Foksia i Dżekuś Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Kumpel jest tez na krakowskich zwierzakach,to jest link http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?58110 Ulka dzięki za alegro ,przekaże pani Dorotce . Pani Dorotka wysle nowe zdjęcie do kundla i prośbe do pani Ani o umieszczenie go w dzienniku. Może z tych telefonów Jagielonka teraz Jaga znajdzie domek bo ta pani co do niej dzwoniłam oglądała kumpla ale się jej nie spodobał ,a ja z wielu powodów nie zaproponuje już tej pani żadnego foksteriera ani żadnego innego psiaka. Quote
Ulka18 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Kumpel to super psiak, na pewno znajdzie dobry dom... a jak ta pani, o ktorej piszesz nie nadaje sie do zwierzakow, to lepiej niech zadnego nie adoptuje. Quote
Ulka18 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Podnosze Foksiulka Kumpla...ma jednego obserwatora na allegro. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Foksik ma dzis szanse wystapic w programie kundel bury i kocury. Pani Magda zgodziła się tylko ,że foksik czasem jest nie uprzejmy w stosunku do innych psiaczków i jeżeli będzie grzeczny to wystepi ,jeżeli nie to wystapi szorstkowłosy bo tam będą inne pieski. Pani Magdzie bardzo dziękuje ,że Foksikowi dała szanse teraz wszystko zależy od niego i musimy mu wytłumaczyc ,że ma być grzeczny.:evil_lol: Quote
Majaa Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Foksia i Dżekuś napisał(a):Foksik ma dzis szanse wystapic w programie kundel bury i kocury. Pani Magda zgodziła się tylko ,że foksik czasem jest nie uprzejmy w stosunku do innych psiaczków i jeżeli będzie grzeczny to wystepi ,jeżeli nie to wystapi szorstkowłosy bo tam będą inne pieski. Pani Magdzie bardzo dziękuje ,że Foksikowi dała szanse teraz wszystko zależy od niego i musimy mu wytłumaczyc ,że ma być grzeczny.:evil_lol: I jak tam wczorajszy dzień? Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Majaa napisał(a):No zdradźcie proszę ! Niestety Fiksiulek sie spóżnił ,wszedł prawie na rozpoczecie programu i po sciągnieciu kagańca musiał opóścić studio ponieważ ja była też z psem specjalnej troski Z NASZEGO SCHRONISKA (głuchy )i jak obaj zaczeli podskakiwac Foksik musiał wyjść,co prawda ja tylko przedstawiłam swojego i wyszŁAM ŻEBY ZROBIĆ MIEJSCE fOKSIKOWI ALE NIESTETY JUZ BYŁ PROGRAM PRZEDŁUZONY I SIE NIE ZMIEŚCIŁ.:shake: Quote
Majaa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Foksia i Dżekuś napisał(a):Niestety Fiksiulek sie spóżnił ,wszedł prawie na rozpoczecie programu i po sciągnieciu kagańca musiał opóścić studio ponieważ ja była też z psem specjalnej troski Z NASZEGO SCHRONISKA (głuchy )i jak obaj zaczeli podskakiwac Foksik musiał wyjść,co prawda ja tylko przedstawiłam swojego i wyszŁAM ŻEBY ZROBIĆ MIEJSCE fOKSIKOWI ALE NIESTETY JUZ BYŁ PROGRAM PRZEDŁUZONY I SIE NIE ZMIEŚCIŁ.:shake: Szkoda :-( Quote
Majaa Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Frotka']Nikt nie pyta o Foksika....:-([/quote] Do nas też nikt o Niego nie dzwoni :-( Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Frotka napisał(a):Nikt nie pyta o Foksika....:-( Frotka nic się nie martw ,znajdzie sie domek dla foksika ,a najwazniejsze ,ze jest teraz w najlepszych rękach i odzyskuje wiarę w ludzi Quote
Ulka18 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Foksio ma duzo wejsc na aukcji allegro oraz 2 obserwatorow. Na pewno znajdzie domek. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Foksik,bedzie w piatek w dzienniku zamiast Amisa ,bo Amis czekał długo w kolejce ale w piątek zawiozłam go do domku więc poprosilismy razem z frotką panią Anię ,żeby na jego miejsce wszedł foksik.Trzymamy kciuki bo może jeszcze będą fajne telefony i będzie mozna wydać szorstkowłosego i Jagusie foksie mielecką. Quote
Ulka18 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Beatko, jest jeszcze sliczna mlodziutka Foksia w Starachowicach na tymczasie :p Moze i ona znalazlaby dom. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ulka18 napisał(a):Beatko, jest jeszcze sliczna mlodziutka Foksia w Starachowicach na tymczasie :p Moze i ona znalazlaby dom. Ulka przyślij mi jej zdjęcie i informację ,jeżeli tylko bedzie więcej telefonów to frotka na pewno mi przekaże. Quote
Ulka18 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 To jest ta urocza foksiulka :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73887&highlight=foksia Quote
Ulka18 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Beatko, mialas jakies telefony po programie Kundel? Quote
Recommended Posts