Avaloth Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [url]http://images31.fotosik.pl/225/e6e8a169d16ce85emed.jpg[/url] e tam idiotycznie :D bardzo ładnie :evil_lol::loveu: Quote
Cheritka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [B][QUOTE] [B]tutaj proszę państwa widać efekt żucia gumy orbit :evil_lol: Bialusieńkie zęby i świeży oddech ;-) Przychodzę ostatnio do domu, wchodzę do pokoju a tu na moim łóżku -wyżute drażetki gumy orbit :razz: Moja wstrętna Molinda pożyczyła sobie z mojej torebki całą paczkę gum :mad: i je wyżuła zostawiając takie resztki na poduszce (pewnie stwierdziła że nie będzie samolubna i sie podzieli z pańcią :p)[/B] [/QUOTE] hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dobre, Twój pies jest rozkoszny i jeszcze nie jest egoistką :evil_lol::evil_lol: [/B] Quote
Mudik Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Właśnie chciała dobrze,chciała Cię wyręczyć w żuciu a Ty jej nie doceniasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='chester07'][URL]http://images31.fotosik.pl/225/e6e8a169d16ce85emed.jpg[/URL] e tam idiotycznie :D bardzo ładnie :evil_lol::loveu:[/quote] jakie ładne, wygląda jakby była bez ucha i miała tylko dolną szczenke :evil_lol: [quote name='Cheritka'][B] hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dobre, Twój pies jest rozkoszny i jeszcze nie jest egoistką :evil_lol::evil_lol: [/B][/quote] No egoistką to na pewno nie jest, tylko czemu zawsze się dzieli nadużytym towarem ? :razz: właśnie mnie poczęstowała wieprzowym uchem na śniadanie, poprawka- 1/5 ucha to była :evil_lol: [quote name='Mudik']Właśnie chciała dobrze,chciała Cię wyręczyć w żuciu a Ty jej nie doceniasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] hehe Ale ja ją doceniam, tylko dlaczego wszamała moje ulubione gumy :mad: Jak miałam lackiego (spaniela) to pochłoną mi 50zł :evil_lol: a najlepsze w tym to że leżało 50 1 10zł no i wybrał lepsze, bo 10 nie ruszona była :diabloti: 50-siątke tak ściupał zębami że w banku mi powiedzieli że z tego dostane (o ile dostane bo kawałków brakowało) 10 zł najwięcej :angryy: No ale za to mam papierek na pamiątkę po nim :eviltong: Quote
Mudik Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='smallpati'] Jak miałam lackiego (spaniela) to pochłoną mi 50zł :evil_lol: a najlepsze w tym to że leżało 50 1 10zł no i wybrał lepsze, bo 10 nie ruszona była :diabloti: 50-siątke tak ściupał zębami że w banku mi powiedzieli że z tego dostane (o ile dostane bo kawałków brakowało) 10 zł najwięcej :angryy: No ale za to mam papierek na pamiątkę po nim :eviltong:[/quote] Wystawną kolacyjke czy też obiadek sobie zrobił:evil_lol::evil_lol::evil_lol:,u mnie na byłym moim osiedlu husky gościowi kilka 5 złotówek połknął jak mu z kieszeni wypadły.Chodził potem za nim w wiadomym celu ale nie znalazł:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 czesc. Dawno nas nie bylo - w ogóle na dogo ;) przyszłysmy sie przywitac i pozdrowic Was kobitki :) Quote
NightQueen Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Mudik']Wystawną kolacyjke czy też obiadek sobie zrobił:evil_lol::evil_lol::evil_lol:,u mnie na byłym moim osiedlu husky gościowi kilka 5 złotówek połknął jak mu z kieszeni wypadły.Chodził potem za nim w wiadomym celu ale nie znalazł:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/quote] hehe nieźle :evil_lol::evil_lol: ja już bym tej 5 złotówki nie chciała :eviltong: [quote name='betty_labrador']czesc. Dawno nas nie bylo - w ogóle na dogo ;) przyszłysmy sie przywitac i pozdrowic Was kobitki :)[/quote] WITAMY :multi: Gdzie ty się podziewasz cały czas, ciągle cię nie ma? Przyznawaj się bo jak nie to :mad::mad: No i tak masz szczęście że się zameldowałaś :diabloti: ODZDRAWIAMY z Molindą [CENTER][B]ZMOKŁA KURA :eviltong: [IMG]http://images30.fotosik.pl/200/89249a0fe6f0e497med.jpg[/IMG] sąsiadka rzuć cos dobrego :evil_lol: [/B][IMG]http://images24.fotosik.pl/200/6d9627b7d69147efmed.jpg[/IMG] wąchamy kwiatki od dołu bo wyżej wzrost nie pozwala [IMG]http://images31.fotosik.pl/225/4484a20a89e919bamed.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
betty_labrador Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='smallpati'] WITAMY :multi: Gdzie ty się podziewasz cały czas, ciągle cię nie ma? Przyznawaj się bo jak nie to :mad::mad: No i tak masz szczęście że się zameldowałaś :diabloti: ODZDRAWIAMY z Molindą [/quote] o jaka radosc na nasz widok :D ciesze sie niezmiernie :) hmmm....no niestety bylam w takim miejscu gdzie nie bylo komputera i mialam przymusowy odwyk. A gdzie to na gg moge powiedziec ;) sliczna Molinda jest na nowych foteczkach :p buziaki :calus: Quote
gops Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 witanko :) nadrobilismy te kilka stron :eviltong: fotki piekne :loveu: Quote
NightQueen Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Jaki tu spokój na na na Wszyscy się nudzą na na na na :evil_lol: Beti poopowiadasz mi wszystko jak będę na gg, ostatnio mi się nie chce w ogóle uruchomiać gg i mnie to bardzo denerwuje :angryy: Gops a ty gdzie się podziewałaś? ;) Ciepło się zaczyna robić to wszystkich wyniosło na spacerek :evil_lol: Kupiłam Molindzie szanownej dzisiaj suchą, ale się zdenerwowałam bo nie było RC :roll: a musiałam coś kupić bo by mi pies z głodu padł, ostatnio się przerzuciła na suchą i nic innego nie ruszy, nawet filecika jak przedtem :mad: Nie mogłam czekać więc kupiłam jedzonko PROFILIUM o ile dobrze pamiętam nazwę, w sumie to też coś z lepszych karm, Mola już je raz miała, ale nie wiem czy jest za dobry, miał to ktoś? zapłaciłam za 1kg -18zł więc nawet mało, ale zamówiłam sobie w zoologu RC i "może" w przyszłym tygodniu będzie. Po za tym wracając zaczepiła nas (byłam z suczydłem na zakupach w zoologu obowiązkowo :evil_lol:) listonoszka i wręczyła nam paczkę i jak się okazało to gratisy z RC :loveu: po raz 2 bo wysłałam maila i myślałam że nie doszedł to puściłam 2 no i przyszło żarełko, przedtem była tylko 1 paczka 60gr, a teraz przyszły 2 takie paczki :multi: tylko szkoda że wcześniej listonoszki nie było bo bym nie kupowała w zoologu wtedy tego jedzenia, tylko zaczekała na zamówienie :roll: no ale trudno. Samo życie i M jak miłość :eviltong: Oprócz tego to byłam z suczydłem na wsi dzisiaj i gnojek mały!!!! :angryy::angryy: prawie upolował dorosłą kure! :angryy::angryy: Biegały kury w ogrodzeniu, więc zanim spuściłam psa, zagoniłam wszystkie (myślałam że to wszystkie) kurczaki do osobnego ogrodzenia i spuściłam psa. A ten mały, wstrętny, durnowaty pies znalazł kurę za budynkiem gospodarczym :mad: no i zaczęła się gonitwa, kura po całym ogrodzie biega a za nią mój skunks, kura emulowała w 5 min i sie latać nauczyła, :shake: ja krzyczę, no ale mam głuchego psa przecież! :angryy: ale w końcu odzyskała słuch i się zatrzymała, ja ją na smycz, kure się zagoniło do ogrodzenia, myślałam że temu durniowi takie lanie spuszczę, no ale moja wina bo nie sprawdziłam dokładnie ogrodzenia :shake: [CENTER][B]ostatnie wspomnienia deszczowe, oby już więcej nie padało (u mnie dziś 15 stopni jest :multi:) [IMG]http://images26.fotosik.pl/199/e1037c75a98d5fb4med.jpg[/IMG] kontener gdzie praktycznie codziennie wrzucam ciuchy co mi się znudziły :diabloti: [IMG]http://images24.fotosik.pl/200/2c18b2c0112a970bmed.jpg[/IMG] tak padało u nas 2 dni temu:placz: [IMG]http://images31.fotosik.pl/225/764e229a7b095d2amed.jpg[/IMG] ona wszędzie musi wskoczyć, wejść, wpełznąć [IMG]http://images32.fotosik.pl/225/a5bca0ce066a3478med.jpg[/IMG] to jest muszla w parku gdzie się w lecie odbywają koncerty, tylko jest zdewastowana zdeczka :eviltong: [IMG]http://images24.fotosik.pl/200/6d0f07dd46ad182emed.jpg[/IMG] [/B][/CENTER] Quote
gops Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 oj t6am poprostu glodna byla i chciala kure przekasic :) fotki piekne :loveu: Quote
Skibka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Śliczny psiak! Piękna mieszanka wyszła :loveu: "Zmokła Kura" górą :multi: Zapraszam do mnie :lol: Quote
Unbelievable Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='smallpati'] Kupiłam Molindzie szanownej dzisiaj suchą, ale się zdenerwowałam bo nie było RC :roll: a musiałam coś kupić bo by mi pies z głodu padł, ostatnio się przerzuciła na suchą i nic innego nie ruszy, nawet filecika jak przedtem :mad: Nie mogłam czekać więc kupiłam jedzonko PROFILIUM o ile dobrze pamiętam nazwę, w sumie to też coś z lepszych karm, Mola już je raz miała, ale nie wiem czy jest za dobry, miał to ktoś? [/quote] Ja mam! świetna na sierść, Gramowi smakuje, tańsza od RC. Same plusy :eviltong::loveu: (taka w srebrnym opakowaniu) [url]http://images31.fotosik.pl/225/764e229a7b095d2amed.jpg[/url] na trawkę niet, bo za mokra:shake: Quote
NightQueen Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='gops']oj t6am poprostu glodna byla i chciala kure przekasic :) fotki piekne :loveu:[/quote] nawet mnie nie denerwuj, bo ja kiedyś na filety przerobie :evil_lol: [quote name='Skibka']Śliczny psiak! Piękna mieszanka wyszła :loveu: "Zmokła Kura" górą :multi: Zapraszam do mnie :lol:[/quote] Witamy :) to mieszanka wybuchowa :diabloti::diabloti: gorzej niż mieszańce amstaffa :eviltong: wpadniemy niebawem :) [quote name='Tinka:)']Ja mam! świetna na sierść, Gramowi smakuje, tańsza od RC. Same plusy :eviltong::loveu: (taka w srebrnym opakowaniu) [URL]http://images31.fotosik.pl/225/764e229a7b095d2amed.jpg[/URL] na trawkę niet, bo za mokra:shake:[/quote] Tak, a ja już myślałam że to tylko u mnie takie coś dziwne przywożą :evil_lol: Moli już taka miała, ale była zmieszana z RC i Eukanuba więc nie czuła pewnie smaku nawet :evil_lol: No w srebrnym opakowaniu, sznaucer chyba na nim jest :) trawka najlepsza dla Moli jak mokrutka, a później trzeba dupencje wygrzać na mojej poduszce :mad: Quote
Unbelievable Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='smallpati'] Tak, a ja już myślałam że to tylko u mnie takie coś dziwne przywożą :evil_lol: Moli już taka miała, ale była zmieszana z RC i Eukanuba więc nie czuła pewnie smaku nawet :evil_lol: No w srebrnym opakowaniu, sznaucer chyba na nim jest :) trawka najlepsza dla Moli jak mokrutka, a później trzeba dupencje wygrzać na mojej poduszce :mad:[/quote] no jak wczoraj rozmawiałam z panem w zoologu to też nie wiedział co za karma a hodowcą jest :evil_lol::evil_lol: mój dziadek ma pieska, kundelka przygarniętego z ulicy, wygląda jak cavalierek:loveu::loveu: i nie chce jeść pedigree, więc dziadek poszedł do cioci(która ma zoologa) i powiedział że on chce karmę jak Martynka swojemu psu daje:evil_lol::evil_lol: i je:cool3: mój na mokrą trawkę nie wejdzie, nawet potrafi na odległość sikać na coś : P Quote
NightQueen Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 hehe to może faktycznie dobre to jedzenie ;) w sumie nigdzie nie ma takiego w większych sklepach zoologicznych jak się rozglądałam, nie ma też na stronach czy wysyłkowych z karmą, ważne że pies je (w sumie to jeszcze nie wiem czy moja glizda to zje :P) jak nie to RC będę musiała kupić, chociaż i tak pewnie kupie i wymieszam jej żarełko, już zmieszałam z RC tymi torebkami gratisowymi co dziś dostałam ;) Mola lubi wodę, jeżdżę z nią często nad rzekę wtedy spuszczam ją ze smyczy i sama biegnie do wody i pływa :) więc kałuże to dla niej raj :evil_lol: a dla mnie męczarnia :diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='smallpati'] Mola lubi wodę, jeżdżę z nią często nad rzekę wtedy spuszczam ją ze smyczy i sama biegnie do wody i pływa :) więc kałuże to dla niej raj :evil_lol: a dla mnie męczarnia :diabloti:[/quote] mój po 15min od pływania jest w stanie wilgotnym, kolejne 5min już jest suchy. Ale pływać nie lubi : P co do royala- jak mu zmieszałam to szczur wypluwał albo zostawiał:evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Mola ma długą sierść ale szybko schnie, bo jest rozczesana wiec sierść jest przewiewna ;) Jej ulubiona karmą jest RC i czasami potrafi wszamać 2 miski pełne :crazyeye: na raz :-o muszę jej michy chować czasami bo tyle by żarła RC :eviltong: Quote
Unbelievable Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='smallpati']Mola ma długą sierść ale szybko schnie, bo jest rozczesana wiec sierść jest przewiewna ;) Jej ulubiona karmą jest RC i czasami potrafi wszamać 2 miski pełne :crazyeye: na raz :-o muszę jej michy chować czasami bo tyle by żarła RC :eviltong:[/quote] mój jakby 2 michy zjadł to by chodził i rzygał:shake: Grami nie lubi karm suchych- najlepsze są saszetki pedigree:shake: Quote
NightQueen Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Moli się ostatnio przestawiła tylko na suche i nic innego nie jada, kiedyś jadła konserwy psie, ale tylko Duńskie jak siostra przywiozła bo inne jej nie smakują,wybredna koza :shake: Nie wiem czemu ostatnio tyle żre świnka :eviltong: ale w sumie jak zje te 2 michy to ma na cały dzień więc aż tak dużo tego nie ma :) to małe miski Quote
Unbelievable Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='smallpati']Moli się ostatnio przestawiła tylko na suche i nic innego nie jada, kiedyś jadła konserwy psie, ale tylko Duńskie jak siostra przywiozła bo inne jej nie smakują,wybredna koza :shake: Nie wiem czemu ostatnio tyle żre świnka :eviltong: ale w sumie jak zje te 2 michy to ma na cały dzień więc aż tak dużo tego nie ma :) to małe miski[/quote] my mamy najmniejsze, 0,35l, jedną zje i dość:shake: co prawda sypie i tak za dużo, bo ile sie da aż wypada czasem, ale żebra mu widać. Quote
NightQueen Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 też taką michę mamy :) Gram po prostu żyje powietrzem :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='smallpati']też taką michę mamy :) Gram po prostu żyje powietrzem :evil_lol:[/quote] Gram żyje łobuzowaniem. Wczoraj wlazł na parapet i zeżarł czekoladki:mad: A pani, która u nas sprząta opowiadała że nakryła go jak wyjadał kanapkę z jej torby :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Noo to już wiemy dlaczego on tylko miseczkę wcina :eviltong: On się dożywia tu i tam :evil_lol: heh Moli sie złości jak ja gdzieś wyjeżdżam i wtedy mi zjada wszystko co dostanie (ciastka ze stołu, gumy z torebki, lizaki z biurka) a kiedy ja jestem to to może leżeć i nawet nie spojrzy ;) Quote
Unbelievable Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='smallpati']Noo to już wiemy dlaczego on tylko miseczkę wcina :eviltong: On się dożywia tu i tam :evil_lol: heh Moli sie złości jak ja gdzieś wyjeżdżam i wtedy mi zjada wszystko co dostanie (ciastka ze stołu, gumy z torebki, lizaki z biurka) a kiedy ja jestem to to może leżeć i nawet nie spojrzy ;)[/quote] Mój też tak, jak jestem ja i mama to nawet z miski nie weźmie jak mu się nie pozwoli : P Quote
Recommended Posts