Jump to content
Dogomania

Fionka - nasz kochany aniołek biega za Tęczowym Mostem W naszej pamięci na Zawsze!<*>

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moze Was zainteresuje .Moge zapytac o tymczas w W-wie dla suni.Jednak niestety płatny.Jednak moze warto sie zastanowic o ile jest zle z sunią i nie ma poprawy.:shake:

Posted

[quote name='gamoń']Moze Was zainteresuje .Moge zapytac o tymczas w W-wie dla suni.Jednak niestety płatny.Jednak moze warto sie zastanowic o ile jest zle z sunią i nie ma poprawy.:shake:[/quote]

jeśli mogłabyś zapytaj, zawsze można spróbować, wiem że Zalosia zadeklarowała wpłatę 300 zł więc już coś jest...

Posted

Tymczas raczej na 100 % by był .Jednak Aga musi sie wypowiedziec.
Ponadto co wiecie o suni.Napiszcie wszystko o chorobie o badaniach jakie były przeprowadzane.Nie mam czasu wczytywac sie w watek.Aby nie zasmiecac watku powtórkami napiszcie na priva.Tymczas w mieszkaniu.

Posted

Nie wiem, może sie mylę, ale ona przypomina "azjatkę", owczarka środkowo-azjatyckiego. Może tam ją oglosić?

W Olsztynie na wetrynarii jest p. dr Nieradka, uratowała wiele psiaków.
Jeśli są wynki Suni, to może warto byłoby skonsultować się, choćby telefonicznie?

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Nie wiem, może sie mylę, ale ona przypomina "azjatkę", owczarka środkowo-azjatyckiego. Może tam ją oglosić?

W Olsztynie na wetrynarii jest p. dr Nieradka, uratowała wiele psiaków.
Jeśli są wynki Suni, to może warto byłoby skonsultować się, choćby telefonicznie?[/quote]

Właśnie do dr Nieradki dzwoniliśmy, ale niestety jest na urlopie i jeszcze tydzień jej nie będzie....a tydzień to jest w przypadku Fionki BARDZO DŁUGO...

u niej bez zmian...

nadal nie je...i jest słabsza z każdą chwilą...

gamońku ile za ten tymczas?

napewno będę musiała prosić o wsparcie bo Fionka nie ma kaski....a jeszcze za leczenie do chwili obecnej trzeba będzie zapłacić...a będzie to trochę...

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Właśnie do dr Nieradki dzwoniliśmy, ale niestety jest na urlopie i jeszcze tydzień jej nie będzie....a tydzień to jest w przypadku Fionki BARDZO DŁUGO...

u niej bez zmian...

nadal nie je...i jest słabsza z każdą chwilą...

gamońku ile za ten tymczas?

napewno będę musiała prosić o wsparcie bo Fionka nie ma kaski....a jeszcze za leczenie do chwili obecnej trzeba będzie zapłacić...a będzie to trochę...[/quote]

P. dr była dziś na wystawie w Olsztynie jako lekarz dyżurny. Wiem, że mozna do niej telefonować prywatnie.
Ale jeśli Sunia ma tymczas w Warszawie, to pojedzie z badaniami i tam, wierzę, pomogą...

Posted

[quote name='gamoń']Sorry ale własnie sie dowiedziałam ,ze do domku tymczasowego jedzie sunia z interwencji.
To jest priorytet stan bardzo ciężki.:shake:[/quote]

:placz:.........biedna sunia z interwencji :-(.........ale nasza Fionka też :-(:-(.......cholera kto może suni dać DT :modla::modla::modla:.......to bardzo pilne....Ona umrze z głodu jak nie pójdzie do DT :-( :-( :-(

Posted

No cóz przykro mi, ale rozumiem....

z dnia na dzień jest gorzej i nie je...

lekarze nie widzą innego wyjścia jak ją "otwierać"...co wg mnie skończy się źle...ponieważ sunia nie ma sił i jest wycieńczona....z drugiej strony każdy dzień dłużej...zmniejsza jej szanse w razie operacji...bo każdego dnia jest z nią gorzej....

myślałam, że ją zabieramy i w Wawie będzie można jeszcze innej diagnostyki może spróbować...u nas sprzęt i pomysły się skończyły...

i poprosiłam aby się dziś wstrzymać z operacją....:-(