Jump to content
Dogomania

Jurand widzi... sercem. Pomózmy, inaczej nie przetrwa zimy w schronisku

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juraś nam na wiosne odżył :)
Dexterka w rozmowie opisywała Jurasia że chłopak naładował akumulatory i bryka i śmiga i nie ma ochoty ww ogóle wracać do swojego kojca ...
Nic tylko by dreptał ;)

Co do rozliczeń to marzec mamy zamknięty a na kwiecień są wpłaty od Karolina Oźka.K - wpłacone do czerwca
Mariola Czarnecka
Natala Kowalska
Państwo Mrowiec
Anna R.G

Posted

Dokładnie tak jak Wiewoira pisała- Juraś bardzo odżył , wiosną siły odzyskał i ciężko jest mi go zagonić do boksu. Gdy tylko go zamknę , aby trochę odpoczął i zaczyna szczekać , bo chce wyjść. Najlepiej czuje się na ogrodzie - gdzie ma już swoje dwa ulubione miejsca do leżakowania- jak potrzebuje ochłody to kładzie się pod świerkiem w dziurze , którą sobie wykopał, a jak chce poleżeć na słonku to kładzie się przed wejściem do domu. Często też włazi do pierwszego lepszego otwartego kojca i pakuje się komuś do budy hehe. Nie ma już tego staruszka z żebrami na wierzchu, z wieczną biegunką i ciągle ospałego. Gdyby Jurand widział to brykałby równo z młodszym towarzystwem.

Posted

Dawno nie wrzucałam zdjęć do albumu Jurandzika , więc teraz nadrobię to ostatnią, przedburzową sesją:)

[url]https://picasaweb.google.com/109402763238656555159/Jurand[/url]

Jurand ma się dobrze, jest coraz bardziej ruchliwy, całe dnie spędza na ogrodzie , wie już doskonale gdzie jest woda, gdzie stoi buda w której uwielbia odpoczywać. Wie jak trafić z powrotem do swojego pokoiku, zna doskonale dźwięk otwieranego pomieszczenia z karmami:P Jak tylko to uslyszy to wręcz biegnie do mnie:) Wiewoira ma zamówić dla chłopaków - Jurasia i Tolka- preparat wzmacniający stawy, bo ostatni już się skończył . Powiniem przyjśc w przyszłym tygodniu.
Martwi nas też ,że nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń psiaka. On tak bardzo chciałby mieć swój domek na stare lata....

Posted

[quote name='dexterka']Dawno nie wrzucałam zdjęć do albumu Jurandzika , więc teraz nadrobię to ostatnią, przedburzową sesją:)

[URL]https://picasaweb.google.com/109402763238656555159/Jurand[/URL]

Jurand ma się dobrze, jest coraz bardziej ruchliwy, całe dnie spędza na ogrodzie , wie już doskonale gdzie jest woda, gdzie stoi buda w której uwielbia odpoczywać. Wie jak trafić z powrotem do swojego pokoiku, zna doskonale dźwięk otwieranego pomieszczenia z karmami:P Jak tylko to uslyszy to wręcz biegnie do mnie:) Wiewoira ma zamówić dla chłopaków - Jurasia i Tolka- preparat wzmacniający stawy, bo ostatni już się skończył . Powiniem przyjśc w przyszłym tygodniu.
[B]Martwi nas też ,że nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń psiaka. On tak bardzo chciałby mieć swój domek na stare lata...[/B].[/QUOTE]

A mnie cieszy... :evil_lol: gdzie miałby lepiej niż u Ciebie? :diabloti:
..oczywiscie, ze musisz miec miejsce dla innych bid........:)

Posted

Jurandzik czas do domku.Zaglądam,cieszę się że jesteś bezpieczny ale inne psiaki czekają na miejsce ;) "Uciekaj" do siebie !!!!Oby w końcu ktoś się zakochał w tobie :loveu:.