Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hey. Będę z małym (i Sarcią :lol: ) na początku lipca (jakieś 2 tyg) w Grudziądzu, od 20 lipca (też 2 tyg) w Jastarni. I w drugiej połowie sierpnia w Węgorzewie (10dni).
Ktoś w pobliżu będzie? W Białymstoku spotkałam w życiu jedynie 2 grzywki hl. Jak by ktoś był w pobliżu, to może umówić się mozemy na grzywkowe spotkanko?
Podawajcie tez inne propozycje, jeszcze wakacyjny Wrzesień mam niezaplanpowany :multi:

Posted

A kiedy ta wystawa będzie?
Jezeli będę w tym czasie w Białymstoku, to z pewnością zawitam i zapraszam do mnie!

Aha.. A do Zakopanego bardzo, bardzo chciałabym przyjechać, ale nikt ze mną nie chce jechać w góry ;[

Natalia:
A co można robić na dolnym śląsku w wakacje?

• 4 weeks later...
Posted

rakija99 napisał(a):
Szkoda, że nikt nie wybiera się do Kołobrzegu, bo tam własnie mieszkam z moim łysolkiem, który chętnie spotkałby rodaków.
Jak coś, to zapraszamy.

my czesto bywamy w Kołobrzegu to pewnie kiedys na siebie wpadniemy:lol:

• 1 year later...
  • 9 months later...
Posted

A ja mam pytanie z innej beczki. co prawda jeszcze Was wszystkich nie znam i Waszych pupili ale co roku raczej jestem na wystawie w Szczecinie (jako widz i fotograf amator) ale mam pytanie czy ktoś z Was będzie na wystawie w tym roku? Ja na pewno i też jako widz:) Gdyby coś to oferuję "pomoc" w poruszaniu się po mieście (Szczecin jest strasznie nieoznakowany)i ew. jakiś nocleg.

• 1 month later...