Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kumpel jest tez na krakowskich zwierzakach,to jest link http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?58110
Ulka dzięki za alegro ,przekaże pani Dorotce .
Pani Dorotka wysle nowe zdjęcie do kundla i prośbe do pani Ani o umieszczenie go w dzienniku. Może z tych telefonów Jagielonka teraz Jaga znajdzie domek bo ta pani co do niej dzwoniłam oglądała kumpla ale się jej nie spodobał ,a ja z wielu powodów nie zaproponuje już tej pani żadnego foksteriera ani żadnego innego psiaka.

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Foksik ma dzis szanse wystapic w programie kundel bury i kocury.
Pani Magda zgodziła się tylko ,że foksik czasem jest nie uprzejmy w stosunku do innych psiaczków i jeżeli będzie grzeczny to wystepi ,jeżeli nie to wystapi szorstkowłosy bo tam będą inne pieski.
Pani Magdzie bardzo dziękuje ,że Foksikowi dała szanse teraz wszystko zależy od niego i musimy mu wytłumaczyc ,że ma być grzeczny.:evil_lol:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Foksik ma dzis szanse wystapic w programie kundel bury i kocury.
Pani Magda zgodziła się tylko ,że foksik czasem jest nie uprzejmy w stosunku do innych psiaczków i jeżeli będzie grzeczny to wystepi ,jeżeli nie to wystapi szorstkowłosy bo tam będą inne pieski.
Pani Magdzie bardzo dziękuje ,że Foksikowi dała szanse teraz wszystko zależy od niego i musimy mu wytłumaczyc ,że ma być grzeczny.:evil_lol:

I jak tam wczorajszy dzień?

Posted

Majaa napisał(a):
No zdradźcie proszę !

Niestety Fiksiulek sie spóżnił ,wszedł prawie na rozpoczecie programu i po sciągnieciu kagańca musiał opóścić studio ponieważ ja była też z psem specjalnej troski Z NASZEGO SCHRONISKA (głuchy )i jak obaj zaczeli podskakiwac Foksik musiał wyjść,co prawda ja tylko przedstawiłam swojego i wyszŁAM ŻEBY ZROBIĆ MIEJSCE fOKSIKOWI ALE NIESTETY JUZ BYŁ PROGRAM PRZEDŁUZONY I SIE NIE ZMIEŚCIŁ.:shake:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Niestety Fiksiulek sie spóżnił ,wszedł prawie na rozpoczecie programu i po sciągnieciu kagańca musiał opóścić studio ponieważ ja była też z psem specjalnej troski Z NASZEGO SCHRONISKA (głuchy )i jak obaj zaczeli podskakiwac Foksik musiał wyjść,co prawda ja tylko przedstawiłam swojego i wyszŁAM ŻEBY ZROBIĆ MIEJSCE fOKSIKOWI ALE NIESTETY JUZ BYŁ PROGRAM PRZEDŁUZONY I SIE NIE ZMIEŚCIŁ.:shake:

Szkoda :-(

Posted

Foksik,bedzie w piatek w dzienniku zamiast Amisa ,bo Amis czekał długo w kolejce ale w piątek zawiozłam go do domku więc poprosilismy razem z frotką panią Anię ,żeby na jego miejsce wszedł foksik.Trzymamy kciuki bo może jeszcze będą fajne telefony i będzie mozna wydać szorstkowłosego i Jagusie foksie mielecką.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Beatko, jest jeszcze sliczna mlodziutka Foksia w Starachowicach na tymczasie :p Moze i ona znalazlaby dom.

Ulka przyślij mi jej zdjęcie i informację ,jeżeli tylko bedzie więcej telefonów to frotka na pewno mi przekaże.