arnold Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Allu gdybyśmy wiedzieli wcześniej co nam przyniesie nowy dzień umielibyśmy się jakoś do niego przygotować. Zadra w Twoim sercu pozostanie na zawsze ale Ty nie jesteś niczemu winna. Przygotowałaś Niebieskie Słońce do nowego domu jak umiałaś najlepiej. Mam tylko nadzieję, że czuł się w nowym domu kochany i nie cierpiał. Ja nie mogę przez tą śmierć przejść spokojnie. Takie cudo... Quote
Gusiaczek Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Dzisiejszej nocy w cudownym śnie odwiedził mnie Vipo - jest szczęśliwy i prosił, by za nim nie tęsknić, nie płakać - jest wolny.... widziałam niebiańskie łąki, po których biegał jak szalony, jeśli to nie tylko senne marzenia - też tak chcę Quote
_Dunaj_ Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Piekny sen, pozostaje nam wierzyć, ze tak jest i że tam własnie się spotkamy Quote
Alla Chrzanowska Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 [quote name='Gusiaczek']Dzisiejszej nocy w cudownym śnie odwiedził mnie Vipo - jest szczęśliwy i prosił, by za nim nie tęsknić, nie płakać - jest wolny.... widziałam niebiańskie łąki, po których biegał jak szalony, jeśli to nie tylko senne marzenia - też tak chcę[/QUOTE] Dziękuję Gusiaczku! Oby... Quote
Aimez_moi Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='Gusiaczek']Dzisiejszej nocy w cudownym śnie odwiedził mnie Vipo - jest szczęśliwy i prosił, by za nim nie tęsknić, nie płakać - jest wolny.... widziałam niebiańskie łąki, po których biegał jak szalony, jeśli to nie tylko senne marzenia - też tak chcę[/QUOTE] I poryczalam sie jak dziecko....... Quote
Recommended Posts