Dada Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Hey. Będę z małym (i Sarcią :lol: ) na początku lipca (jakieś 2 tyg) w Grudziądzu, od 20 lipca (też 2 tyg) w Jastarni. I w drugiej połowie sierpnia w Węgorzewie (10dni). Ktoś w pobliżu będzie? W Białymstoku spotkałam w życiu jedynie 2 grzywki hl. Jak by ktoś był w pobliżu, to może umówić się mozemy na grzywkowe spotkanko? Podawajcie tez inne propozycje, jeszcze wakacyjny Wrzesień mam niezaplanpowany :multi: Quote
Natalia:) Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ja tam bym sie pisała. I na wstępie proponuje gdzieś na dolnym śląsku lub w pobiżu bo tam chyba najwięcej grzywek mieszka... Quote
Agama Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Dada w BIALYMSTOKU w sierpniu bedzie wystawa psow,pewnie duzo grzywek przyjedzie ,bo to miedzynarodowka Quote
Light of Shin-Ra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 A do Zakopanego nikt się nie wybiera na wczasy?:multi: Quote
Dada Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 A kiedy ta wystawa będzie? Jezeli będę w tym czasie w Białymstoku, to z pewnością zawitam i zapraszam do mnie! Aha.. A do Zakopanego bardzo, bardzo chciałabym przyjechać, ale nikt ze mną nie chce jechać w góry ;[ Natalia: A co można robić na dolnym śląsku w wakacje? Quote
rakija99 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Szkoda, że nikt nie wybiera się do Kołobrzegu, bo tam własnie mieszkam z moim łysolkiem, który chętnie spotkałby rodaków. Jak coś, to zapraszamy. Quote
Dada Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Moze we wrześniu się tam pojawię, chociaż myślałam nad tym, by wybrać się też z psami w gory.. Quote
AiK Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 rakija99 napisał(a):Szkoda, że nikt nie wybiera się do Kołobrzegu, bo tam własnie mieszkam z moim łysolkiem, który chętnie spotkałby rodaków. Jak coś, to zapraszamy. my czesto bywamy w Kołobrzegu to pewnie kiedys na siebie wpadniemy:lol: Quote
Dygotka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 A może ktoś , coś , ten , no TRÓJMIASTO np. !? :evil_lol: Quote
flashka-g Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ja wybieram sie do Pobierowa 2 sierpnia i niestety Sopot mi odpada. Quote
magdola Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 A ja mam pytanie z innej beczki. co prawda jeszcze Was wszystkich nie znam i Waszych pupili ale co roku raczej jestem na wystawie w Szczecinie (jako widz i fotograf amator) ale mam pytanie czy ktoś z Was będzie na wystawie w tym roku? Ja na pewno i też jako widz:) Gdyby coś to oferuję "pomoc" w poruszaniu się po mieście (Szczecin jest strasznie nieoznakowany)i ew. jakiś nocleg. Quote
magdola Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Czy nikogo nie będzie w Szczecinie? nie mam szans na podziwianie Waszych cudeniek??? Quote
magdaww1 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ja jadę do Szczecina i szukam jakiegoś taniego noclegu. Możesz coś polecić? Może być też w okolicach Szczecina. Quote
Ania1987 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Witam, jestem nowa na forum... i odnawiam temat:) może jest ktoś z okolic Katowic i chciałby się spotakć i wymienić doświadczeniami? Quote
Recommended Posts