posted

pisałam do dziewczyny z tego ogłoszenia: [URL]http://wroclaw.gumtree.pl/wroclaw/18/19074618.html[/URL]
okazuje się, że ma 5 świnek do oddania za darmo,
odpisała mi coś takiego: "Świnek jest pięć najmłodsze(nie wiem jakiej płci)ma ok.dwóch tygodni.Samiec ma ponad miesiąc i jeszcze jeden samiec ponad pół roku.Samice mam dwie jedna ma ponad pół roku a druga napewno starsza ale ile ma dokładnie nie wiem bo tą dostaliśmy od znajomego.Te małe są mieszane rozetki z gładkowłosym.Samiec jest gładkowłosy a samice rozetkowe".
Czy ktoś jest zainteresowany wyciąganiem ich? Mogę dać im krótki tymczas, ale nie wiem czy jest sens.

Posted

[quote name='trolka']pisałam do dziewczyny z tego ogłoszenia: [URL]http://wroclaw.gumtree.pl/wroclaw/18/19074618.html[/URL]
okazuje się, że ma 5 świnek do oddania za darmo,
odpisała mi coś takiego: "Świnek jest pięć najmłodsze(nie wiem jakiej płci)ma ok.dwóch tygodni.Samiec ma ponad miesiąc i jeszcze jeden samiec ponad pół roku.Samice mam dwie jedna ma ponad pół roku a druga napewno starsza ale ile ma dokładnie nie wiem bo tą dostaliśmy od znajomego.Te małe są mieszane rozetki z gładkowłosym.Samiec jest gładkowłosy a samice rozetkowe".
Czy ktoś jest zainteresowany wyciąganiem ich? Mogę dać im krótki tymczas, ale nie wiem czy jest sens.[/quote]
Ja do niej pisałam , ale mi nie odpisała
Wyciągnij je , skoro masz juz kontakt i daj do mnie do klatek .Mam 2 puste

Posted

[quote name='Hala']Bianka....widać że Ci brakuje Szopena
:diabloti:[/quote]Całuj go w nos :evil_lol:
Trolka , dam Ci telefom , bo nie będę tu tkwiła
604 116 056
Za 45 min jest program o Krzyczkach . Na warszawsim lokalnym , ale może złapię na cyfrze :cool3:
W środę przyjadą do mnie 2 szczeniaki z Krzyczek . Pooglądajcie sobie jak tam jest .

Posted

super, że jest odzew. Już jej napisałam. Mam nadzieję, że odda mi świnki :). Zobaczymy jakie miejsce odbioru zaproponuje, może Bianko będziesz miała bliżej :). Dziewczynie chyba jakoś specjalnie nie zależy na tym kto te świnki zabierze- byle pozbyć się kłopotu. W razie czego jestem pełnoletnia, więc nie powinno być problemu z odbiorem :)

Posted

Mnie też odpisała . Powiedziałam , że chętnie przygarnę same samiczki żeby nie wzbudzić podejrzeń :evil_lol:
To Ty weżmiesz samce , a ja je od ciebie zabiorę .
Acha ......mnie napisała , że maleństwo ma tydzień :angryy:

Posted

Byłam u weta po nowe kropelki dla Pruszka. Zmiany żadnej po nich nie ma, ale wetka uprzedzała, że nie obiecuje poprawy. Tym razem dostał "Naclof". Krople te maja też właściwości przeciwbólowe i przeciwzapalne.

Posted

[quote name='Karena']Byłam u weta po nowe kropelki dla Pruszka. Zmiany żadnej po nich nie ma, ale wetka uprzedzała, że nie obiecuje poprawy. Tym razem dostał "Naclof". Krople te maja też właściwości przeciwbólowe i przeciwzapalne.[/quote]
Kaziu też to ma, trochę pomaga, plusem ich jest, że nie są sterydowe.

Posted

[quote name='Hala']:shiny: Nie....wcale mi nie zalezy zeby Pucka coś powiedziała o oich świniach.... :errrr:[/quote]
A co ma powiedzieć ? Ty o " moim " Szopenku też nic nie mówisz.:cool3: