Unbelievable Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='smallpati']prawda boli? Martyna co ty gadasz w ogóle, z twoich postów wynika że to że jadę na ten zlot czyni mnie osobą nie mądrą, a teraz mi jeszcze piszesz że to prawda i dlatego mnie to boli... Zastanów się 100 razy zanim coś napiszesz, a jeśli nei potrafisz tego zrobić to nie pisz przynajmniej do mnie.[/QUOTE] ale ja nie piszę o tobie, piszę cały czas o tym, co napisałam o dziewczynach które zrobiły śląski zlot :razz: ja wiem, że piszę mocno chaotycznie ;) Quote
NightQueen Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 [quote name='Unbelievable']ale ja nie piszę o tobie, piszę cały czas o tym, co napisałam o dziewczynach które zrobiły śląski zlot :razz: ja wiem, że piszę mocno chaotycznie ;)[/QUOTE] A ja nie pisze o zeszłorocznym zlocie, tylko o twoich postach kierowanych w moją stronę tzn. czytam ze zrozumieniem i wnioskuję to co napisałam wyżej. Quote
Bonsai Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Unbelievable - no dobrze, ale powiedz mi jedno: co i komu chcesz udowodnić? I przede wszystkim PO CO? Kłótnie są, i czasami bywają nieuniknione albo korzystne (konstruktywne), ale nie rozumem idei pchania się do czyjegoś wątku by udowodnić mu, że (i tu zgaduję, bo nie wiem co jest Twoim zamiarem) 1) wybrał gorszą wycieczkę, a Ty lepszą, 2) że kogoś nie lubisz. Ta kłótnia po pierwsze nie jest konieczna, łatwo jej uniknąć poprzez nie prowokowanie dyskusji, po drugie nie jest korzystna ani celowa, chyba że przegapiłam jakiś ukryty cel (zwerbowanie większej liczby osób na ogólnopolski zlot? to wybrałaś niezbyt przekonujące sposoby). Ciesz się, że jedziesz na wakacje, do ludzi których lubisz, myśl o tym jak będziesz się dobrze bawić, nie szukaj na siłę konfliktów i jeśli kogoś nie lubisz lub uważasz go za niedojrzałego - to go po prostu unikaj. No i daj się innym cieszyć z ich wakacji. Po co sobie mnożyć problemy? No, chyba, że nie masz żadnych, zaczynają Ci się wakacje i jako jedna ze znudzonych nastolatek szukasz rozrywki w sieci - no to nie mamy o czym rozmawiać. Quote
NightQueen Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 [URL="http://www.dogomania.../members/5941-Bonsai"][B]Bonsai[/B][/URL] od razu widać co studiujesz :):evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Dobra mniejsza z tym. Nie lubimy się i że w najbliższym czasie się nie spotkamy to się nie zmieni. Może kiedyś. Small ja przepraszam za zamieszanie, w Twojej galerii już syfu robić nie będę. I dzięki za dobre słowa ;) Quote
Bonsai Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 smallpati, jesteś trzecią osobą tego dnia, która mi to mówi. Zaczynam się bać samej siebie. :shake: :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 [quote name='Bonsai']smallpati, jesteś trzecią osobą tego dnia, która mi to mówi. Zaczynam się bać samej siebie. :shake: :evil_lol:[/QUOTE] hehe :evil_lol: to normalne że jak coś studiujesz i masz to 24/24 (sesja :razz:) to to przejmujesz i używasz w życiu codziennym. Ty przynajmniej to fajnie możesz wykorzystać, a ja? wykłócam się o sprawy polityczne na okrągło :evil_lol: [B]Iś & Chester[/B] nie pierwsza i zapewne nie ostatnia kłótnia w tym wątku ;) nie przejmuj się Quote
Bonsai Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 No to teraz masz się o co wykłócać. :D No, przynajmniej przez najbliższą 1h 40min. :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 [quote name='Bonsai']No to teraz masz się o co wykłócać. :D No, przynajmniej przez najbliższą 1h 40min. :evil_lol:[/QUOTE] tak dokładnie :evil_lol: Chociaż ja jako politolog powinnam ujawniać swoich preferencji partyjnych, więc pozostało mi ogólne rozpatrywanie sytuacji ;) A najśmieszniejsze jest to że ja studiując politykę jestem całkowicie apolityczna :diabloti: [QUOTE]Rozpętałam burze :diabloti:[/QUOTE] ja nie wiem kto cię na moderatora wybrał :diabloti: samozwaniec czy co? :evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Small, ja nie wiedziałam że Ty takie rzeczy studiujesz :D na kogo głosować, powiedz mi ? xdd bo się waham między Lepperem a Mikke:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
NightQueen Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Nie mogę zdradzać takich rzeczy :diabloti: ale zdecydowanie Lepper jako że on wspiera rolników, a ja jestem rolnikiem na farmerama :evil_lol: Quote
BBeta Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='smallpati'][U]ja nie wiem[/U] kto cię na moderatora wybrał :diabloti:[/QUOTE] I niech tak zostanie :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 [quote name='BBeta']I niech tak zostanie :diabloti:[/QUOTE] też się z tej nie wiedzy cieszę :diabloti: dlatego to też pytaniem nie było Quote
NightQueen Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 [quote name='BBeta']Mniej wiesz - dłużej żyjesz :cool3:[/QUOTE] to akurat nie jest moim życiowym przesłaniem, wolałabym nie dożyć setki :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='smallpati']A ja nie pisze o zeszłorocznym zlocie, tylko o twoich postach kierowanych w moją stronę tzn. czytam ze zrozumieniem i wnioskuję to co napisałam wyżej.[/QUOTE] nie wydaje mi się, że napisałam na ciebie coś złego, jeżeli tak to odebrałaś- przepraszam, nie chciałam ;) [quote name='Bonsai']Unbelievable - no dobrze, ale powiedz mi jedno: co i komu chcesz udowodnić? I przede wszystkim PO CO? Kłótnie są, i czasami bywają nieuniknione albo korzystne (konstruktywne), ale nie rozumem idei pchania się do czyjegoś wątku by udowodnić mu, że (i tu zgaduję, bo nie wiem co jest Twoim zamiarem) 1) wybrał gorszą wycieczkę, a Ty lepszą, 2) że kogoś nie lubisz. Ta kłótnia po pierwsze nie jest konieczna, łatwo jej uniknąć poprzez nie prowokowanie dyskusji, po drugie nie jest korzystna ani celowa, chyba że przegapiłam jakiś ukryty cel (zwerbowanie większej liczby osób na ogólnopolski zlot? to wybrałaś niezbyt przekonujące sposoby). Ciesz się, że jedziesz na wakacje, do ludzi których lubisz, myśl o tym jak będziesz się dobrze bawić, nie szukaj na siłę konfliktów i jeśli kogoś nie lubisz lub uważasz go za niedojrzałego - to go po prostu unikaj. No i daj się innym cieszyć z ich wakacji. Po co sobie mnożyć problemy? No, chyba, że nie masz żadnych, zaczynają Ci się wakacje i jako jedna ze znudzonych nastolatek szukasz rozrywki w sieci - no to nie mamy o czym rozmawiać.[/QUOTE] wydaje mi się, że teraz tylko tłumaczę się ze swojego zdania, ze szczególnym uwzględnieniem ataku mineralnej;) ok, zaczęłam, ale nie rozdmuchałam ;) o brak rozrywki narzekać nie mogę, a jeżeli już to nie szukam jej w ten sposób :diabloti: Quote
betty_labrador Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 ale faaajna dyskusjaaa ;) a ja tez zastanawiałam sie nad pojechaniem nad obóz. I co? jestem mało inteligentna ze chciałam w ogóle? ;) jedzie się dla wybranego towarzystwa a nie dla zasady :) mi akurat odpowiadałoby towarzystwo. Nie wyszło z innych względów. Ale jak mówi dobrze Ola- po co się kłócić. Po co wytykać ? Każdy robi co uważa i nic nikomu do tego jaki kto ma wybór. Każda tu osoba która znam (i której nie znam to tez) -jest inteligentna, ma głębokie przemyślenia, i na pewno nie jest świadoma swych wyborów. A to ze każdy ma odmienne poglądy .. no cóż -świat jest rozmaity. Choć to tylko wiele różnistych wariantów jednego kilkuliterowego DNA :diabloti: :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Nie ma zdjęć nowych, może dziś coś zrobię bo jedziemy na grilla, ale nie obiecuję, bo jest brzydka pogoda i nie wiem czy będzie chciało mi się sterczeć z z aparatem na deszczu. Quote
NightQueen Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 [quote name='ariss']i udał się grill?:razz:[/QUOTE] udał się udał, nawet bardzo, ale M. z nami nie było ze względu na pogodę, było zbyt mokro, musiałaby siedzieć przywiązana ciągle. Quote
NATKA Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ooo Moli-Bob Budowniczy znalazła swoją kopareczkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://img256.imageshack.us/img256/702/dsc0683t.jpg[/url] Znalazłam sposób na komary - przynajmniej w domu mnie nie tną bo się okazuje że nie lubią zapachu świeczek które ostatnio kupiłam - jedna ma zapach budyniu waniliowego, a druga pieczonych jabłek z cynamonem :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [CENTER]Jakieś nowości w końcu ;) przepalone :angryy: [IMG]http://img34.imageshack.us/img34/2894/hujf.jpg[/IMG] [IMG]http://img64.imageshack.us/img64/7488/86393338.jpg[/IMG] [IMG]http://img805.imageshack.us/img805/6866/74516158.jpg[/IMG] [IMG]http://img806.imageshack.us/img806/4939/81963063.jpg[/IMG] Prosto z źródła :p [IMG]http://img190.imageshack.us/img190/3428/79680770.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Recommended Posts