Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sobotę porozwieszałam ogłoszenia (Kajtuś, Wilk, Plamka, Kotki, Rudaska i Czarusia, fundacyjne). Wiszą w Sierszy, Górach Luszowskich, na Kopalni, Wodnej, Górce, Podbuczynie i pomiędzy tymi miejscowościami (żadnej tablicy czy słupowi nie odpuściłam :evil_lol:). Mam nadzieję, że ktoś się zainteresuje. Jestem do czwartku więc Krówkowe i Bobikowe mogłabym jeszcze rozwiesić.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

1. Suczka, chyba ma ponad pół roku, zmieniła ząbki, jest u jakiejś pani na Oświęcimskiej.
[IMG]http://img247.imageshack.us/img247/2975/szcz1eq1.jpg[/IMG]

2. Suczka potrącona przez samochód na ul. Krakowskiej, młodziutka, ale nie wiem dokładnie ile ma, około roku chyba. Przebywa w boksie lecznicowym teraz. Zdjęcia dam potem, bo mam na innym kompie.

Nie mam czasu im zakładać wątków, jeśli ktoś z was ma to prześlę więcej zdjęć na maila.

Posted

[quote name='IKA & SONIA']A czy tej potrąconej udzielono pomocy wet? Gdzie przebywa?[/quote]
Tak, lecznica jej udzieliła, jest w boksie lecznicowym już dwa dni chyba. Tylko utyka trochę na tylne łapy i jest mocno zestresowana.

Prześlę Ci zdjęcia, IKA, ale jak przejdę na drugi komputer.

Posted

[quote name='IKA & SONIA']Jak jest niewielka to mogłabym ją zaproponować tej pani, która dzwoniła. Pani chce pieska do bloku.[/quote]
Malutka jest. Na moje oko się nada do bloku.

Posted

[quote name='hanek']Malutka jest. Na moje oko się nada do bloku.[/quote]

Oki. czekam na fotki. A nie wiesz jak reaguje na dzieci? Bo to też jest ważne, piesek dla tej pani ma być łagodny. bo sa w domu dzieci.

Posted

IKA & SONIA a nie mozna by bylo podjechac z ta pania jutro do lecznicy, i na miejscu sprawdzic jej stosunek do dzieci? Na wszelki wypadek moze i hanek by podeszla, gdyz tobie nie wydadza klucza do boksow. A sunia nie moze tam byc dluzej jak do jutra, a pozniej na ulice. :placz:

Posted

[quote name='Ada-jeje']IKA & SONIA a nie mozna by bylo podjechac z ta pania jutro do lecznicy, i na miejscu sprawdzic jej stosunek do dzieci? Na wszelki wypadek moze i hanek by podeszla, gdyz tobie nie wydadza klucza do boksow. A sunia nie moze tam byc dluzej jak do jutra, a pozniej na ulice. :placz:[/quote]

W tym sęk, że mnie w domu jutro prawie cały dzień nie będzie. Podać na PW nr do pani? Ja nie mogę się zajać tą sprawą. Biedactwo:placz:

Posted

Dla odprężenia popatrzcie sobie na świat z perspektywy kota:
[url]http://www.mr-lee-catcam.de/pe_catcam1.htm[/url]

Miał kamerkę na obróżce:loveu:

Posted

Wątek ślicznej potrąconej suni:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10542411#post10542411[/URL]

Może mama Goni zgodziłaby się ją wziąć na tymczas?

Weroniko, wysłałam Ci maila ze zdjęciami tej drugiej suni, więcej informacji nie mamy o niej. Ta pani, u której jest sunia, mówiła, że sunia nie gryzie i jest bardzo fajna.

Posted

Zapraszam na bazarek filmowy na sterylkę Nerusi ze śmietniska:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117044[/url]
To mój pierwszy bazarek, więc będę wdzięczna za uwagi i sugestie :razz:
I za podrzucanie, rzecz jasna ;)

Posted

W drodze powrotnej do domu zauwazyłam wczoraj pieska, dosyć dużego, czarna podpalana sierść, uszy klapnięte. Słaniał sie ledwo na nogach, nakarmiłam go i dałam wody. Po oględzinach psiaka okazało sie, że nie widzi. Oczka są zamglone. Piesek jest raczej starszy, łagodny, ale wystraszony. Dzisiaj rano również się pojawił, ale znikł akurat w momencie kiedy miałam juz dla niego tymczas:placz::placz::placz: Chodziłam, szukałam, pytałam ludzi, ale niestety bez rezultatów. Może pojawi się jutro. Jestem w kontakcie z dyrektorem Dworku Zieleniewskich (miejsca gdzie najczęściej bywa piesek), który też zainteresował się pieskiem i próbował go gdzieś ulokować, ale bez rezultatu.

Posted

Rozmawiałam z osobami, które pracują przy dworku i one twierdza, że pies przebywa juz tam kilka dni. Zagadką jest dla mnie fakt, że on wsiąka na jakiś czas a potem znowu się pojawia. Może jednak ma właścicieli, którzy tak wspaniale się nim opiekują.:mad: Jak pojawi się jutro pójdę za nim i zobaczymy czy coś sie wyjaśni.