Celina12 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Tak dwunożni czaem myślą ,że są panami świata....mogą wszystko....:shake: Quote
desdemona Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 tylko gdy rodzina pozbywa sie krewnego to podnosi sie wielki krzyk, jaka to niesprawiedliwosc sie dzieje. zwierzeta tylko cierpia... Quote
Kasia25 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Jest naprawde ładny i taki nieszczęśliwy. Czy dopiero śmierć będzie mu wybawieniem?:-( Quote
BasiaD Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Oj nie cioteczki, nie! Nie wolno krakać! Taki wdzięczny piesio musi znaleźć domek na zimę! Podnoszkę DINKO do góry, wskakuj NIuniu, niech Ci się poszczęści Quote
BasiaD Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 DINKO a co TY tak w ogonie?? Szoruj na 1 po domek ( do zimy musisz mieć kanapkę, nie wolno się ociągać! ) Quote
BasiaD Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Dinko, pięknotku wracaj na 1 stronkę po domek! Quote
BasiaD Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Dinko, ale Ty szybko spadasz, wskakuj do góry po domek! Quote
brazowa1 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Jak chetnie wyslałabym wlascicielom Dino jego nowe fotki.Moze,gdy przyjada na swieta do Trojmiasta,odwiedza go w schronisku? Powinni zobaczyc,jak wychudł,stracił połowe siersci. Quote
brazowa1 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Uwazam,ze powinni to zobaczyc,swojego pieknego,wynedzniałego Dinusia w blocie.Dlaczego ja mam na to patrzec,skoro nie ja go oddalam.To widok wlasnie dla nich. Quote
BasiaD Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dinko tak mi Cię żal. Taki psiurek powinien w swoim domku się wylegiwać! Już tak długo Ci kibicuję! Czy naprawdę nikogo nie interesuje los tego biednego tak pokrzywdzonego przez los psiny??? Gdyby to było możliwe, już dawno byłbyś u mnie! Taki słodki smutny pycholek! Podnoszę do góry, domku znajdź się pliss :modla::modla::modla::modla::modla: TAk nieśmiało pomyśle, a może jakaś oraganizacja charytywna dla psów ( np. w Niemczech) by się tym pisekiem zaopiekowała??? On tak bardzo zasługuje na dobry domek, a w tych warunkach naprawdę może tylko zmarnieć! Quote
brazowa1 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 To nie jest takie proste-najchetniej adoptowane sa pieski nieduze,a Dino jest wielkosci owczarka.No i jego wiek :( Nie jest tez psem rasowym,wiec organizacje zajmujace sie konkretna rasa tez odpadaja. Quote
BasiaD Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Wiolu, a Klusia- też nie była rasowa! Tak mi szkoda tego psiaka. On nie zasługuje na taki los! A wiek, co to za wiek, sama adoptowałam 8-letnego kota ze schroniska (to Rudzielec, którego widziałaś u mnie) i tydzień temu zwalił mi telewizor (tak wywijał w podskokach!). Wiek to naprawdę nie jest argument! Mnie to tylko martwią te warunki, w których przebywa i depresja-bo to ma wpływ na jego zdrowie! Im dłużej w schronie tym gorzej! Z całej siły zaciskam kciuki za Dinko! Niech mu się uda (gdybym mogła być w czymś pomocna to służe bardzo chętnie, ale niestety ze swojej strony niewiele mogę zaproponować, a tego najważniejszego - domku nie mogę dać) Dinko do domku, już dosyć tego czekania! Quote
BasiaD Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dinko do góry! Domku znajdź się pliss... Quote
BasiaD Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dinko na 1, nie spadaj, przypominaj o sobie cioteczkom... Quote
brazowa1 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Ale Kluska byla....niewidoma.Paradoksalnie znalazla dom dzieki swojej niepełnosprawnosci,bo zaczela ja oglaszac niemiecka fundacja zajmujaca sie psami niepełnosprawnymi.I jest sporo mniejsza od Dino. Ale oczywiscie bedziemy probowac. Dino to najtrudniejszy typ psa do adopcji-starszy,owczarkowaty. Quote
desdemona Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 nie rozumiem, co sie z tymi ludzmi porobilo? czy naprawde nie mogli zabrac go ze soba? Quote
Recommended Posts