Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajna psina ;) obroża genialna :evil_lol:

[quote name='NightQueen']
oj tam
Jakbym ja chodziła z męskich butach to nie byłoby to tak dziwne jakby facet chodził w obcasach, czyż nie? :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
Kobietom wszystko wolno?:roflt:

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='darii_iia']:evil_lol:
Z niechęcią muszę Ci przyznać rację. :eviltong:[/QUOTE]

nie musisz racji przyznawać, aczkolwiek jakbyś nie przyznała to bym zaczęła się zastanawiać w co się na co dzień ubierasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Naklejka']Fajna psina ;) obroża genialna :evil_lol:

Kobietom wszystko wolno?:roflt:[/QUOTE]

dzięki

może nie że wszytko wolno, ale stroić się jak paw mogą, a panowie jednak powinni wyglądać jak faceci ;)

Posted

[quote name='NightQueen']nie musisz racji przyznawać, aczkolwiek jakbyś nie przyznała to bym zaczęła się zastanawiać w co się na co dzień ubierasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/QUOTE]
O mnie się nie martw. :diabloti:
A no w sumie, to by było dziwne. Kobieta może być w garniturze, ale facet w sukience już by dziwnie wyglądał. :evil_lol:

Posted

[quote name='darii_iia']O mnie się nie martw. :diabloti:
A no w sumie, to by było dziwne. Kobieta może być w garniturze, ale facet w sukience już by dziwnie wyglądał. :evil_lol:[/QUOTE]
ja już nie takie rzeczy widziałam, także mnie nic nie zdziwi :diabloti::evil_lol:

Widziałam młodego, przystojnego chłopaka, lat ok 25, wzrostu ponad 180, piękna twarzyczka :cool3: i .... obcas 12 cm na nogach :evil_lol: maszerujący przez centrum dużego miasta :cool3:
Druga sytuacja
Fajna parka :cool3: on - lat ok 30, młody, przeciętny z twarzy, w garniturze... drugi on :diabloti: lat ok 45, delikatnie mówiąc - przy kości, w różowej, satynowej sukience:evil_lol::evil_lol: i tak razem para spacerowała po jednej z dzielnic :cool3:

Posted

[quote name='NightQueen']ja już nie takie rzeczy widziałam, także mnie nic nie zdziwi :diabloti::evil_lol:

Widziałam młodego, przystojnego chłopaka, lat ok 25, wzrostu ponad 180, piękna twarzyczka :cool3: i .... obcas 12 cm na nogach :evil_lol: maszerujący przez centrum dużego miasta :cool3:
Druga sytuacja
Fajna parka :cool3: on - lat ok 30, młody, przeciętny z twarzy, w garniturze... drugi on :diabloti: lat ok 45, delikatnie mówiąc - przy kości, w różowej, satynowej sukience:evil_lol::evil_lol: i tak razem para spacerowała po jednej z dzielnic :cool3:[/QUOTE]

Buahahaha. :evil_lol:
Gdzie Ty mieszkasz, że takich ludzi widujesz ? :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='darii_iia']Buahahaha. :evil_lol:
Gdzie Ty mieszkasz, że takich ludzi widujesz ? :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE]

to akurat nie było u mnie, a w Londynie gdzie wtedy mieszkałam ;) ale u siebie też spotykam "ciekawe" przypadki :evil_lol: zresztą ja mam takie "szczęście" do ludzi, że gdzie nie pójdę to wariatów spotykam dosłownie :p
swój do swego ciągnie? :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']to akurat nie było u mnie, a w Londynie gdzie wtedy mieszkałam ;) ale u siebie też spotykam "ciekawe" przypadki :evil_lol: zresztą ja mam takie "szczęście" do ludzi, że gdzie nie pójdę to wariatów spotykam dosłownie :p
swój do swego ciągnie? :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
Oo, gdzie lepiej ? Polska vs Londyn ? :lol:
Możliwe, możliwe. :diabloti:
A też się bawisz w przebieranki. ? :evil_lol:

Posted

[quote name='darii_iia']Oo, gdzie lepiej ? Polska vs Londyn ? :lol:
Możliwe, możliwe. :diabloti:
A też się bawisz w przebieranki. ? :evil_lol:[/QUOTE]

Ja w Londynie jestem bezkonkurencyjnie zakochana :loveu: byłam tam kilka razy i to jest chyba moje miejsce na ziemi :evil_lol: ale nie byłam jeszcze w USA więc mam wątpliwości :eviltong::evil_lol:

Ja? nie :evil_lol: przebieranki mi nie w głowie, chociaż pewnie mój styl ubierania niektórzy traktują jako przebieranki :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']Ja w Londynie jestem bezkonkurencyjnie zakochana :loveu: byłam tam kilka razy i to jest chyba moje miejsce na ziemi :evil_lol: ale nie byłam jeszcze w USA więc mam wątpliwości :eviltong::evil_lol:

Ja? nie :evil_lol: przebieranki mi nie w głowie, chociaż pewnie mój styl ubierania niektórzy traktują jako przebieranki :diabloti:[/QUOTE]
Muszę się kiedyś wybrać do Londynu. ;)
No, to jestem ciekawa jak się ubierasz. :evil_lol:
Na zdjęciach z Krakowa wyglądasz na "normalną". :diabloti:
Tak wgl. fajny kolor włosów. :)

Posted

[quote name='zaba14'][URL]http://img191.imageshack.us/img191/4910/dsc2568o.jpg[/URL] haha shih tzu :D :D[/QUOTE]

z której strony? :evil_lol:

[quote name='darii_iia']Muszę się kiedyś wybrać do Londynu. ;)
No, to jestem ciekawa jak się ubierasz. :evil_lol:
Na zdjęciach z Krakowa wyglądasz na "normalną". :diabloti:
Tak wgl. fajny kolor włosów. :)[/QUOTE]

polecam :loveu:
No właśnie normalnie, z przewagą stylu eleganckiego bo dla mnie obcasy na co dzień to norma, ale akurat chodzić cały dzień w Krk w szpilkach to sobie odpuściłam ;) ale już dziwne komentarze słyszałam na temat swojego ubioru, dlatego mówię że dla niektórych pewnie się bawię w przebieranki :p

a dzięki, moja inwencja twórcza jest na mej głowie :evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']z której strony? :evil_lol:

polecam :loveu:
No właśnie normalnie, z przewagą stylu eleganckiego bo dla mnie obcasy na co dzień to norma, ale akurat chodzić cały dzień w Krk w szpilkach to sobie odpuściłam ;) ale już dziwne komentarze słyszałam na temat swojego ubioru, dlatego mówię że dla niektórych pewnie się bawię w przebieranki :p

a dzięki, moja inwencja twórcza jest na mej głowie :evil_lol:[/QUOTE]

Też lubię obcasy. ;) Tylko u mnie, to żadkość...do szkoły nie mogę, a tata nie jest za obcasami z czym mama go słucha...:roll:
Pamiętaj, Ci ludzie Ci zazdroszą i też chcieli by się tak ubierać. . :diabloti:
Udała się ta ''inwencja twórcza''. :evil_lol:

Posted

[quote name='darii_iia']Też lubię obcasy. ;) Tylko u mnie, to żadkość...do szkoły nie mogę, a tata nie jest za obcasami z czym mama go słucha...:roll:
Pamiętaj, Ci ludzie Ci zazdroszą i też chcieli by się tak ubierać. . :diabloti:
Udała się ta ''inwencja twórcza''. :evil_lol:[/QUOTE]

ja na szczęście mam już swoje lata i mi rodzice nie ingerują w to jak się ubieram :evil_lol: zresztą nigdy tego nie robili, a miałam fazy przejściowe np. hip hopowe wersje, czy tam punkowe :diabloti:
O tak .. najlepsze wytłumaczenie na każde komentarze innych ludzi "ludzie zazdroszczą" :evil_lol: ja generalnie mam to w nosie co o mnie mówią, ale zawsze tak jest że szybko się o tym dowiaduję, ubaw miewam z tego :p

Posted

Szpilki są super, jak będę starsza to też będę pomykać w nich non stop :D Ale w takich ładnych, a nie jak czasem się spotyka, aż mnie nieraz trzepie... :cool3:

Posted

[quote name='Bewarka']Szpilki są super, jak będę starsza to też będę pomykać w nich non stop :D Ale w takich ładnych, a nie jak czasem się spotyka, aż mnie nieraz trzepie... :cool3:[/QUOTE]

uwielbiam twoje teksty w stylu "jak dorosnę" :evil_lol::evil_lol:
ja w ogóle kocham Polską modę :diabloti: skarpetki plus sandały mmmm :loveu:

Posted

[quote name='C&B']Jak ja zazdroszczę nizszym , że sobie mogą spokojnie w szpilach paradować, i nie wyglądają w nich jak żyrafy :placz::placz:[/QUOTE]

co ty gadasz :mdleje: ja bym chciała mieć wzrost 175 jak modelki :loveu:

Posted

Mogę oddać kilka centymetrów :evil_lol:
Uwielbiam szpilki, ale nie mogę w nich chodzić, bo strasznie w nich wyglądam, jak np. idę w towarzystwie moich rówieśników :shake:

Posted

[quote name='NightQueen']uwielbiam twoje teksty w stylu "jak dorosnę" :evil_lol::evil_lol:
ja w ogóle kocham Polską modę :diabloti: skarpetki plus sandały mmmm :loveu:[/QUOTE]
O jaaaaa! Jeszcze moment i sie w sobie zamkne! :watpliwy: :lmaa: Marzeń mieć nie można?! :lol:

Posted

[quote name='C&B']Mogę oddać kilka centymetrów :evil_lol:
Uwielbiam szpilki, ale nie mogę w nich chodzić, bo strasznie w nich wyglądam, jak np. idę w towarzystwie moich rówieśników :shake:[/QUOTE]

chętnie wezmę, bo ja ogólnie karzeł jestem i już chyba rosnę do ziemi :-(

[quote name='Bewarka']O jaaaaa! Jeszcze moment i sie w sobie zamkne! :watpliwy: :lmaa: Marzeń mieć nie można?! :lol:[/QUOTE]

o jej :glaszcze:
młodzież w depresję wpada :evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']
o jej :glaszcze:
młodzież w depresję wpada :evil_lol:[/QUOTE]
Bo ja jestem imoł, nawet piszę na czarno [B]o[/B].

Tylko nie wyglądam :P

i jeszcze PS:A ja uwielbiam jak piszesz 'młodzież' i nie masz na myśli siebie :diabloti:

Posted

[quote name='Bewarka']Bo ja jestem imoł, nawet piszę na czarno [B]o[/B].[/QUOTE]

moja babcia kazała mi się bać imołszonów :lying: bo to "szataniści i mordercy som" :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']moja babcia kazała mi się bać imołszonów :lying: bo to "szataniści i mordercy som" :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
Zgadza się tylko "i" :p

Posted

Czepiacie się wszystkie mojego psa w różowej obroży :evil_lol: A Pati sama widziałaś faceta w sukience czy obcasach :evil_lol: to już chyba od tego lepszy jest pies w różowej obroży :evil_lol:
A szpilki są fajne, ale też tak jak C&B czuję się za wysoka...
Zazdroszczę Pati, że jest trochę niższa i może bez problemu je nosić i nie być wyższą od połowy chłopaków :evil_lol: