Nadziejka Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [IMG]http://www.gify.org/bazagif/serca/amor007.gif[/IMG] cudnnneeee :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: cudowniosci , niechaj tak będzie juz zawsze kochany psinuniu :modla: Quote
Shilomaniak Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='ewa gonzales'][IMG]http://www.gify.org/bazagif/serca/amor007.gif[/IMG] cudnnneeee :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: cudowniosci , niechaj tak będzie juz zawsze kochany psinuniu :modla:[/QUOTE] TAK TAK TAK :multi: Quote
Xibalba Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 Nie wiem czy podzielacie moje zdanie, ale Leo wygląda na szczęśliwego psa :) Quote
Zuzka2 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Niezły fuksiarz z niego:multi:Krętymi drogami,ale doszedł do szczęśliwego happy endu:lol: (miejmy nadzieję;-)) Quote
Gusiaczek Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Leosiu, tak bardzo, bardzo się cieszę patrząc na twoją roześmianą mordeczkę :loveu: Quote
Xibalba Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 Dzień dobry wszystkim :) witamy z Leonkiem po dłuższej przerwie@rozjazdy służbowe sprawiły, że mało mnie było na dogo ostatnio. Postaramy się nadrobić teraz :) Otrzymałam niedawno kilka zdjęć Leonka z weekendowej wycieczki z nowymi opiekunami. Prawda, że Leoś wygląda na szczęśliwego? [IMG][IMG]http://i.imgur.com/YBr899El.jpg[/IMG][/IMG] [IMG][IMG]http://i.imgur.com/st4VsiMl.jpg[/IMG][/IMG] [IMG][IMG]http://i.imgur.com/3aD6witl.jpg[/IMG][/IMG] Quote
Gusiaczek Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 i jak to na dogo - smutek z radością się przeplata ... Leo, w pięknej krainie mieszkasz, zaprosisz? ;) [URL]http://i.imgur.com/YBr899El.jpg[/URL] Quote
yolanovi Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Fajne foty, pychol roześmiany, widać, że szczęśliwy ze swoją rodziną. Quote
Shilomaniak Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Jak to miło gdy rodzina w komplecie :multi: Quote
Nadziejka Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 zaglądam i ja z pozdrowionkami ogromnymi :buzi::buzi: Quote
Xibalba Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Wątek stary, ale ponieważ jestem w kontakcie z opiekunami to tak na wszelki wypadek napiszę, że Leo ma się dobrze, został wykastrowany i niestety trochę przytył po zabiegu. Porady weterynaryjne ma na bieżąco i za free ;) bo znajoma pana jest weterynarzem; w ogóle Leo ma grono swoich psich, i nie tylko, znajomych i jest już rozpoznawalny przez psiarzy na spacerach. Tak jak pisałam młodzi ludzie, którzy adoptowali Leo, mieli w planach dziecko, z tego co wiem potomek na wkrótce przyjść na świat i mam ogromną nadzieję, że to niczego nie zmieni jeśli chodzi o Leonka. Nie pozostaje mi nic innego jak wierzyć, że tak właśnie będzie :) Rodzinka Leona przeprowadza się w najbliższym czasie do domu z ogródkiem w okolice Katowic a to oznacza, ze Leo będzie mógł biegać do woli i w końcu dać upust energii. W ogóle, to bardzo chcę wierzyć, że teraz już wszystko będzie dobrze i że to jest ten dom, zwłaszcza po problemach jakie niestety pojawiły się po drodze, również w obecnym domu Leona. Okazało się, że Leo ma silny lęk separacyjny :( po kilku miesiącach od adopcji pani podjęła pracę i Leoś niestety zostawał sam w domu na dłużej, zaczęło się niszczenie, gryzienie, poszły ponoć nawet drzwi do łazienki :( ale opiekunowie próbowali pracować nad psiakiem, zasięgali m. in. rad behawiorysty, i z tego co mówią, to jest już dużo lepiej. To wszystko pozwala wierzyć, że Leo trafił do odpowiedzialnego domu, choć zawsze boję się mówić, myśleć i pisać o takich rzeczach tak otwarcie i głośno :) Na chwilę obecną, życzę każdemu psiakowi takiego domu, który po wielu przejściach znalazł Leo. Dziękuję wszystkim za kibicowanie psiakowi :) 1 Quote
Nadziejka Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Zagladam z zyczeniami Swiatecznymi :loveu:dla całej rodzinki Leo cudownego :calus: Zdrowka Radosci Wszelkiej Szczesliwosci piesku kochany :calus: :loveu: pisz ciociu pisz czesciej :loveu: 1 Quote
Xibalba Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Zagladam z zyczeniami Swiatecznymi :loveu:dla całej rodzinki Leo cudownego :calus: Zdrowka Radosci Wszelkiej Szczesliwosci piesku kochany :calus: :loveu: pisz ciociu pisz czesciej :loveu: DZIĘKUJĘ W IMIENIU LEONKA :loveu: Będę pisać, gdy pojawią się jakieś nowe ciekawe wieści :) Zbierałam się już od dawna żeby napisać co u Leo, ale ostatnio więcej mnie na FB było a latem dużo spraw zwierzakowych w 'terenie' wypadło, pracy dużo i tak jakoś czas mijał. Obiecuję poprawę :wink: I również wszystkiego naj na Święta :tree1: Quote
Nadziejka Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Stokroc Najlepsiutkiego Ciociu I Tobie ...a ja czekam i czekam ...i czekam od wiosny ...na wieści z domku ,,mojego,, Stefunia latem bylam i czekalalm teraz pisze co jakiś czas wiem ze ma jak w raju :loveu: ale choć troszkę wieści co jakiś czas -byłoby cudnie i ulga w sercu ech pozdrawiam a Leo przeciudny :calus: 1 Quote
Gusiaczek Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Wraz z życzeniami świątecznymi zostawiam moc serdeczności. To, że Państwo podjęli się pracy z Leosiem korzystając z porad behawiorysty świadczy o Ich odpowiedzialności - ileż Ogonków "po prostu" wraca z adopcji w takiej sytuacji ? :nonono2: Będzie dobrze :) 1 Quote
Xibalba Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 Wraz z życzeniami świątecznymi zostawiam moc serdeczności. To, że Państwo podjęli się pracy z Leosiem korzystając z porad behawiorysty świadczy o Ich odpowiedzialności - ileż Ogonków "po prostu" wraca z adopcji w takiej sytuacji ? :nonono2: Będzie dobrze :) To fakt, właśnie takie zachowania to częsty powód nieudanych adopcji niestety :( ale choć psiak nie przejawiał takich zachowań gdy chwilowo był u mnie czy podczas pobytu w hoteliku domowym, to na wszelki wypadek uprzedziłam ludzi, że może być różnie, ogólnie to nastawiłam ich na najgorsze ;) a mimo to nie zniechęcili się i może czasem to jest dobre podejście, choć jak już nie raz życie pokazało, niczego nie można być pewnym, dlatego już po cichu i po tylu miesiącach wciąż trzymam kciuki za tę adopcję :) Dziękuję wszystkim za obecność na naszym wątku :loveu: Quote
Xibalba Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Pozdrawiamy Leosia :) Dzięki :) czasem brak wiadomości to dobra wiadomość ;) skoro nic nie piszesz Droga Ciociu to znaczy pewnie, że kobiecisko z Twojego osiedla chyba zmądrzało i nie 'przygarnęło' dla chwilowego kaprysu kolejnego psiaka. Oby już nie skrzywdziła żadnego zwierzęcia@ Pozdrowienia świąteczne :) Quote
Gusiaczek Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Piękne zdjęcie .... "wymazać" buta i na plakaty! 1 Quote
yolanovi Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Bardzo czekałam na wieści z Leosiowego domku i cieszę się, że są dobre, mimo trudności Państwo się nie poddali i Leoś nadal z nimi. Mam nadzieję, że przyjście na świat nowego członka rodzinki, też niczego nie zmieni i Leoś będzie nadal ze swoimi ludźmi. Kciuki mocno trzymam i ciepło pozdrawiam :) 1 Quote
Xibalba Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Bardzo czekałam na wieści z Leosiowego domku i cieszę się, że są dobre, mimo trudności Państwo się nie poddali i Leoś nadal z nimi. Mam nadzieję, że przyjście na świat nowego członka rodzinki, też niczego nie zmieni i Leoś będzie nadal ze swoimi ludźmi. Kciuki mocno trzymam i ciepło pozdrawiam :) Dziękujemy :) i ja też trzymam wciąż i mam nadzieję, że dziecko niczego nie zmieni, w końcu takie było założenie :) Przedświąteczne pozdrowienia :tree1: Quote
Recommended Posts