Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']heh;p ja nie przepadam za biologią:P
hehe:)

A brad jest ble:P hehe;)[/quote]

Brad jest boski :loveu: biologia też ;)

[quote name='Tinka:)']ze mnie sie ogólnie dziewczyny śmieją że nie ganiam za facetami:evil_lol::evil_lol:
ot, taki typ.[/quote]

no ja już przywykłam że do mnie nimfomanka mówią :evil_lol: nawet Tz tak do mnie mówi heheh

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P ja mam podobnie;P
mi sie tylko jeden podoba;P
a moim koleżanką to każdy kto przejdzie ulica;phehe:)[/quote]

ja jestem nimfomanka ale bardzo wybredna ;)

[quote name='gops']no...ja mam chlopaka ale i tak mi sie podobaja nie ktorzy :evil_lol: no jest kilku fajnych aktorow :diabloti:[/quote]

ja też mam, a i tak gapie się na innych (żeby mu na złość zrobić :diabloti:)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Oj wiedz co ;p jak tak możesz:P miec chłopaka i za innymi ganiac:P
nie ładnie:P hehe:)[/quote]

jak go zdenerwuje troszkę to nic się nie stanie :diabloti:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P no moze i nie:) hihi:) ale moze sie obrazic czasem:p hehe[/quote]

on się nie obraża :diabloti: to ja sie obrażam na niego zawsze :evil_lol:

[quote name='betty_labrador']oh Pati stesknie sie za Tobą :( i co wtedy....

czekamy na Ciebie i na fotki z Bradzikiem :cool3:[/quote]

[quote name='gops']no wlasnie small...nie zostawiaj nas :roll: jak my wytrzymamy bez ciebie , bedziemy tesknic ;)[/quote]

Jade na lotnisko o 12, ale nie mogłam się powstrzymać żeby zobaczyć na dogo czy są nowe subskrypcje :diabloti:

[COLOR=Magenta][B]No to chciałam się z wami pożegnać (tylko nie płaczcie :diabloti:), życzę miłego tygodnia beze mnie (mam nadzieje że będziecie bardzo tęsknic :diabloti:) Jak będę dała rady to odwiedzę was z Londynu ;) a jak nie to się przeczytamy jak wrócę dopiero :placz: BUZIAKI :p :kiss_2: :calus: :hand: :buzi: :bigcool: :B-fly:

I Molcia na pożegnanie :placz:

[IMG]http://images31.fotosik.pl/193/4b5a0d7c4a97f854med.jpg[/IMG] [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Tilia']Miłego wyjazdu!! i zdjęcia rób koniecznie jak jakiegoś deerhounda zobaczysz :D na Wyspach jest ich trochę :)[/quote]

tylko o jednym :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[SIZE=7][COLOR=Magenta]Pa Pati![/COLOR]:diabloti:[/SIZE]

Posted

To miłej podróży:) ale pewnie jestes juz dawno na miejscu:)
Śliczne fota na pożegnanie...:)
I jak mamy nie płakac jak nas zostawiasz??:( :placz::(:(:(:(:(:(:( :placz: :placz: :placz:

Posted

O pojechałaś :( wraca szybciutko !!
:loveu::loveu::loveu: śliczna Molli :)
ale chcemy już więcej, więc się spiesz :evil_lol:
jakbyś miała jakieś zdjęcia welscha to daj tu dla mnie :D
wracaj już !!

Posted

[COLOR=Magenta][B][SIZE=5]WRÓCIŁAM :multi::multi::multi:

[SIZE=3]o jak miło że tęskniłyście :loveu:[/SIZE]
[/SIZE][/B][/COLOR]

[quote name='Tilia']Miłego wyjazdu!! i zdjęcia rób koniecznie jak jakiegoś deerhounda zobaczysz na Wyspach jest ich trochę :)[/quote]

żadnego szarego nie było :-( tylko greya widziałam w ubranku wyścigowym ;)

[quote name='Vitka']Pati! Przyszłam obwieścić cudowną nowinę! :lol: Misia ma już swój własny domek:multi:[/quote]

:multi::multi: brawooooo :multi::multi::multi: GRATULUJE :loveu:

[quote name='betty_labrador']Pati my tesknimy!!!!!!!!!!!!!! a szczegolnie ja :cool3:[/quote]

no ja nie wątpię że tęskniłaś :loveu: niestety z braku czasu (i z powodu przystojnego sąsiada Polaka :loveu::loveu:) nie mogłam wejść na internet :diabloti:

[quote name='Vitka']Hehe... Pati na pewno pokaże nam mnóstwo zdjęć:lol: (mam nadzieję):diabloti:[/quote]

hmm zastanowię się :diabloti: zdjęcia są ale był ciągle wiatr i mi włosy rozwiewał więc brzydko powychodziłam :evil_lol: no i nie wiem czy wam się pokaże :evil_lol:

[quote name='betty_labrador']small moze TY z tym woskowym Bradem slub zawarlas? :eviltong:[/quote]

ee Brad stał ciągle z Angeliną :angryy: nie mogłam jej odepchnąć bo mnie ochrona chciała wyprowadzić z muzeum :evil_lol::evil_lol:

[B][COLOR=Magenta]
W KAŻDYM BĄDŹ RAZIE WŁAŚNIE WRÓCIŁAM A PIERWSZE CO ZROBIŁAM (OCZYWIŚCIE PO WYMĘCZENIU MOLI) TO WŁĄCZENIE KOMPUTERKA I TO BIEGIEM ŻEBY DO WAS NAPISAĆ :evil_lol:[/COLOR][/B]