Agrado Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 wiem, ze to dgm- czyli tylko dla psów- ale nie moge sie powstrzymac- zeby nie wkleic zdjęcia nieodłącznej towarzyszki życia mojej bialaski- to jest Mimi- na którą urządza sie niegroźne "polowania" :lol: ...niegroźne- bo jak widać kocica jest wciąż cała i zdrowa :lol: (i nie pozostaje dłużna- też sobie polowania urządza jak ma ochotę :lol: ) Quote
Agrado Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 i żeby się tak kocio nie zrobiło- na koniec :wink: - ulubiona pozycja "wypoczynkowa" mojego psa- czyli "relaksująca żaba"... :D Quote
mrowka Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 Hehe Mejk tez tak lubi lezec :D Sliczna sunia,.. na tym pierwszym jaka powazna :wink: Wysciskaj ja mocno. Superowe zdjecia Quote
Agrado Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 to, ze zdjęcia Naranki giną, to już wiecie :oops: ...własnie "zniknęło" następne... więc wklejam je raz jeszcze (i obiecuję, ze więcej znikać nie będzie :lol: ) :laola: :laola: Quote
Agrado Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 @sobol Ciężko i to bardzo, jak się ma od dwóch tygodni grypę żołądkową i się ledwie łazi, powłócząc nogami, z gorączką, z psem na siku i ... bo nie ma mnie kto wyręczyć :( Myślisz, że by mnie tam dawno juz z Wami nie było???!!! Jak się w końcu wykuruję to na skrzydłach przylecę!!! Już się doczekać nie mogę!!! pozdrawiam!!! p.s. a zdjęcia zrobiłam w domu, na 1 dzien przed chorobą, zeby było śmieszniej, bo potem to juz tak się czułam, że pewnie nawet zdjęcia by mi nie wyszły :lol: Quote
anetta Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Agrado, piekny kotecek :fadein: A takich zdjec nigdy za wiele...moglabym je ogladac cale dnie :D I do lozka marsz!!! :lol: Quote
Agrado Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 @anetta! Dzieki raz jeszcze- zdjęcia to w dużej mierze zasługa dobrego aparatu przywiezionego przez moją dobrą koleżankę, która też zrobiła część tych zdjęć ( no nie wszystkie- kot jest mój na przykład i jeszcze parę innych, których tu nie pokazałam :wink: ) No i oczywiście zasługa wdzięcznej modelki (modelek właściwie :wink: ). Jak będzie juz piękna, ciepła wiosna to zrobie fotki na łonie natury..., bo zimą to tego mojego piecha prawie nie widać, jak śnieg leży :lol: Quote
Hanya Posted March 13, 2004 Posted March 13, 2004 Hej Agrado Jestem twoją sąsiadką znad morza(Chyba się nie myle że jesteś z Trójmiasta?). Mam pytanko kto ciął uszka? Jak nie chcesz podawać na forum to proszę prześlij mi dane na e-mail [email protected] Quote
tunio Posted March 15, 2004 Posted March 15, 2004 a ja poprosze nowe fotki,w tym jedna z Mieczykiem 8) Quote
mieczyk Posted March 15, 2004 Author Posted March 15, 2004 a co Ty mnie tak ogladac chcesz? :D nie ma fotek figi z mieczykiem i jakos mi sie nie kwapi zeby takie powstaly. A skoro juz o fotkach mowa to ja poprosze nowe fotki Cerrego z wlascicielka kto wie moze mnie to zmotywuje... :lol: Quote
tunio Posted March 15, 2004 Posted March 15, 2004 A skoro juz o fotkach mowa to ja poprosze nowe fotki Cerrego z wlascicielka kto wie moze mnie to zmotywuje... :lol: Chyba kpisz 8) Do LEszna musisz poczekac 8) Quote
Recommended Posts