Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Filipek dojechał szczęślwiie, był bardzo głodny, ale nie zmęczony i z ochotą zapoznawał sie z nową okolicą. Jest pieskiem mądrym, zrównoważonym, bezstresowym, ciekawym świata, pogodnym i bardzo stęsknionym kontaktu z czlowiekiem. Na smyczce sobie truchta, na oszczekujące pieski nie zwraca uwagi, jak chce wyjśc na dwór to kładzie się na smyczy. Ulubione miejsce- kanapa, ulubione zajęcie - buziaczki:loveu:
już jest prawie pewne że nockę spędzi w łóżeczku swej opiekunki tymczasowej, która jest nim zachwycona.:lol:

Posted

Chciałabym podziękować kochanemu Aniołowi :loveu:za wszystko co zrobił dla Filipka, aby mógł już dzisiaj cieszyć się "wolnością".
Dziękuję Aniele:calus::Rose:

Posted

Chciałabym podziękować kochanemu Aniołowi :loveu:za wszystko co zrobił dla Filipka, aby mógł już dzisiaj cieszyć się "wolnością".
Dziękuję Aniele:calus::Rose:

ja tez się przyłączam do podziękowań, bo bez Anioła Filipek nie dostałby sie do Wrocławia:cool2:

Posted

Filipek jest uwielbiany przez wszystkich sąsiadów swej opiekunki, chodzi dumnie na spacerkach z zadartym ogonkiem jak antenka i jest niezwykle madry i kochany:loveu:
Był telefon w sprawie Filipka i to sensowny i poważnie zainteresowany, więc prosze trzymać kciuki w środę!!;)

Posted

[quote name='tanitka']to jutro? nie w środę? :crazyeye: - no dobra trzymamy!! Bea1 będziesz przy tym? zrobisz zdjęcia?
w środę, zgubiłam gdzieś jeden dzień tygodnia, przepraszam:oops:

Posted

no i szczęśliwej adopcji dobiegł koniec. :lol:

DT zakochany po uszy w Filipku, teraz zwanym TEO, stwierdził że nie jest w stanie oddać go już nikomu!!!
TEO zostaje we Wrocławiu u swojej tymczasowej opiekunki, która go pokochała nad życie, na zawsze.:loveu:

Posted

no a mnie pozostaje :wallbash: nad własną bezdenną głupotą :placz:

...jak słusznie zauwazyła tanitka - pół roku tajniaczyłam się z Filipem vel Teo w schronisku - po prostu schowałam go :oops: :oops: :oops:

...a on z marszu dwa domy we Wrocławiu znalazł :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Tanitka, Bea - odtąd każdy jamnior z Koszalina leci trasą szybkiego ruchu do Wrocka - słowo :loveu:

Posted

nie rozbijaj sobie glowy, please!:crazyeye: Przeciez uparcie robilysmy Filipkowi allegro, wiec tak zupelnie nie byl schowany. Wszystko dobre, co sie dobrze konczy!:loveu:
A co z Fionka?

Posted

kinga napisał(a):
no a mnie pozostaje :wallbash: nad własną bezdenną głupotą :placz:

...jak słusznie zauwazyła tanitka - pół roku tajniaczyłam się z Filipem vel Teo w schronisku - po prostu schowałam go :oops: :oops: :oops:

...a on z marszu dwa domy we Wrocławiu znalazł :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Tanitka, Bea - odtąd każdy jamnior z Koszalina leci trasą szybkiego ruchu do Wrocka - słowo :loveu:

nie ma sprawy;) wszystkie jamniki "nasze są":evil_lol:

Posted

jak to możliwe żeby on był na allegro, a ja go nie znalazłam??!!:mad:

A TEO (od TEODORA);) jest najpiękniejszym, najinteligentniejszym, najrozumniejszym psem świata- po prostu w oczach swej Pańci jest BOOSSSKIII:lol:

Posted

tanitka napisał(a):
jak to możliwe żeby on był na allegro, a ja go nie znalazłam??!!:mad:

o rany tanitka, jak on długo był na allegro :shake: - moze to było w czasch, kiedy miałaś jeszcze klapki na oczach na koszalinskie wyżły? :crazyeye:

Posted

nie to nie możliwe, bo koszalińskie bezpańskie psy zaczęły dla mnie istnieć jakiś rok temu:razz: , bo przecież przywiozłaś mi śp. KORĘ jakoś z początkiem lipca 2006 r. a jamnior nastał 6 m-cy później!

no ale dobrze, że w końcu się z nim wysypałaś w rozmowie:lol:

będę za tydzień we Wrocku to zrobię zdjęcia temu cudowi świata;)

Posted

wiesz co, to ja tak myślę, ze on nam umknąl - bo to był czas Kiary wyżlicy i Ramireza-Dropa wyzła ;)

a ze sie zajełyśmy dużym formatem - to i mały format pozostał niezauważony :cool3:

( a Korę to wspominam czesto... i ciepło ;) )

Posted

a ze sie zajełyśmy dużym formatem - to i mały format pozostał niezauważony :cool3:

ano to się zgadza!:PROXY5:

KOra to była psianka kochana, ja też o niej często myślę.