NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 cały czas skaczą posty :mad: [QUOTE]fajnie?! muszę zostawić Moli na miesiąc czasu :-( jak nie dłużej bo jak będzie dużo pracy to zostanę na dwa miesiące. :roll: karty? hehe ciekawe hobby, niestety moja siostra do której jadę doładowuje konto więc nie kupuje kart, a ja będę dzwonić od niej :evil_lol:[/QUOTE] Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 jeszcze się okaże na ile, ale wcale mi się to nie uśmiecha :roll: tam nie ma internetu :-( był bezprzewodowy ale coś się zrypało i laptop sygnału nie odbiera, więc miesiąc (lub dwa) będziecie żyć bez mnie Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Bonsai']Oj współczuję rozstania się z Moli na miesiąc. Ja bym nie wytrzymała tyle bez Piega. Wiem, uzależniłam się. :eviltong:[/quote] już byłam w zeszłe wakacje 3 miesiące bez niej, ale to nic przyjemnego :-( teraz tyle z nią spędzam czasu że 2 dni bez niej to katastrofa no ale pieniądze też potrzebne są przecież :roll: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='smallpati']ciesz się moim szczęściem z pieniążków :diabloti::evil_lol: fajnie?! muszę zostawić Moli na miesiąc czasu :-( jak nie dłużej bo jak będzie dużo pracy to zostanę na dwa miesiące. :roll: karty? hehe ciekawe hobby, niestety moja siostra do której jadę doładowuje konto więc nie kupuje kart, a ja będę dzwonić od niej :evil_lol:[/quote] nie! :diabloti: :evil_lol::evil_lol: cholero, na dwa miechy nas zostawisz :angryy: :cool1: Quote
Bonsai Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Oj współczuję rozstania się z Moli na miesiąc. Ja bym nie wytrzymała tyle bez Piega. Wiem, uzależniłam się. :eviltong: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 POSTY SKACZĄ :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='smallpati']jeszcze się okaże na ile, ale wcale mi się to nie uśmiecha :roll: tam nie ma internetu :-( był bezprzewodowy ale coś się zrypało i laptop sygnału nie odbiera, więc miesiąc (lub dwa) będziecie żyć bez mnie[/quote] :placz::placz: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 już nie udawaj że ci tak przykro :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='smallpati']już nie udawaj że ci tak przykro :evil_lol:[/quote] trochę muszę, może mi coś przywieziesz :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 zapomnij nie jestem przekupna :eviltong: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='smallpati']zapomnij nie jestem przekupna :eviltong:[/quote] jasne jasne :diabloti: :evil_lol: Quote
Bonsai Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Bonsai']Oj współczuję rozstania się z Moli na miesiąc. Ja bym nie wytrzymała tyle bez Piega. Wiem, uzależniłam się. :eviltong:[/QUOTE] moj post przeskoczyl i chyba nikt go nie zobaczyl... :P Quote
betty_labrador Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Bonsai']moj post przeskoczyl i chyba nikt go nie zobaczyl... :P[/QUOTE] :cool3::cool3::cool3: te posty sa glupie :p Quote
Bonsai Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 betty, są głupie i to jak. :shake: Nikt nie może nic z tym zrobić?! :shake: Quote
betty_labrador Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Bonsai']betty, są głupie i to jak. :shake: Nikt nie może nic z tym zrobić?! :shake:[/QUOTE] ja mysle ze wiem o co lata. Np odkrylam ze moje posty przeskakuja kiedy moj czas na kompie jest inny niz osoby ktora uprzednio napisala posta- dajmy na to ze u tej osoby w ostatnim poscie jest 23.26, a ja piszac kolejnego posta mam u siebie na komputerze 23.24 - to wtedy moj post przeskakuje nad ta osobe by godziny w postach pokolei sie zgadzaly. tak to odkrylam. Jesli pamietam to czekam do 23.27 i wtedy wysylam- a wtedy jest moj post za postem porzedniej osoby ;) mysle ze to dziala w ten sposob. Nie wiem jak z postami u osob za granica ;) macie etap6 :) etap6 [url]http://img219.imageshack.us/img219/3349/etap6qc9.jpg[/url] Quote
gops Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 hej :razz: oj nie opuszczaj nas i Molci :roll: bedziemy tesknic :eviltong: Quote
Tilia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 oj Small, zazdroszczę wyjazdu, ale przede wszystkim współczuję- Tobie i psicy! no ale jak mus to mus- zarobić na te wszystkie obróżki i smyczki trzeba przecież ;) :D :D Quote
Tepes Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [COLOR=Blue]Witam kochaniutka:) No niestety taty się przekonać dalej nie da... Jak zaczynam temat to mówi że powiedział nie i koniec!! Zaraz mnie hajna szczeli!!!!!!! [/COLOR] Quote
Unbelievable Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='smallpati']nic wam nie kupie, tylko swojemu suczydłowi nakupię pierdółek :evil_lol: no i sobie pewnie lustrzankę i rower :diabloti: [/quote] żesz ty :angryy::cool1: :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Tinka:)']jasne jasne :diabloti: :evil_lol:[/quote] [quote name='betty_labrador']mi przywiezziesz cosik? :multi:[/quote] nic wam nie kupie, tylko swojemu suczydłowi nakupię pierdółek :evil_lol: no i sobie pewnie lustrzankę i rower :diabloti: [quote name='Bonsai']moj post przeskoczyl i chyba nikt go nie zobaczyl... :P[/quote] widziałam i odpowiedziałam, ale mój post też po przeskakiwał więc go pewnie nie widziałaś :roll: [quote name='gops']hej :razz: oj nie opuszczaj nas i Molci :roll: bedziemy tesknic :eviltong:[/quote] no ja myślę że będziecie tęsknić :eviltong: szybko to przeleci ale za to ile będę miała zaległości do nadrobienia :crazyeye: [quote name='Tilia']oj Small, zazdroszczę wyjazdu, ale przede wszystkim współczuję- Tobie i psicy! no ale jak mus to mus- zarobić na te wszystkie obróżki i smyczki trzeba przecież ;) :D :D[/quote] dokładnie, z jednej strony fajnie, a z drugiej nie :shake: Oj ale będą zakupy jak przyjadę :diabloti::diabloti: no i zdjęcia nowych rzeczy, nowym aparatem :eviltong: [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Witam kochaniutka:) No niestety taty się przekonać dalej nie da... Jak zaczynam temat to mówi że powiedział nie i koniec!! Zaraz mnie hajna szczeli!!!!!!! [/COLOR][/quote] szkoda, jedyne co ci pozostało to nie dopuścić do tego żeby Bonek został tatą. ;) tata dzwonił że paczka jakaś przyszła do mnie :diabloti: ciekawe co, bo mu mówiłam żeby nie otwierał bo jeszcze nerwicy by dostał :eviltong: to pewnie bluza albo szczotki ;) Quote
Unbelievable Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='smallpati']tak serio to tam nic nie kupie bo tam nie ma fajnych sklepów, dopiero jak przyjadę to tu zrobię zakupy internetowe, bo na necie są lepsze rzeczy niż w sklepach :evil_lol:[/quote] xDDDDDDDD żeś namotała : P Quote
NightQueen Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Tinka:)']żesz ty :angryy::cool1: :evil_lol::evil_lol:[/quote] tak serio to tam nic nie kupie bo tam nie ma fajnych sklepów, dopiero jak przyjadę to tu zrobię zakupy internetowe, bo na necie są lepsze rzeczy niż w sklepach :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='Tinka:)']xDDDDDDDD żeś namotała : P[/quote] hehe kupie ale dopiero jak przyjadę :evil_lol: wtedy zrobię zakupy internetowe :loveu: a to mój kolejny rysunek ;) [IMG]http://images32.fotosik.pl/276/0a36ee620bc61340.jpg[/IMG] Quote
Tepes Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [COLOR=Blue]Zazdroszczę talentu.............:)[/COLOR] Quote
Recommended Posts