Dada Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Sarunię obcinam teraz nożyczkami, tylko trymerem pozbywam się martwych włosów. Maszynka już nie działa, zbieram na nową, solidniejszą, ale muszę przynac, ale fajnie mi się ją obcina nożyczkami, ładnie wychodzi,ale maszynką szybciej i dokładniej ;) Quote
Negri Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Ja swoją tez nożyczkami traktuje i te bidy schronowe też muszą to znosić :evil_lol: A najczęściej mieszańcze PON-a :diabloti: Ale jak mam opcję zrobienie jej przez fachowca:roll: Quote
Dada Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 pewnie, że fachowa ręka zawsze lepsza, a skoro masz okazję, to wspaniale. Piękna będzie po metamorfozie, chociaż już jest wspaniała! Quote
Koperek Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Oj Negri- o starej ciotce się nie zapomina!!! NIEŁADNIE, NIEŁADNIE! (chyba już wiesz o co chodzi:cool3: - fotek nie mogę zobaczyć!:placz: :placz: :placz: ) Quote
Negri Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 O rety... zawsze o tych linkach zapominam:oops: Jutro poprawie ;) Quote
BoWa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dzisiaj sterylka ? Bezie miala jako takie warunki po zabiegu w schronie? Quote
Koperek Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Sunie po sterylkach teraz (latem) mają fajnie, bo trafiają do kojca osobnego na ok.3 dni. A jeśli żadnego kojca nie ma wolnego (amstaffy, agresywne, itp) to do izolatki- też coś w rodzaju osobnej klatki- tyle, że w pomieszczeniu. Quote
BoWa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Przynajmniej tyle dobrego... zdrówka życzę foksiuni...trzymam kciuki,żeby wszystko dobrze poszło. Quote
Negri Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Nela po zabiegu czuje się dobrze, nie było komplikacji :) A dziś poszła do nowego domku :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Podobno młodzi, fajni ludzie :cool3: Jak wszystkiego się dowiem to napiszę bo teraz jestem na kompie w pracy taty i nie mogę się rozpisywać;) Quote
BoWa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 No to super ma szczęście psinka! Bardzo się cieszę! Quote
Dada Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: Gratuluję Nelce domku nowego :lol: Quote
BoWa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Wiadomo jak w nowym domku sie Nela zaaklimatyzowała? Quote
Negri Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Wiem tylko, że Nela w schronie nabawiła się zapalenia płuc...:-(:-(:-( No ale jest w nowym domku, i przychodzi codziennie do weta na zastrzyk... może jutro ją spotkam:cool3: Quote
Recommended Posts