Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Kurcze, jak myślicie dałabym radę z jakimś bazarkiem na rzecz Maksia- czy ktoś - w miarę możliwości- pomógłby mi zacząć z tym bazarem?(mam zero doświadczenia...)Z rzeczami dałabym radę.

Edited by madziakato
literówka
Posted

madziakato napisał(a):
Kurcze, jak myślicie dałabym radę z jakimś bazarkiem na rzecz Maksia- czy ktoś - w miarę możliwości- pomógłby mi zacząć z tym bazarem?(mam zero doświadczenia...)Z rzeczami dałabym radę.

Madziu, czy masz rzeczy na bazarek, dobrze rozumiem ? Jesli tak, to przeslij mi zdjecia i opisy, ja wystawie.

Posted

widziałam zdjęcia z tej interwencji na FB. Masakra, tyle biednych psiaków. Ostatnio puściłam kolejny przelew na "psy z Ujścia" i niestety chwilowo już nie dam rady ale pamiętam o tych bidach cały czas....
wstawcie w 1-szym poście nr. konta. Może ktoś by zrobił jakiś bazarek cegiełkowy? Ja niestety nie umiem...

Posted

bela51 napisał(a):
Madziu, czy masz rzeczy na bazarek, dobrze rozumiem ? Jesli tak, to przeslij mi zdjecia i opisy, ja wystawie.
Tak, rzeczy powybieram jeszcze dzisiaj, przygotuje je. Ze zdjęciami i opisami zobowiązuje się wyrobić do jutra, ok? Wielkie dzięki, kochana!

Posted

Doktor Klimek to bardzo dobry fachowiec w swojej dziedzinie. Bardzo kocha psiaki. Posiada ogromną wiedzę i umiejętności. Sama leczyłam w tej klinice u Doktora Klimka mojego poprzedniego onka- Cezusia.

Posted

bela51 napisał(a):
Mała obsuwa , zdjęcia będą jutro. Przepraszam, dziś już padam, bardzo ciężki dzień!

Posted

Wiecie co, tak sobie mysle o przypadku Maxia. Z taka nozka jego szansa na adopcje jest znacznie mniej prawdopodobna. Jesli sensowny ortopeda moglby mu pomoc w tej kwestii, uwazam, ze priorytetem powinno byc leczenie lapki. Bo w tej sytuacji pies jest skazany na przebywanie w hotelu, a dlug bedzie tylko rosnac. Moim zdaniem powinnismy sie skupic na zebraniu srodkow na leczenie i na reklamowaniu Maxia, gdzie sie da. Moze sie cud wydarzy i wypatrzy go ktos z tak otwartym sercem, jak Pani, ktora zaopiekowala sie chora i wycofana oneczka Laki.

Posted

egradska napisał(a):
Wiecie co, tak sobie mysle o przypadku Maxia. Z taka nozka jego szansa na adopcje jest znacznie mniej prawdopodobna. Jesli sensowny ortopeda moglby mu pomoc w tej kwestii, uwazam, ze priorytetem powinno byc leczenie lapki. Bo w tej sytuacji pies jest skazany na przebywanie w hotelu, a dlug bedzie tylko rosnac. Moim zdaniem powinnismy sie skupic na zebraniu srodkow na leczenie i na reklamowaniu Maxia, gdzie sie da. Moze sie cud wydarzy i wypatrzy go ktos z tak otwartym sercem, jak Pani, ktora zaopiekowala sie chora i wycofana oneczka Laki.

Wklejam z FB, nie ukrywam, że również bardzo czekałam i liczyłam na właśnie takie informacje- a więc:
Cytuję Natalię- "UWAGA!!
W poniedziałek Magda zadzwoni umówić Maxa na operację,
więc dam wtedy znać kiedy będzie!"

Posted

[quote name='madziakato']Wklejam z FB, nie ukrywam, że również bardzo czekałam i liczyłam na właśnie takie informacje- a więc:
Cytuję Natalię- "UWAGA!!
W poniedziałek Magda zadzwoni umówić Maxa na operację,
więc dam wtedy znać kiedy będzie!"

I to jest dobra wiadomość :happy1:
Czy w tej sytuacji pieniążki ze SKARPETY nadal mają być przeznaczone na hotelik ?