Jump to content
Dogomania

Nela - 8 letnia, ciężarna foxia ma domek :) :):):):):):):)

Recommended Posts

Posted

Sarunię obcinam teraz nożyczkami, tylko trymerem pozbywam się martwych włosów.

Maszynka już nie działa, zbieram na nową, solidniejszą, ale muszę przynac, ale fajnie mi się ją obcina nożyczkami, ładnie wychodzi,ale maszynką szybciej i dokładniej ;)

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja swoją tez nożyczkami traktuje i te bidy schronowe też muszą to znosić :evil_lol: A najczęściej mieszańcze PON-a :diabloti: Ale jak mam opcję zrobienie jej przez fachowca:roll:

Posted

pewnie, że fachowa ręka zawsze lepsza, a skoro masz okazję, to wspaniale. Piękna będzie po metamorfozie, chociaż już jest wspaniała!

Posted

Oj Negri- o starej ciotce się nie zapomina!!! NIEŁADNIE, NIEŁADNIE!

(chyba już wiesz o co chodzi:cool3: - fotek nie mogę zobaczyć!:placz: :placz: :placz: )

Posted

Sunie po sterylkach teraz (latem) mają fajnie, bo trafiają do kojca osobnego na ok.3 dni. A jeśli żadnego kojca nie ma wolnego (amstaffy, agresywne, itp) to do izolatki- też coś w rodzaju osobnej klatki- tyle, że w pomieszczeniu.

Posted

Nela po zabiegu czuje się dobrze, nie było komplikacji :) A dziś poszła do nowego domku :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Podobno młodzi, fajni ludzie :cool3: Jak wszystkiego się dowiem to napiszę bo teraz jestem na kompie w pracy taty i nie mogę się rozpisywać;)

Posted

Wiem tylko, że Nela w schronie nabawiła się zapalenia płuc...:-(:-(:-( No ale jest w nowym domku, i przychodzi codziennie do weta na zastrzyk... może jutro ją spotkam:cool3: