gluchypies Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 W takim razie kupie na bazarku ogloszeniowym pakiety dla psiakow :) Quote
ocelot Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 W takim razie kupie na bazarku ogloszeniowym pakiety dla psiakow :) Byłoby cudownie:) A psiaki po pierwszym odrobaczaniu, zakropieniu na pchły i kleszcze. Weterynarz wydaje się w porządku:) Mają być umowy podpisywane przy adopcji. Pomalutku, a może się jakoś poprawi ich pobyt tam:) Quote
ocelot Posted July 19, 2015 Author Posted July 19, 2015 W przytulisku są kolejne dwa psy:( Na ten moment wszystkie psiaki prócz Milki i Dzikiej zostały zaszczepione. Są również odrobaczone i zabezpieczone przeciw pchłom i kleszczom. Quote
gluchypies Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 ocelot, przepraszam nie było mnie dlugo na dogo :( zaraz znajdę bazarek ogłoszeniowy i kupię pakiety dla psiaków. Dam zaraz linka, żebyś mogła podesłać na maila info do ogłoszeń. Quote
gluchypies Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Zamówiłam 14 rozszerzonych pakietów na bazarku: http://www.dogomania.com/forum/topic/148068-og%C5%82oszenia-5-portali-1z%C5%82-20-portali-250-dla-lusi-do-2508/ Info, co trzeba wysłać, jest w 1 poście. Quote
Tymonka Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 głuchypies , ja Ci wszystkie dane podeślę , ale możemy jeszcze kilka dni poczekać ? Bo właśnie się piszą nowe teksty do ogłoszeń , te stare już mało aktualne . Quote
gluchypies Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 głuchypies , ja Ci wszystkie dane podeślę , ale możemy jeszcze kilka dni poczekać ? Bo właśnie się piszą nowe teksty do ogłoszeń , te stare już mało aktualne . Nie wiem, czy już nie za późno, tam na bazarku był termin, do kiedy wysłać... Quote
Recommended Posts