Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='brazowa1']Widze vesna,ze los Dino lezy Ci bardzo na sercu.[/quote]
Oj tak, tak......... :loveu::loveu::loveu: On jest taki piękny, słodki i kochany że nie sposób przejść obok niego obojętnie :) :) :) I te oczka .... :(
Ahh cud miód, kochać, miziać , całować ,tulkać ............................

Posted

Vesna,oczywiscie mozna w lecznicach wywieszac ogloszenia.
Ale-musi byc jasno napisane,ze to duzy i płochliwy pies.
Dino juz nie mieszka w pawilonie,spi w budzie....

mam małego doła i zaczynam zadawac sobie pytania,dlaczego ktos mialby chciec Dino,skoro jego własny pan go nie chciał.

Posted

[quote name='brazowa1']Vesna,oczywiscie mozna w lecznicach wywieszac ogloszenia.
Ale-musi byc jasno napisane,ze to duzy i płochliwy pies.
Dino juz nie mieszka w pawilonie,spi w budzie....

mam małego doła i zaczynam zadawac sobie pytania,dlaczego ktos mialby chciec Dino,skoro jego własny pan go nie chciał.[/q puote]

Głowa do góry, znajdzie domek, z tego co widzę na tym forum dużo Sopociaków znalazło :lol:. Bercik znalazł domek odszedł w kochającej rodzinie.Wigor w domku,Pynia w domku , Akcja w domku, Falko w domku.Jest dużo innych które znalazły swoje miejsce na ziemi.Stare nikomu nie potrzebne ale dzięki takim ludziom jak Ty które brną do celu znajdują się domki w "cudowny sposób":evil_lol:
Dino też się poszczęści nie może być inaczej.
:modla::modla:Pokłon wam za to jak pomagacie i szukacie domków dla tych zwierzaków, chyba każda Sopocka bieda ma tu swój wątek, albo ogłoszenie na trójmiejskiej. Anioły nie ludzie:lilangel::lilangel::lilangel:!!!!!

Spróbuje coś napisać i prześle do zatwierdzenia. ( nie jestem zbyt dobrą pisarką proszę o wyrozumiałość:lol:)

Posted

[url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/767551_owczarek_holenderski.html[/url]

Hmmm może tam go ktoś dojrzy :( Na owczarki wrzuciłam a co tam :) W końcu ma coś z owczarka :) :) Mam nadzieje że ciotka nie będzie zła :/

Posted

[quote name='brazowa1']Dzwonil pewien pan,,chcial sie dowiedziec,jak pies sie czuje,obiecał,ze bedzie dzwonic po znajomych i sie zaangazuje w szukaniu mu domu.Sam ma juz kilka psow.Byl bardzo poruszony losem Dino.
Pytal,czy moze jak ludziom obieca sie karme,pomoc w utrzymaniu,to latwiej znalezc psu dom,ale ja jestem przeciwna takim "promocjom".[/quote]

Witam,

Czy Dinuś jest jeszcze do "wzięcia"?

Pozdrawiam,
MG
maciej,[email protected]
Ten pan znów o niego pyta :crazyeye: Mam nadzieje że to coś poważnego i że dzwonił do Brazowej :razz::razz: Odpisałam mu że jest i czeka :( Tylko że on wczoraj o to pytał a mnie nie było :placz::placz::placz::placz::placz: