vesna30 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [IMG]http://img150.imageshack.us/img150/6213/oczkajy2.png[/IMG] Quote
brazowa1 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Widze vesna,ze los Dino lezy Ci bardzo na sercu. Quote
vesna30 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='brazowa1']Widze vesna,ze los Dino lezy Ci bardzo na sercu.[/quote] Oj tak, tak......... :loveu::loveu::loveu: On jest taki piękny, słodki i kochany że nie sposób przejść obok niego obojętnie :) :) :) I te oczka .... :( Ahh cud miód, kochać, miziać , całować ,tulkać ............................ Quote
olenka_f Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 on taki kochany a mój Maro :stupid:na starość:placz: Quote
vesna30 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dinko na samym końcu :(:( wskakuj na pierwszą. Quote
vesna30 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Nio cio ty Dinuś tak szybko spadasz? Wskakuj na pierwszą. Pokaż się wszystkim :) Quote
vesna30 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dino się przypomina..... Halo gdzie domek??? Quote
desdemona Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ze tezx nikt nie zwraca na niego uwagi... Quote
vesna30 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Następny poniedziałek...... a Dino dalej szuka domu ;( Quote
brazowa1 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Vesna,oczywiscie mozna w lecznicach wywieszac ogloszenia. Ale-musi byc jasno napisane,ze to duzy i płochliwy pies. Dino juz nie mieszka w pawilonie,spi w budzie.... mam małego doła i zaczynam zadawac sobie pytania,dlaczego ktos mialby chciec Dino,skoro jego własny pan go nie chciał. Quote
vesna30 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='brazowa1']Vesna,oczywiscie mozna w lecznicach wywieszac ogloszenia. Ale-musi byc jasno napisane,ze to duzy i płochliwy pies. Dino juz nie mieszka w pawilonie,spi w budzie.... mam małego doła i zaczynam zadawac sobie pytania,dlaczego ktos mialby chciec Dino,skoro jego własny pan go nie chciał.[/q puote] Głowa do góry, znajdzie domek, z tego co widzę na tym forum dużo Sopociaków znalazło :lol:. Bercik znalazł domek odszedł w kochającej rodzinie.Wigor w domku,Pynia w domku , Akcja w domku, Falko w domku.Jest dużo innych które znalazły swoje miejsce na ziemi.Stare nikomu nie potrzebne ale dzięki takim ludziom jak Ty które brną do celu znajdują się domki w "cudowny sposób":evil_lol: Dino też się poszczęści nie może być inaczej. :modla::modla:Pokłon wam za to jak pomagacie i szukacie domków dla tych zwierzaków, chyba każda Sopocka bieda ma tu swój wątek, albo ogłoszenie na trójmiejskiej. Anioły nie ludzie:lilangel::lilangel::lilangel:!!!!! Spróbuje coś napisać i prześle do zatwierdzenia. ( nie jestem zbyt dobrą pisarką proszę o wyrozumiałość:lol:) Quote
desdemona Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 trzeba miec nadzieje, ze i Dino w koncu znajdzie swoj dom. Quote
vesna30 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dino hopa na pierwszą z nadzieją znalezienia domku. Quote
vesna30 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/767551_owczarek_holenderski.html[/url] Hmmm może tam go ktoś dojrzy :( Na owczarki wrzuciłam a co tam :) W końcu ma coś z owczarka :) :) Mam nadzieje że ciotka nie będzie zła :/ Quote
desdemona Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 trzeba probowac wszystkiego zeby tylko mu pomoc. Quote
brazowa1 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 dzieki Vesna za oglaszanie Dino. Quote
vesna30 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='brazowa1']Dzwonil pewien pan,,chcial sie dowiedziec,jak pies sie czuje,obiecał,ze bedzie dzwonic po znajomych i sie zaangazuje w szukaniu mu domu.Sam ma juz kilka psow.Byl bardzo poruszony losem Dino. Pytal,czy moze jak ludziom obieca sie karme,pomoc w utrzymaniu,to latwiej znalezc psu dom,ale ja jestem przeciwna takim "promocjom".[/quote] Witam, Czy Dinuś jest jeszcze do "wzięcia"? Pozdrawiam, MG maciej,[email protected] Ten pan znów o niego pyta :crazyeye: Mam nadzieje że to coś poważnego i że dzwonił do Brazowej :razz::razz: Odpisałam mu że jest i czeka :( Tylko że on wczoraj o to pytał a mnie nie było :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts