truskawa144 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [LEFT]No Spacja dłuższa ale to nie męskie imię:eviltong: Jeszcze by sie obraził:evil_lol: Musiałam wymysleć coś na szybko bo tak głupio wystawić na allegro bezimiennego psa. Teraz trzymamy kciuki :) Enter i Ruda idą własnie na spacer do Dżekiego. [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [LEFT]Ktoś obserwuje pieska na allegro :) Może się uda! [/LEFT] Quote
monita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 truskawa144 wiesz, że na Dogo wszyscy "napaleni" są na zdjęcia :razz: Będą jakieś ze spacerku, albo z domu :p Quote
truskawa144 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [LEFT]monita zdaje sobie z tego sprawe ale on sie tak wierci ,że bardzo ciężko mu zdjęcie zrobić,szczególnie,że mam aparat tylko w telefonie. [/LEFT] Quote
monita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 OK - w końcu to szczeniaczek, więc ma prawo wariować :razz: Quote
Roxana Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pokazywać się, pokazywać... Równym krokiem wprost pod górę maszerować po domek upragniony! Quote
Roxana Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Psinka czeka... Psinka prosi... Domku znajdź się proszę... Quote
truskawa144 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [LEFT]Mam super wieści,dziś ok 21 zadzwonili do mnie państwo z Katowic,że bardzo im się Enterek podoba i już o 23 przyjechali po pieska! Pewnie teraz jest już w nowym domu:multi: Główną opiekunka pieska będzie ok 13 letnia dziewczynka,która odrazu się z nim zakochała a on w niej. Piesek bedzie miał niewielki ogródek do biegania! Bardzo mili ludzie no i jaka ekspresowa adopcja:multi: [/LEFT] Quote
Justysia i Grześ Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [CENTER]:cunao: :multi: :loveu: :multi::cunao: [LEFT]Oj, cudnie :multi: I to po sąsiedzku będzie mieszkał :lol: [/LEFT] [/CENTER] Quote
Betbet Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 super. to przepiekny i przmeily pies z takiego specyficznego gatunku ktorego nie da sie nie kochac!! ciesze sie bardzo i ...zazdroszcze im!!!! Quote
monita Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 SUPER SUPER :multi: :multi: :multi: Gdzie znaleźli ogłoszenie - żeby nie było zwrotu :shake: Quote
fizia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Oj no to cudownie!!! Bardzo, bardzo się cieszę:multi: :multi: :multi: Quote
truskawa144 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [LEFT]Wypatrzyli go na allegro. Bardzo mili ludzie i nie sądze,żeby piesek wrócił. On odrazu sie cieszył jak ich zobaczył i chętnie z nimi pojechał. [/LEFT] Quote
monita Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Tak tylko mi się wymkło z tym oddaniem :ekmm: Baaardzo się cieszę, że ma domek :multi: :multi: :multi: Quote
Roxana Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Cudowne wieści :multi: Moja córka też ma 13 lat. Jest bardzo odpowiedzialną osóbką jeśli chodzi o zwierzęta a mamy ich przecież trochę w domu. Dba o nie i wierzę, że tamta dziewczynka też taka jest :) Cudownie :multi: Quote
Recommended Posts