Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 716
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biedny niuniek z niego, z tego co wyczytałam z opisu karci, bardzo lubi wychodzić na spacery, jak się okaże, ze uda mi się przedłużyć kredyt na studia, to go odwiedzę w październiku, zobaczymy co w banku wyjdzie. No i psiak ma fajny charakter.

Posted

przepraszam nie przeszlam calego watku..

czy katarakte da sie usunac operacyjnie?
czy to oczko juz slepe na "amen"?

moze zebrac kase na operacje(jezeli ona cos da)
moze milaby wieksza szanse na adopcje?

Posted

nie mam pojęcia ale zdaje mi się że można coś z tym zrobić ...
Nie wiem jak z operacją :( na dzień dzisiejszy mamy problem nawet z usyskaniem informacji i nim :( Wiemy tylko, że jeszcze tam jest :(

Posted

my mamy kilka rzeczy na bazarki;) tylko, że fajnie byłoby psiaka potem umieścić w jakimś spokojnym miejscu, a nam się hotelik urwał, bo ceny podnieśli strasznie w górę. ja jeszcze zasięgnę języka u wetki o której ostatnio opowiadała mi pewna pani w parku(mój pies robi furorę jako schroniskowa bida-dużo osób nas zaczepia, ale to też funkcja społeczna, ze nie trzeba się bać dużych i starszych psów brać do domu), bo ona chciałaby zorganizować jakąś większą pomoc dla psiaków. Bo u naszej, tzn mojej i seaside psiaki nie zostają po zabiegach na długo, bo nie ma warunków.

Posted

Heloł. Po dlugim niebycie wracam, nie bede sie rozdrabniac nad tym dlaczego mnie nie bylo....tak wiec piesek imieniem Nelson, jest w schronisku, ostatnio obcielismy mu pazury doprosic sie nie moglam a mial takie dlugie ze hoho i nie wychodzil przez nie z budy. Ale teraz odzyskal humorek, no i dalej ustawia psy po katach, bo musicie wiedziec ze Nelson to owczarek z charakterkiem.... psy w boksie musza mu byc posluszne:) a jak ktos sie nie slucha to poczuje co znaczy kiel nelsona i pozniej siedzi grzecznie. W piatki jestem w schronisku wiec w soboty beda zdawane relacje. Milego weekendu zyczy mala M.