BasiaD Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 On tak bardzo zasługuje na domek! Cioteczki do roboty! Quote
akucha Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ciężka sprawa z Dino :shake:, a on tak domu potrzebuje... Quote
akucha Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Bo ma 9 lat. To przeszkoda nie do pokonania jak się okazuje :-( Quote
olenka_f Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 eeeeeeeee, znam taką co sie w starszym zakochała, na niego też ktoś trafi Quote
akucha Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Oby Olenko, oby!!! Bo cudna z niego psina i bardzo nieszczęśliwa. Jakiew to straszne, że ludzie wyjeżdżaja i tak łatwo podejmują decyzje o oddaniu swoich przyjaciół do schroniska. Mój brat cioteczny wyjechał do Anglii z 11-letnim podhalanem i 2 kundelkami. Można przecież to zrobić. Quote
olenka_f Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 pewnie że można ale prościej oddać tylko jak oddać jak sie kocha:shake: Quote
akucha Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Wiesz rozmawiałam na ten temat z bratem, on przeniósł się do Irlandii. Miał to szczęście, że zostawili psa u moich rodziców. Opowiadał mi, że wielu Polaków ogromnie przeżywa swoje decyzje. Nie chcą o tym rozmawiać, jezyki rozwiazują się im po alkoholu, wtedy są gorzkie żale. Ale co z tego... Oni układają sobie lepsze życie, a ich psy umierają z tęsknoty w schroniskach... Quote
olenka_f Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='akucha']Wiesz rozmawiałam na ten temat z bratem, on przeniósł się do Irlandii. Miał to szczęście, że zostawili psa u moich rodziców. Opowiadał mi, że wielu Polaków ogromnie przeżywa swoje decyzje. Nie chcą o tym rozmawiać, jezyki rozwiazują się im po alkoholu, wtedy są gorzkie żale. Ale co z tego... Oni układają sobie lepsze życie, a ich psy umierają z tęsknoty w schroniskach...[/quote] te gorzkie żale to niech sobie w oko wsadzą, trzeba pomyśleć o tym którego zostawiają jakie on ma żale i czy mu przypadkiem serduszko z żalu nie pęknie, nie mam cienia współczucia dla takich i już Quote
akucha Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ja też! nijak nie potrafię wysupłać go z siebie... Dino czeka na kogoś, kto ukoi jego smutki i podaruje mu nowy, kochający dom!!! Quote
Neris Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ja mam coraz mniej braterskiej miłości do człowieka w sobie... coraz mi ciężej, w razie czego miejsce w Tworkach sobie zarezerwuję, a Wy mnie odwiedzajcie... Quote
BasiaD Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 DINKO pręgusku wskakuj na 1 wypatrywać domku dla siebie! Quote
Neris Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Życzę jego państwu żeby śniły im się jego oczy do końca ich dni! Quote
olenka_f Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Neris']Życzę jego państwu żeby śniły im się jego oczy do końca ich dni![/quote] ja też:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Recommended Posts