Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby Olenko, oby!!! Bo cudna z niego psina i bardzo nieszczęśliwa.
Jakiew to straszne, że ludzie wyjeżdżaja i tak łatwo podejmują decyzje o oddaniu swoich przyjaciół do schroniska. Mój brat cioteczny wyjechał do Anglii z 11-letnim podhalanem i 2 kundelkami. Można przecież to zrobić.

Posted

Wiesz rozmawiałam na ten temat z bratem, on przeniósł się do Irlandii. Miał to szczęście, że zostawili psa u moich rodziców.
Opowiadał mi, że wielu Polaków ogromnie przeżywa swoje decyzje. Nie chcą o tym rozmawiać, jezyki rozwiazują się im po alkoholu, wtedy są gorzkie żale. Ale co z tego... Oni układają sobie lepsze życie, a ich psy umierają z tęsknoty w schroniskach...

Posted

[quote name='akucha']Wiesz rozmawiałam na ten temat z bratem, on przeniósł się do Irlandii. Miał to szczęście, że zostawili psa u moich rodziców.
Opowiadał mi, że wielu Polaków ogromnie przeżywa swoje decyzje. Nie chcą o tym rozmawiać, jezyki rozwiazują się im po alkoholu, wtedy są gorzkie żale. Ale co z tego... Oni układają sobie lepsze życie, a ich psy umierają z tęsknoty w schroniskach...[/quote]
te gorzkie żale to niech sobie w oko wsadzą, trzeba pomyśleć o tym którego zostawiają jakie on ma żale i czy mu przypadkiem serduszko z żalu nie pęknie, nie mam cienia współczucia dla takich i już

Posted

Ja mam coraz mniej braterskiej miłości do człowieka w sobie... coraz mi ciężej, w razie czego miejsce w Tworkach sobie zarezerwuję, a Wy mnie odwiedzajcie...