Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiem, ze to dgm- czyli tylko dla psów- ale nie moge sie powstrzymac- zeby nie wkleic zdjęcia nieodłącznej towarzyszki życia mojej bialaski- to jest Mimi- na którą urządza sie niegroźne "polowania" :lol: ...niegroźne- bo jak widać kocica jest wciąż cała i zdrowa :lol: (i nie pozostaje dłużna- też sobie polowania urządza jak ma ochotę :lol: )

_218048_n.jpg

Posted

to, ze zdjęcia Naranki giną, to już wiecie :oops: ...własnie "zniknęło" następne... więc wklejam je raz jeszcze (i obiecuję, ze więcej znikać nie będzie :lol: )

_218633_n.jpg

:laola: :laola:

Posted

@sobol

Ciężko i to bardzo, jak się ma od dwóch tygodni grypę żołądkową i się ledwie łazi, powłócząc nogami, z gorączką, z psem na siku i ... bo nie ma mnie kto wyręczyć :(

Myślisz, że by mnie tam dawno juz z Wami nie było???!!!

Jak się w końcu wykuruję to na skrzydłach przylecę!!!

Już się doczekać nie mogę!!!

pozdrawiam!!!

p.s. a zdjęcia zrobiłam w domu, na 1 dzien przed chorobą, zeby było śmieszniej, bo potem to juz tak się czułam, że pewnie nawet zdjęcia by mi nie wyszły :lol:

Posted

@anetta!

Dzieki raz jeszcze- zdjęcia to w dużej mierze zasługa dobrego aparatu przywiezionego przez moją dobrą koleżankę, która też zrobiła część tych zdjęć ( no nie wszystkie- kot jest mój na przykład i jeszcze parę innych, których tu nie pokazałam :wink: )

No i oczywiście zasługa wdzięcznej modelki (modelek właściwie :wink: ).

Jak będzie juz piękna, ciepła wiosna to zrobie fotki na łonie natury..., bo zimą to tego mojego piecha prawie nie widać, jak śnieg leży :lol:

• 3 weeks later...
Posted

a co Ty mnie tak ogladac chcesz? :D nie ma fotek figi z mieczykiem i jakos mi sie nie kwapi zeby takie powstaly. A skoro juz o fotkach mowa to ja poprosze nowe fotki Cerrego z wlascicielka kto wie moze mnie to zmotywuje... :lol:

Posted
A skoro juz o fotkach mowa to ja poprosze nowe fotki Cerrego z wlascicielka kto wie moze mnie to zmotywuje... :lol:

Chyba kpisz 8) Do LEszna musisz poczekac 8)