Zalosia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Fionka, mnie sie w głowie nie mieści, że taki pies nie ma domu:-(, podnosimy Quote
Ziutka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Dołącze się do mojej Zalosi i podniose........:-( Quote
Zalosia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Fioneczko, jedz:placz:, proszę Podnosimy temat Fionki, ona potrzebuje domku, aby żyć Quote
Zalosia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Fionka, nie znikaj!!!!!!!!!!!!!!:placz:ktoś musi sie zainteresić cud psiakiem Quote
Matusz Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [SIZE=5][B]Błagam o tymczas dla Fionki !! :modla::modla::modla::modla:[/B][/SIZE] Quote
Ziutka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Fionce jest pilnie potrzebna pomoc :-(...........kto Ją uratuje :-( Quote
gamoń Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Moze Was zainteresuje .Moge zapytac o tymczas w W-wie dla suni.Jednak niestety płatny.Jednak moze warto sie zastanowic o ile jest zle z sunią i nie ma poprawy.:shake: Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='gamoń']Moze Was zainteresuje .Moge zapytac o tymczas w W-wie dla suni.Jednak niestety płatny.Jednak moze warto sie zastanowic o ile jest zle z sunią i nie ma poprawy.:shake:[/quote] jeśli mogłabyś zapytaj, zawsze można spróbować, wiem że Zalosia zadeklarowała wpłatę 300 zł więc już coś jest... Quote
gamoń Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Tymczas raczej na 100 % by był .Jednak Aga musi sie wypowiedziec. Ponadto co wiecie o suni.Napiszcie wszystko o chorobie o badaniach jakie były przeprowadzane.Nie mam czasu wczytywac sie w watek.Aby nie zasmiecac watku powtórkami napiszcie na priva.Tymczas w mieszkaniu. Quote
BosiaB_86 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Fionka kochanie, 3maj sie dzielnie!! Całe życie przed tobą słoneczko!! Nie poddawaj sie :-( :-( :-( Quote
gamoń Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 O ile Przemek nie jest na wakacjach pewno przewiózł by sunie do W-wy a jak nie to postaram sie załatwic transport błagając Elurina. Quote
Jagoda1 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Nie wiem, może sie mylę, ale ona przypomina "azjatkę", owczarka środkowo-azjatyckiego. Może tam ją oglosić? W Olsztynie na wetrynarii jest p. dr Nieradka, uratowała wiele psiaków. Jeśli są wynki Suni, to może warto byłoby skonsultować się, choćby telefonicznie? Quote
Aga_Mazury Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Nie wiem, może sie mylę, ale ona przypomina "azjatkę", owczarka środkowo-azjatyckiego. Może tam ją oglosić? W Olsztynie na wetrynarii jest p. dr Nieradka, uratowała wiele psiaków. Jeśli są wynki Suni, to może warto byłoby skonsultować się, choćby telefonicznie?[/quote] Właśnie do dr Nieradki dzwoniliśmy, ale niestety jest na urlopie i jeszcze tydzień jej nie będzie....a tydzień to jest w przypadku Fionki BARDZO DŁUGO... u niej bez zmian... nadal nie je...i jest słabsza z każdą chwilą... gamońku ile za ten tymczas? napewno będę musiała prosić o wsparcie bo Fionka nie ma kaski....a jeszcze za leczenie do chwili obecnej trzeba będzie zapłacić...a będzie to trochę... Quote
Zalosia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 o rany domek tymczasowy dla mojej pięknej w Wawie? nawet płatny, zawsze pomogę, podjadę, wszystko dla Fioneczki, tylko czemu ona nie je?????:shake: Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Dobrze by było zrobić aukcje cegiełkową z AFN dla Fionki, np 200 sztuk cegiełek po 5 zł Quote
Jagoda1 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Właśnie do dr Nieradki dzwoniliśmy, ale niestety jest na urlopie i jeszcze tydzień jej nie będzie....a tydzień to jest w przypadku Fionki BARDZO DŁUGO... u niej bez zmian... nadal nie je...i jest słabsza z każdą chwilą... gamońku ile za ten tymczas? napewno będę musiała prosić o wsparcie bo Fionka nie ma kaski....a jeszcze za leczenie do chwili obecnej trzeba będzie zapłacić...a będzie to trochę...[/quote] P. dr była dziś na wystawie w Olsztynie jako lekarz dyżurny. Wiem, że mozna do niej telefonować prywatnie. Ale jeśli Sunia ma tymczas w Warszawie, to pojedzie z badaniami i tam, wierzę, pomogą... Quote
gamoń Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Wiem .że dzisiaj normalny dzień pracy i nie jestescie w schronie ale moze wiecie co u suni.Zaczeła jesc???? Quote
Ziutka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Co u Fionki....jak Ona się czuje....czy zaczeła jeść...choć odrobinkę :-( Quote
gamoń Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Sorry ale własnie sie dowiedziałam ,ze do domku tymczasowego jedzie sunia z interwencji. To jest priorytet stan bardzo ciężki.:shake: Quote
Ziutka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='gamoń']Sorry ale własnie sie dowiedziałam ,ze do domku tymczasowego jedzie sunia z interwencji. To jest priorytet stan bardzo ciężki.:shake:[/quote] :placz:.........biedna sunia z interwencji :-(.........ale nasza Fionka też :-(:-(.......cholera kto może suni dać DT :modla::modla::modla:.......to bardzo pilne....Ona umrze z głodu jak nie pójdzie do DT :-( :-( :-( Quote
Aga_Mazury Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No cóz przykro mi, ale rozumiem.... z dnia na dzień jest gorzej i nie je... lekarze nie widzą innego wyjścia jak ją "otwierać"...co wg mnie skończy się źle...ponieważ sunia nie ma sił i jest wycieńczona....z drugiej strony każdy dzień dłużej...zmniejsza jej szanse w razie operacji...bo każdego dnia jest z nią gorzej.... myślałam, że ją zabieramy i w Wawie będzie można jeszcze innej diagnostyki może spróbować...u nas sprzęt i pomysły się skończyły... i poprosiłam aby się dziś wstrzymać z operacją....:-( Quote
Matusz Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 o jenyyy :-(:-(:-(:placz::placz::placz: nie da rady przewieść ją na SGGW ???? proszę zróbmy coś ! :placz: Quote
Recommended Posts