Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ale śliczny:loveu:
No to ta piłka musiała być zimna że jęzorek się przykleił:D
[/COLOR][/quote]

Rufi jest cudny :loveu:
Urodzony piłkarz :evil_lol: może uda mi sie jeszcze mu zrobić zdjecia w niedziele ;)

[quote name='gops']kurcze ja mam taka zwykla maszynke tzn brat ma moze sprobuje :roll: troche sie boje ze cos go szarpnie czy jak :roll: sprobuje ;)

fox pieknie zrobiony :loveu:[/quote]

Eee nic mu nie zrobisz maszynką ;) możliwe że będzie się jej bał i nic z tego nie będzie ale na pewno go nie przytniesz :evil_lol:

[quote name='joanika']Śliczny foxik. Ja teraz zaczęłam chorować na punkcie terierów a dokładnie na pkt airedale terriera :loveu: I mam nadzieje że to zauroczenie mi przejdzie :p a jak nie to może za rok będe miała przedstawiciela tej rasy :cool3: Tylko że niedawno chorowałam na pkt średniego pudla. :evil_lol:
SmallPati - Ty uzdolniona jesteś. Moli bez problemu daje się strzyc maszynką? Ja mam maszynkę dokładnie 2 - jedną ludzką drugą psią i obydwie są dość ciche ale wibrują i tego Lana nei znosi boi się.[/quote]

hehe ja też choruje na psa tylko nie wiem jeszcze na jakiego :evil_lol::eviltong:
Pierw wychowaj Lane a później kombinuj nad 2 psiakiem :p

A tam uzdolniona, wcale tak pięknie nie wyszło, są nierówne miejsca bo Rufi strasznie ruchliwy (jak to foks) i musiałam się napracować zdeczka :evil_lol: ale i tak jest lepiej niż wcześniej ;)

Moli się nie boi maszynki, cierpliwie i grzecznie czeka aż się skończy :) Mimo że moja maszynka głośno wyje. W sumie od samego początku jej to nie przeszkadzało.
Ile płaciłaś za psią maszynkę i gdzie kupiłaś?

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej Froterkowe :loveu:

my też mamy psią maszynkę, kupiliśmy na alledrogo(mnóstwo ich tam) taką tanią, za 160zł, bardzo dobrze się sprawuje, jest cicha, tylko ostrza trochę tępe i szybko się przegrzewa, ale czego wymagać od mało profesjonalnej maszynerii :razz:

uwielbiam jak psiaki "grają w nogę", Dusiak zawsze się pcha na bramkę :cool1:

Posted

Zapłaciłam 200zł, kupowałam na allegro. A różnicy między tą psią a ludzką ja nie widzę. Obie są ciche tylko że wibrują:placz::placz::placz: i tego Lana się boi. Musze zacząć ją przyzwyczaić do tego ale nie mam czasu żeby siedzieć z maszynką i Laną:roll:

Oj tak Lane to ja muszę wychować żeby mi potem głupot nie uczyła szczeniaka:evil_lol:

Posted

Ja też mam maszynkę profesjonalną do strzyżenia psów, zapłaciłam za nią ok. 300 zł. Jest świetna, ale muszę dokupić rzadszy nóż, bo ten co mam, to nie uchwyci dobrze włosa. :razz:

Posted

[quote name='joanika']No dobrze ale czy jest jakaś maszynka co nie wibruje???[/quote]
Hmmm, chyba nie :hmmmm:
Silnik podczas pracy musi wibrować. Możliwe, że jest taka maszynka co mało wibruje, ale pewnie więcej kosztuje.

Posted

[quote name='smallpati']No to mój dzisiejszy klient (pierwszy po za Moli :evil_lol:) to 5 miesięczny foksterier Rufi, żywy maluch nie chciał pozować do zdjęć i w ogóle przy obcinaniu też nie współpracował zbytnio :razz:

Maszynki się bał więc był ścinany nożyczkami i kończony trymerem [/quote]

to ile ty, skarbie masz talentów bo zliczyć nie umiem :evil_lol::loveu: slicznie naprawde :loveu: obetnij tak mojego matołka :evil_lol: nożyczki się stępią :diabloti:
Ja też lubie czasami coś u psa obciąć, raz nogi raz głowę ...
:diabloti:
a raz obcinałam bródkę mojego deliosa i jego siostry. Jedyne wrażenie - Mammamija! jak oni sie wiercili. Tinka to jezcze jeszcze ale ona jest tak obrośnięta że nie wygląda jak pies tylko jak mop ...
ale ok. Kiedys ja utne. :eviltong: A Delios to już masakra. Skacze wierci sie. Jest nauczony siedzieć przy pielęgnacji np. jak go czesze frymuje. Relaks, życie jak w madrycie, raz sie wyłozyl i czekal az sie kolniezem zajmę :evil_lol: Ale nozyczek to chyba nie lubi ...
to było tak : Monika trzymaj go! Nie wierć sie. O jedna strona zrobiona! Monika jeszcze tu. Trzymaj go. "pati trzymaj go! bo zezre te nożyce do cholery" Wysra bo tępe "hahaha" :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='aleb']Hmmm, chyba nie :hmmmm:
Silnik podczas pracy musi wibrować. Możliwe, że jest taka maszynka co mało wibruje, ale pewnie więcej kosztuje.[/quote]

wydaje mi się, że te baaardzo profesjonalne, z salonów fryzjerskich, mniej wibrują. z tego, co pamiętam, to podczas jednej z wizyt u fryzka nawet nie zorientowałam się, że maszynka jest włączona i Aidi już idzie pod nóż :razz:

Posted

[quote name='PositiveThought']wydaje mi się, że te baaardzo profesjonalne, z salonów fryzjerskich, mniej wibrują. z tego, co pamiętam, to podczas jednej z wizyt u fryzka nawet nie zorientowałam się, że maszynka jest włączona i Aidi już idzie pod nóż :razz:[/quote]
Np. moja maszynka mało wibruje. Pies mniej się denerwuje.

Posted

[URL]http://images31.fotosik.pl/254/2e5ea92aa7f24576med.jpg[/URL] :D:loveu: fajny :eviltong:
ale wy tu nawijacie.. stronki lecą, chyba po 5 dziennie :evil_lol:

Posted

brat powiedzila ze maszynki na psa mi nieda :diabloti:
dzisiaj bede dzwonic po fryzjerach i umowie sie zobaczymy moze baster jakos da rade i to wytrzyma ;) nie byl u fryzjera ponad 2 lata :roll:
jesli nie pogryzie pani fryzjerki to bedzie dobrze :evil_lol:

swietny rysunek :loveu: pieknie malujesz bett ;)

nie stac mnie na maszynke psia :roll:
a niewiem gdzie mam w miescie dobrego psiego fryzjera...w ksiazce tel znalazlam jednego ale niewiem czy dobry bo go jeszcze niebylo jak baster chodzil do fryz. a tego co moj chodzil do niego przez 8 lat to juz niema zlikwidowala pani bo juz starsza byla i nie dawala rady :roll: na dogo z elblaga niema nikogo z pudlem czy czyms co sie strzyze i chyba bede musiala sie przejsc przez miasto i sama szukac ;)

Posted

[B]Wybaczcie że nie odpisuje na wszystkie wiadomości ale czas mnie goni i tylko wskakuje na 5 min i uciekam :roll:
[/B]
[quote name='betty_labrador']ciesze sie ze sie podoba :multi: Small chcesz jakies tlo? czy niet?[/quote]

chciałabym jasno zielone, co o tym myślisz?