Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Weronika13']Tak, tym razem nie dałam zdjęć :oops:[/quote]
Ogłoszenia bez zdjęć nie mają większego sensu, prawie nikt nie zwraca na nie uwagi. Jak będziesz robiła następnym razem - wstaw koniecznie, tam gdzie się da nawet kilka.

Posted

IKA&SONIA wysłałam Ci PW. Ale text dla Lenki układałam sama (w/s sterylki Lenki napisałam, że odbędzie się wkrótce, no bo jutro, ale można też konkretną datę podać :))

Posted

Ja chciałam tylko napisać, że w przyszłym tygodniu wyjeżdżam i nie ma mnie do 5 sierpnia. Dlatego też dobrze by było, żebyś te ogłoszenia zrobiła i mi przesłała póki dam radę z nimi pojeździć. Nie gniewaj się Hanek, że tak Cię popędzam :oops:.
Na razie mam tylko te Kajtka.

Posted

Przecież jest jeszcze plakat dla Wilka i dla Czarusi z Rudaską ( [URL]http://hanek.genobis.pl/czarusia_ruda.pdf[/URL] ). Ściągnij sobie jeszcze ten: [URL]http://hanek.genobis.pl/fundacja1.pdf[/URL]

Plus Kajtkowy-razem 4 plakaty. Na razie wystarczy do powieszenia w jednym obiegu.

Jest jeszcze plakat dla Kazana ale mam dylemat bo jest na nim numer do Uli która jest na wakacjach, a ja nie czuję się na siłach żeby zajmować się jego adopcją, bo to zbyt poważna sprawa. Chyba, że pani Jola się czuje, to dam jej numer telefonu na plakat i też można wieszać.

Posted

Z tego co wiem to dla Kajtka chyba juz nie potrzbne plakaty ale o tym napisze IKA & SONIA na jego watku, plakaty dla Czaruci i Rudaski sa gotowe do sciagniecia, jeszcze szuka domu Bobik, Krowek, Kremowka i Lenka ktora jest na DT u agaty we wloclawku. Dzis tez powinno byc wiadomo co z panna Ponczoszanka, konieczny plakat dla kotow od wyboru do koloru, kocieta male, i due koty, niektore juz po sterylkach. Nie podawajcie jak narazie nigdzie tel. Uli bo ona zgubila telefon. Tak wiec na plakatach dla kotow powinien byc nr. tel Dominiki lub moj. Zas dla psow tylko moj.

Posted

Czyli to jeszcze nie wszystkie plakaty?
Które psy są najpilniejsze? Chyba Wilk bo on nawet DT nie ma a nie wiadomo ile będzie mógł jeszcze przebywać przy szkole. Któreś psiaki jeszcze? Rozumiem, że kajtka nie wieszać.
Kocie plakaty mogą być te stare poziome?

Posted

[quote name='Ada-jeje']Z wilkiem tez trzeba sie wstrzymac do przyjazdu Uli, my musimy sprawdzic psa pod katem agresji, a dopiero dawac do adopcji.[/quote]
Myślę, że zanim Ula wróci powinnyśmy się udać tam i porozmawiać z ludźmi którzy mają z nim kontakt, a nie z kierowniczką, która nic nie wie. Czy Ula była u Wilka, czy tylko dostała zdjęcia i założyła wątek na podstawie informacji jakie uzyskała?

Posted

[quote name='Ruth']Czyli to jeszcze nie wszystkie plakaty?
Które psy są najpilniejsze? Chyba Wilk bo on nawet DT nie ma a nie wiadomo ile będzie mógł jeszcze przebywać przy szkole. Któreś psiaki jeszcze? Rozumiem, że kajtka nie wieszać.
Kocie plakaty mogą być te stare poziome?[/quote]

Plakat kotom by się nowy przydał. Tamten jest nieaktualny.

Dzwoniłam do Ika&Sonia - Kajtek nie ma domu, jedni państwo go oglądali ale nie zdecydowali się, poza tym nie byli do końca odpowiedni. Plakat Kajtka jest więc jak najbardziej do wieszania.

Posted

Przed zalozeniem watku razem z Ula bylysmy w szkole i Ulka zrobila mu wtedy pierwsze foty a opinie o nim przekazala nam p. dyrektorka, po czym Ania wetka znalazla go na naszej stronce i poznala psa a wtedy dowiedzialysmy sie calej prawdy o nim.

Posted

Jasne, trzeba wieszać plakaty Kajtka!
Hanek prześlij mi proszę na PW umowę dla kotków. Natalia pytała mnie a ja nie mam, a drukarkę ma zepsutą to mogłabym jej druknąc tym bardziej, że jutro widzimy się.
Dzwonila wczoraj ta pani z Trzebini, której kotki są do adopcji (te dwa czarne). To ta pani, z którą się widziała pani Ada_jeje. Pytała o adopcje, mówiłam że musi być cierpliwa, jest duży wysyp kotów i jeszcze sezon urlopowy.

Posted

[quote name='Ruth']Hanek, w plakacie fundacyjnym są poprzesuwane literki i jest nieczytelny. Nie wiem czy u Ciebie też tak jest?[/quote]
Nie, u mnie wszystko w porządku. To jest .pdf, więc powinien się tak samo wszędzie wyświetlać.

Posted

Więc sprawdzę jak wyjdzie w druku, ale jeśli piszesz, że u Ciebie wszystko ok to pewnie wydruk będzie poprawny.

Niestety plakatu fundacyjnego nie da się normalnie wydrukować. Dodatkowo prawdopodobnie jest z jakimś wirusem bo program anty mi coś wykrył. Wklejam tutaj screena, żebyś zobaczyła jak u mnie to wygląda na jednym i na drugim komputerze (i tak też się drukuje) :shake:.
[U][URL="http://img231.imageshack.us/my.php?image=plakafundfq1.jpg"][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/9214/plakafundfq1.th.jpg[/IMG][/URL][/U]

Spróbuję na szybko zrobić coś podobnego w Wordzie ale wątpię czy wyjdzie dobrze.

Posted

Zrobiłam w Wordzie identyczne tylko nie mogłam nigdzie znaleźć dużego logo fundacji to wzięłam to małe ze strony Pro Animals. Duże pewnie byłoby lepsze i też dałabym tak pod tekst jak jest na tym w pdf-ie więc pytam nieśmiało czy masz może Hanek gdzieś plik z dużym logo? :oops:

Posted

To nie wirus, tylko problem z tą czcionką na windowsie. U mnie na windzie tak samo brzydko się otwiera, na Linuksie jest wszystko ok. Nie wiem gdzie mam takie logo duże, poszukam i dam znać.

Posted

Ok, jak nie znajdziesz to dam to małe.
Program antywirusowy włączył mi ostrzeżenie, że plik jest zainfekowany ale to niekoniecznie musi być od razu wirus.

Jutro koło południa jadę rozwieszać plakaty.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Aniu i moze ta nowa sunie, jako znaleziona lub szuka nowego domku.[/quote]
Dobra, wysyłam. Szkoda, że ostatnio taki mały odzew z Przełomu.