bela51 Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 Jak sie miewasz chłopaku ? Dawno tu nie zagladałam:lol: Quote
wiewoira Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Juraś nam na wiosne odżył :) Dexterka w rozmowie opisywała Jurasia że chłopak naładował akumulatory i bryka i śmiga i nie ma ochoty ww ogóle wracać do swojego kojca ... Nic tylko by dreptał ;) Co do rozliczeń to marzec mamy zamknięty a na kwiecień są wpłaty od Karolina Oźka.K - wpłacone do czerwca Mariola Czarnecka Natala Kowalska Państwo Mrowiec Anna R.G Quote
Doda_ Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Czesc Jurandziku! :) ciesze sie, ze latasz jak rakieta ! Quote
Nadziejka Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Juras smigusia :loveu::iloveyou::iloveyou: Quote
Martika&Aischa Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 i te słodziarskie uszyska ;) jak zajączek :lol: Quote
dexterka Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Dokładnie tak jak Wiewoira pisała- Juraś bardzo odżył , wiosną siły odzyskał i ciężko jest mi go zagonić do boksu. Gdy tylko go zamknę , aby trochę odpoczął i zaczyna szczekać , bo chce wyjść. Najlepiej czuje się na ogrodzie - gdzie ma już swoje dwa ulubione miejsca do leżakowania- jak potrzebuje ochłody to kładzie się pod świerkiem w dziurze , którą sobie wykopał, a jak chce poleżeć na słonku to kładzie się przed wejściem do domu. Często też włazi do pierwszego lepszego otwartego kojca i pakuje się komuś do budy hehe. Nie ma już tego staruszka z żebrami na wierzchu, z wieczną biegunką i ciągle ospałego. Gdyby Jurand widział to brykałby równo z młodszym towarzystwem. Quote
wiewoira Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Mój śliczny złoty chłopak kochany którego nikt nie chce o którego nikt nie pyta ... :( Quote
Doda_ Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 [COLOR=#ff0000][B]Wesołego Alleluja, Jurandziku ! :) [/B][/COLOR] Quote
wiewoira Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Pozdrawiam świątecznie Jurasia i wszystkich odwiedzajacych :) Quote
wiewoira Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Witam i pozdrawiam po Świętach ;) Jurasiu buziańce w nochalek :buzi: Quote
dexterka Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Dawno nie wrzucałam zdjęć do albumu Jurandzika , więc teraz nadrobię to ostatnią, przedburzową sesją:) [url]https://picasaweb.google.com/109402763238656555159/Jurand[/url] Jurand ma się dobrze, jest coraz bardziej ruchliwy, całe dnie spędza na ogrodzie , wie już doskonale gdzie jest woda, gdzie stoi buda w której uwielbia odpoczywać. Wie jak trafić z powrotem do swojego pokoiku, zna doskonale dźwięk otwieranego pomieszczenia z karmami:P Jak tylko to uslyszy to wręcz biegnie do mnie:) Wiewoira ma zamówić dla chłopaków - Jurasia i Tolka- preparat wzmacniający stawy, bo ostatni już się skończył . Powiniem przyjśc w przyszłym tygodniu. Martwi nas też ,że nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń psiaka. On tak bardzo chciałby mieć swój domek na stare lata.... Quote
Nadziejka Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Jurasiuuuuu :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
wiewoira Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Jurand wspanialy ;) Tak preparat na stawy zamowiony wyle jak tylko dotrze ;) Quote
Doda_ Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='dexterka']Dawno nie wrzucałam zdjęć do albumu Jurandzika , więc teraz nadrobię to ostatnią, przedburzową sesją:) [URL]https://picasaweb.google.com/109402763238656555159/Jurand[/URL] Jurand ma się dobrze, jest coraz bardziej ruchliwy, całe dnie spędza na ogrodzie , wie już doskonale gdzie jest woda, gdzie stoi buda w której uwielbia odpoczywać. Wie jak trafić z powrotem do swojego pokoiku, zna doskonale dźwięk otwieranego pomieszczenia z karmami:P Jak tylko to uslyszy to wręcz biegnie do mnie:) Wiewoira ma zamówić dla chłopaków - Jurasia i Tolka- preparat wzmacniający stawy, bo ostatni już się skończył . Powiniem przyjśc w przyszłym tygodniu. [B]Martwi nas też ,że nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń psiaka. On tak bardzo chciałby mieć swój domek na stare lata...[/B].[/QUOTE] A mnie cieszy... :evil_lol: gdzie miałby lepiej niż u Ciebie? :diabloti: ..oczywiscie, ze musisz miec miejsce dla innych bid........:) Quote
wiewoira Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Jurasia,Dexterkę i wszystkich odwiedzających pozdrawiam majowo i słonecznie ;) Quote
dexterka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Zdjęcia majóweczkowe dodane do albumu :) [url]https://picasaweb.google.com/109402763238656555159/Jurand[/url] Quote
wolf122 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Jurandzik czas do domku.Zaglądam,cieszę się że jesteś bezpieczny ale inne psiaki czekają na miejsce ;) "Uciekaj" do siebie !!!!Oby w końcu ktoś się zakochał w tobie :loveu:. Quote
asiuniab Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 tak podczytuję, dobrze Jurand trafił, super chłopak, tylko domku przybywaj!! Quote
Recommended Posts