Kashdog Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 U nas w Kielcach ta suczka była postrachem osiedla [URL]http://img51.imageshack.us/img51/7383/aaaa290311035.jpg[/URL], zgłosili ją, bo niby gryzła ludzi, którzy chcieli ją poskromić :diabloti: Dzisiaj okazało się, że jest to spokojna suczka, delikatna, która ma w sobie zero agresji, strasznie przytulaśna [URL]http://i1005.photobucket.com/albums/af178/Cooves/Schroniskoo/DSC_1157.jpg[/URL] :loveu: [SIZE=1]Wiesz co jest 8 kwietnia[/SIZE] :evil_lol::evil_lol:? Quote
NightQueen Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='Kashdog']U nas w Kielcach ta suczka była postrachem osiedla [URL]http://img51.imageshack.us/img51/7383/aaaa290311035.jpg[/URL], zgłosili ją, bo niby gryzła ludzi, którzy chcieli ją poskromić :diabloti: Dzisiaj okazało się, że jest to spokojna suczka, delikatna, która ma w sobie zero agresji, strasznie przytulaśna [URL]http://i1005.photobucket.com/albums/af178/Cooves/Schroniskoo/DSC_1157.jpg[/URL] :loveu: [SIZE=1]Wiesz co jest 8 kwietnia[/SIZE] :evil_lol::evil_lol:?[/QUOTE] ooo bestia jak się patrzy :diabloti::evil_lol: 8 kwietnia? wiem :diabloti: jest 98 dniem, Do końca roku pozostaje 267 dni.[B] imieniny obchodzą:[/B] Amancjusz, Apolinary, Asynkryt, August, Cezary, Cezaryna, Dionizy, Ema, Emma, January, Julia, Julian, Makaria, Maksyma, Perpetuus, Radosław i Walter [B] [SIZE=2]Wydarzenia w Polsce[/SIZE][/B] [LIST] [*]1421 – w Krakowie został podpisany antykrzyżacki sojusz zaczepno-obronny między Władysławem Jagiełło a margrabią Brandenburgii, Fryderykiem I. [*]1525 – Zygmunt I Stary i Albrecht Hohenzollern podpisali Traktat krakowski, na mocy którego 2 dni później odbył się hołd pruski. [*]1769 – konfederaci barscy pokonali Rosjan w bitwie pod Iwlą [*]1786 – przywilejem Stanisława Augusta Poniatowskiego lokowano Nowy Tomyśl. [*]1794 – Tadeusz Kościuszko mianował Bartosza Głowackiego chorążym regimentu grenadierów krakowskich, w nagrodę za bohaterstwo wykazane w bitwie pod Racławicami. [*]1861 – przypadkowo zgromadzony na Placu Zamkowym w Warszawie tłum został ostrzelany przez rosyjską piechotę. Zginęło ponad 100 osób. [*]1919 – założono Akademię Górniczo-Hutniczą w Krakowie. [*]1945 – na Oksywiu podniesiono banderę na ORP Korsarz, pierwszej jednostce MW w Ludowym Wojsku Polskim. [*]1945 – w Gdyni odbyły się zaślubiny Polski z morzem żołnierzy 1. Brygady Pancernej im. Bohaterów Westerplatte. [*]1958 – premiera filmu [I]Król Maciuś I[/I]. [*]1959 – 9 górników zginęło w wybuchu metanu w KWK Moszczenica w Jastrzębiu-Zdroju. [*]1963 – rozpoczął funkcjonowanie Zakład Karny Jastrzębie-Zdrój. [*]1976 – szablista Jerzy Pawłowski został skazany na 25 lat więzienia za szpiegostwo. [*]1979 – Edward Raczyński objął funkcję prezydenta Polski na uchodźstwie. [*]1991 – rozpoczęło się wycofywanie wojsk radzieckich. [*]1991 – weszła w życie umowa o ruchu bezwizowym między Polską a Niemcami, Francją, Włochami i krajami Beneluksu. [*]1994 – Polska złożyła wniosek o członkostwo w Unii Europejskiej. [*]2005 – oddano do użytku stację warszawskiego metra A-18 Plac Wilsona. [/LIST] mam wymieniać dalej? :evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [QUOTE]no szkoda szkoda bo by fajne były i Iśka by była chętno na takiego dzieciora:diabloti:[/QUOTE] no ba, ja na sceniacki zawsze:loveu::diabloti: oo czarne olbrzymy są najlepsze:loveu: znaczy ze sznupów, bo ogólnie to corgi:evil_lol: i niekopiowane koniecznie. [B]Kashdog[/B] to rude, małe to agresją już na zdjęciach powiewa, na żywo bym się bała koło tego przejść:evil_lol::evil_lol: gorzej niż 'pitbull' :diabloti: Quote
Kashdog Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='NightQueen']ooo bestia jak się patrzy :diabloti::evil_lol: 8 kwietnia? wiem :diabloti: jest 98 dniem, Do końca roku pozostaje 267 dni.[B] imieniny obchodzą:[/B] Amancjusz, Apolinary, Asynkryt, August, Cezary, Cezaryna, Dionizy, Ema, Emma, January, Julia, Julian, Makaria, Maksyma, Perpetuus, Radosław i Walter [B] [SIZE=2]Wydarzenia w Polsce[/SIZE][/B] [LIST] [*]1421 – w Krakowie został podpisany antykrzyżacki sojusz zaczepno-obronny między Władysławem Jagiełło a margrabią Brandenburgii, Fryderykiem I. [*]1525 – Zygmunt I Stary i Albrecht Hohenzollern podpisali Traktat krakowski, na mocy którego 2 dni później odbył się hołd pruski. [*]1769 – konfederaci barscy pokonali Rosjan w bitwie pod Iwlą [*]1786 – przywilejem Stanisława Augusta Poniatowskiego lokowano Nowy Tomyśl. [*]1794 – Tadeusz Kościuszko mianował Bartosza Głowackiego chorążym regimentu grenadierów krakowskich, w nagrodę za bohaterstwo wykazane w bitwie pod Racławicami. [*]1861 – przypadkowo zgromadzony na Placu Zamkowym w Warszawie tłum został ostrzelany przez rosyjską piechotę. Zginęło ponad 100 osób. [*]1919 – założono Akademię Górniczo-Hutniczą w Krakowie. [*]1945 – na Oksywiu podniesiono banderę na ORP Korsarz, pierwszej jednostce MW w Ludowym Wojsku Polskim. [*]1945 – w Gdyni odbyły się zaślubiny Polski z morzem żołnierzy 1. Brygady Pancernej im. Bohaterów Westerplatte. [*]1958 – premiera filmu [I]Król Maciuś I[/I]. [*]1959 – 9 górników zginęło w wybuchu metanu w KWK Moszczenica w Jastrzębiu-Zdroju. [*]1963 – rozpoczął funkcjonowanie Zakład Karny Jastrzębie-Zdrój. [*]1976 – szablista Jerzy Pawłowski został skazany na 25 lat więzienia za szpiegostwo. [*]1979 – Edward Raczyński objął funkcję prezydenta Polski na uchodźstwie. [*]1991 – rozpoczęło się wycofywanie wojsk radzieckich. [*]1991 – weszła w życie umowa o ruchu bezwizowym między Polską a Niemcami, Francją, Włochami i krajami Beneluksu. [*]1994 – Polska złożyła wniosek o członkostwo w Unii Europejskiej. [*]2005 – oddano do użytku stację warszawskiego metra A-18 Plac Wilsona. [/LIST] mam wymieniać dalej? :evil_lol:[/QUOTE] Haha, no dokładnie o to mi chodziło :diabloti: Quote
NightQueen Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 [quote name='Avaloth']no ba, ja na sceniacki zawsze:loveu::diabloti: oo czarne olbrzymy są najlepsze:loveu: znaczy ze sznupów, bo ogólnie to corgi:evil_lol: i niekopiowane koniecznie. [B]Kashdog[/B] to rude, małe to agresją już na zdjęciach powiewa, na żywo bym się bała koło tego przejść:evil_lol::evil_lol: gorzej niż 'pitbull' :diabloti:[/QUOTE] zobaczymy co ze sznupa wyjdzie ;) a o corrgich to ty wiesz jakie ja mam zdanie :diabloti: [quote name='Kashdog']Haha, no dokładnie o to mi chodziło :diabloti:[/QUOTE] ha :diabloti: wiedziałam :evil_lol: Byłam z <. u weta przed chwilą, bo znów mam krwawą biegunkę :mdleje: w sumie to nie wiadomo dlaczego i po czym... dostała antybiotyk i coś na rozluźnienie jelita. Temperatura jest w porządku. Mam odczekać 48 h, jak jej nie przejdzie to będzie musiała kontynuować antybiotyk. Miałam ją dziś zaszczepić (w ogóle to miała mieć szczepienie w lutym, ale mi się zapomniało :oops:) ale jako że szczepionki osłabiają organizm, a nie wiadomo co z nią jest, to tego nie zrobiliśmy. Musze jej dietę zmienić i teraz będzie jadła royala weterynaryjnego tylko i wyłącznie, mam nadzieje że jej to pomoże. Zaraz idę kupić olej parafinowy bo też ma go pić, żeby złagodzić trochę efekt biegunki w jelitach. Mamy kwiecień a ona już miała zabieg (rzepka), alergię i teraz te biegunki, zapowiada się rewelacyjne :shake::-( Quote
Tepes Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [COLOR="blue"]oj biedny Molciach miejmy nadzieja, że ji szybko przejdzie;) tak to jest spokój ale jak już coś sie dzieje to hurtem...[/COLOR] Quote
ariss Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Wymiziaj ode mnie bidulkę Moli. A siostra niech kupi olbrzyma i średniaka:diabloti: bo jednemu psu na takim dużym terenie będzie nuuuuuuuuuuudno:diabloti::evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 a tu co tak cicho ?:razz: ja mam jeszcze niewstawiane na dogo myszastych Twoich xd może jutro podrzucę Quote
NightQueen Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]oj biedny Molciach miejmy nadzieja, że ji szybko przejdzie;) tak to jest spokój ale jak już coś sie dzieje to hurtem...[/COLOR][/QUOTE] a nawet minie mów, mam jakiegoś wadliwego psa :evil_lol: Biegunki nie ma, ale też nic innego jak weterynaryjny royal nie jada :razz: ma taką chcicę że jej oczka z orbit wychodzą kiedy jem jabłko :diabloti: doszło do tego że, wszyscy się ukrywają jak chcą coś zjeść, bo przecież psu ochoty nie będziemy robić :evil_lol: także ciągle są organizowane akcje typu "ja lecę z psem a ty jedz szybko kolacje" :diabloti: [quote name='ariss']Wymiziaj ode mnie bidulkę Moli. A siostra niech kupi olbrzyma i średniaka:diabloti: bo jednemu psu na takim dużym terenie będzie nuuuuuuuuuuudno:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] dopiero co ją czesałam, więc przez najbliższe 2 h będzie uciekać ode mnie więc o mizianiu mowy nie ma :diabloti: na razie w planie jest pies sztuk jedna, ale kto wie co będzie później :diabloti: niewykluczone że przytargam jakiegoś jeszcze, w końcu 3 koty które tam są też ja przytargałam, także nigdy nic nie wiadomo :p [quote name='Avaloth']a tu co tak cicho ?:razz: ja mam jeszcze niewstawiane na dogo myszastych Twoich xd może jutro podrzucę[/QUOTE] normalnie nie chce mi się pisać tu :p po za tym nie mam czasu bo zajęłam się oglądaniem nowego serialu - Prosto w serce :diabloti::evil_lol: wiem wiem... na mózg mi bije ostatnio [quote name='dog193']Przemciu, co ty właściwie studiujesz? :D[/QUOTE] politykę międzynarodową i europejską :cool3: a co chcesz iść w moje ślady? :diabloti: Quote
dog193 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Prosto w serce z moim Fifulkiem :loveu: który jest po pierwsze paskudnie zarośnięty, po drugie gra z Muchą, bleeeee :shake: Ja zbojkotowałam ten serial, wolę jeszcze raz (eeee, dwudziesty?) obejrzeć Brzydulę, gdzie Fifcio był piękniutki :evil_lol::loveu: A nic, bo myślałam, że historię, a historia kojarzy mi się ostatnio tylko z jednym... :diabloti: Anula coś wie na ten temat :diabloti: Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [COLOR="blue"]włahaha wiem aż za dużo:evil_lol: [/COLOR] Quote
NightQueen Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 [quote name='dog193']Prosto w serce z moim Fifulkiem :loveu: który jest po pierwsze paskudnie zarośnięty, po drugie gra z Muchą, bleeeee :shake: Ja zbojkotowałam ten serial, wolę jeszcze raz (eeee, dwudziesty?) obejrzeć Brzydulę, gdzie Fifcio był piękniutki :evil_lol::loveu: A nic, bo myślałam, że historię, a historia kojarzy mi się ostatnio tylko z jednym... :diabloti: Anula coś wie na ten temat :diabloti:[/QUOTE] ja właśnie skończyłam oglądać Brzudulę po raz kolejny i się stęskniłam za Filipem :evil_lol: więc zabrałam się za drugi serial pomimo mojej nienawiści do Muchy :diabloti: w sumie, serial da sie przeżyć, a F. jak zwykle fajny :loveu: nawet z ta brodą drwala :evil_lol: nie historia zdecydowanie nie :diabloti: chociaż mam jej i tak masę na swoim kierunku :razz: cóż to za historia z Anulą? :cool3: Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [COLOR="blue"]nie hostoria związano ze mną ino historai jako przedmiot:evil_lol: aaa nie chcesz wiedziec o co chodzi co wy z tym Filipem przecież łon jest okropny! jedyne co mi sie nim podobo obecnie to broda a tak to nic:evil_lol:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]nie hostoria związano ze mną ino historai jako przedmiot:evil_lol: aaa nie chcesz wiedziec o co chodzi co wy z tym Filipem przecież łon jest okropny! jedyne co mi sie nim podobo obecnie to broda a tak to nic:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] mimo wszystko, chętnie posłucham o historii :diabloti: nie znasz się, F. jest przystojny :loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [COLOR="blue"]wola lepi nie bo Ewcia sie wkurzy i jeszcze dowali mi:evil_lol: a przystojny to jest Matt Shadows:loveu: [url]http://2.bp.blogspot.com/_sZ_746k_9bc/Seh_ko35-5I/AAAAAAAAADU/BuWzoJG4AOU/s320/M-Shadows-a7x-07.jpg[/url] bądź Gary Barlow:loveu: [url]http://i.thisislondon.co.uk/i/pix/2011/04/GaryBarlow_415.jpg[/url][/COLOR] Quote
NightQueen Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 biedne dziewczę przez Ewę zastraszone :diabloti: [quote name='Tepes'][COLOR=blue] a przystojny to jest Matt Shadows:loveu: [URL]http://2.bp.blogspot.com/_sZ_746k_9bc/Seh_ko35-5I/AAAAAAAAADU/BuWzoJG4AOU/s320/M-Shadows-a7x-07.jpg[/URL] bądź Gary Barlow:loveu: [URL]http://i.thisislondon.co.uk/i/pix/2011/04/GaryBarlow_415.jpg[/URL][/COLOR][/QUOTE] :icon_roc: co to za brzydkie paszcze? :diabloti: mamy caaaaaaaaaałkiem odmienny gust :evil_lol: Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [COLOR="blue"]z Ewą wola nie zadzierać:evil_lol: w sumie ta sytuacja w kery sie Ewa znalazła jest podobno do moi no ale lepi nc nie godac:evil_lol: piękne:loveu:[/COLOR] Quote
dog193 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 No Pati, widzę masz gust :D Ale Filip sto razy bardziej podobał mi się w Brzyduli. [quote name='Tepes'] w sumie ta sytuacja w kery sie Ewa znalazła jest podobno do moi [/QUOTE] No właśnie chciałam to napisać :diabloti: Jak będziesz grzeczna to ci powiem o co chodzi :diabloti: Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [COLOR="blue"]e tak Ewa każdy mo inny gust i ciesz sie że my momy inny bo byłby kłopocik:evil_lol: nie godej cicho siedź, fajnie sie o nos pomyśli:diabloti:[/COLOR] Quote
dog193 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 No, my mamy zupełnie inny, choć w NIEKTÓRYCH przypadkach się pokrywa (ekhm) :diabloti: Oj tam, oj tam :diabloti: Trzeba przygotować ją na przyszłość :diabloti: Bo wiesz, nasze plany na pewno się sprawdzą, jeśli wiesz, o co mi chodzi :evil_lol: Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [COLOR="blue"]ino niektórych:evil_lol: hm w sumie nie do końca ale chyba wiem:evil_lol:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Powiem tylko że kompletnie nie wiem o co chodzi :diabloti: dlatego też idę oglądać gołą dupę Małaszyńskiego :cool3: tz. oglądam Skrzydlate świnie :loveu: Quote
Karilka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/205840-Petstages-AMERYKA%C5%83SKIE-ZABAWKI-dla-ps%C3%B3w%21-do-15-kwietnia?p=16673825#post16673825"]http://www.dogomania.pl/threads/2058...5#post16673825[/URL] Zapraszam po zabaweczke - cudne są. Quote
dog193 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Anula no jak nie wiesz :diabloti: Nasze plany względem... no :diabloti: Quote
Recommended Posts