tanitka Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Filipek dojechał szczęślwiie, był bardzo głodny, ale nie zmęczony i z ochotą zapoznawał sie z nową okolicą. Jest pieskiem mądrym, zrównoważonym, bezstresowym, ciekawym świata, pogodnym i bardzo stęsknionym kontaktu z czlowiekiem. Na smyczce sobie truchta, na oszczekujące pieski nie zwraca uwagi, jak chce wyjśc na dwór to kładzie się na smyczy. Ulubione miejsce- kanapa, ulubione zajęcie - buziaczki:loveu: już jest prawie pewne że nockę spędzi w łóżeczku swej opiekunki tymczasowej, która jest nim zachwycona.:lol: Quote
Bea1 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Chciałabym podziękować kochanemu Aniołowi :loveu:za wszystko co zrobił dla Filipka, aby mógł już dzisiaj cieszyć się "wolnością". Dziękuję Aniele:calus::Rose: Quote
halbina Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Fajnie, że się jamnikom układa... a co z tym z Rudy Śląskiej? kto podrzuci adres wątku? Quote
tanitka Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Chciałabym podziękować kochanemu Aniołowi :loveu:za wszystko co zrobił dla Filipka, aby mógł już dzisiaj cieszyć się "wolnością". Dziękuję Aniele:calus::Rose: ja tez się przyłączam do podziękowań, bo bez Anioła Filipek nie dostałby sie do Wrocławia:cool2: Quote
tanitka Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Filipek przespał noc na poduszkach, na kanapie.:lol: jest bardzo grzeczny, rozumny, kontaktowy i bardzo głodny!;) Quote
tanitka Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Filipek jest uwielbiany przez wszystkich sąsiadów swej opiekunki, chodzi dumnie na spacerkach z zadartym ogonkiem jak antenka i jest niezwykle madry i kochany:loveu: Był telefon w sprawie Filipka i to sensowny i poważnie zainteresowany, więc prosze trzymać kciuki w środę!!;) Quote
tanitka Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 to jutro? nie w środę? :crazyeye: - no dobra trzymamy!! Bea1 będziesz przy tym? zrobisz zdjęcia? Quote
Bea1 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='tanitka']to jutro? nie w środę? :crazyeye: - no dobra trzymamy!! Bea1 będziesz przy tym? zrobisz zdjęcia? w środę, zgubiłam gdzieś jeden dzień tygodnia, przepraszam:oops: Quote
Bea1 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 _bubu_ napisał(a):Czy Filipek ma już domek? ma :loveu:najlepszy na świecie:cool1: Quote
tanitka Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 no i szczęśliwej adopcji dobiegł koniec. :lol: DT zakochany po uszy w Filipku, teraz zwanym TEO, stwierdził że nie jest w stanie oddać go już nikomu!!! TEO zostaje we Wrocławiu u swojej tymczasowej opiekunki, która go pokochała nad życie, na zawsze.:loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 super:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kinga Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 no a mnie pozostaje :wallbash: nad własną bezdenną głupotą :placz: ...jak słusznie zauwazyła tanitka - pół roku tajniaczyłam się z Filipem vel Teo w schronisku - po prostu schowałam go :oops: :oops: :oops: ...a on z marszu dwa domy we Wrocławiu znalazł :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tanitka, Bea - odtąd każdy jamnior z Koszalina leci trasą szybkiego ruchu do Wrocka - słowo :loveu: Quote
samoglow Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 nie rozbijaj sobie glowy, please!:crazyeye: Przeciez uparcie robilysmy Filipkowi allegro, wiec tak zupelnie nie byl schowany. Wszystko dobre, co sie dobrze konczy!:loveu: A co z Fionka? Quote
Bea1 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 kinga napisał(a):no a mnie pozostaje :wallbash: nad własną bezdenną głupotą :placz: ...jak słusznie zauwazyła tanitka - pół roku tajniaczyłam się z Filipem vel Teo w schronisku - po prostu schowałam go :oops: :oops: :oops: ...a on z marszu dwa domy we Wrocławiu znalazł :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tanitka, Bea - odtąd każdy jamnior z Koszalina leci trasą szybkiego ruchu do Wrocka - słowo :loveu: nie ma sprawy;) wszystkie jamniki "nasze są":evil_lol: Quote
tanitka Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 jak to możliwe żeby on był na allegro, a ja go nie znalazłam??!!:mad: A TEO (od TEODORA);) jest najpiękniejszym, najinteligentniejszym, najrozumniejszym psem świata- po prostu w oczach swej Pańci jest BOOSSSKIII:lol: Quote
kinga Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 tanitka napisał(a):jak to możliwe żeby on był na allegro, a ja go nie znalazłam??!!:mad: o rany tanitka, jak on długo był na allegro :shake: - moze to było w czasch, kiedy miałaś jeszcze klapki na oczach na koszalinskie wyżły? :crazyeye: Quote
tanitka Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 nie to nie możliwe, bo koszalińskie bezpańskie psy zaczęły dla mnie istnieć jakiś rok temu:razz: , bo przecież przywiozłaś mi śp. KORĘ jakoś z początkiem lipca 2006 r. a jamnior nastał 6 m-cy później! no ale dobrze, że w końcu się z nim wysypałaś w rozmowie:lol: będę za tydzień we Wrocku to zrobię zdjęcia temu cudowi świata;) Quote
kinga Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 wiesz co, to ja tak myślę, ze on nam umknąl - bo to był czas Kiary wyżlicy i Ramireza-Dropa wyzła ;) a ze sie zajełyśmy dużym formatem - to i mały format pozostał niezauważony :cool3: ( a Korę to wspominam czesto... i ciepło ;) ) Quote
tanitka Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 a ze sie zajełyśmy dużym formatem - to i mały format pozostał niezauważony :cool3: ano to się zgadza!:PROXY5: KOra to była psianka kochana, ja też o niej często myślę. Quote
samoglow Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 moge sie dowiedziec jak potoczyly sie losy Fiony - kolezanki Filipa? Quote
Recommended Posts