Ada-jeje Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Najpierw wplaty mysle ze to z Allegro a jesli sie myle to prosze o wykrywacz bledow osoba o nicku fy [B][SIZE=3]7,50 zl.[/SIZE][/B] a druga wplata to juz pewne ze Allegro od mst 200 bebenk sylwinki [SIZE=3][B]110 zl.[/B][/SIZE] Quote
Ada-jeje Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Impreza w Bolecinie wspaniala ale organizatorzy do bani :mad: wyobrazcie sobie ze to byly zawody europejskie i niestety oprocz bioracych udzial w zawodach zadnych widzow nie zauwazylysmy. :crazyeye: Ulka oczywiscie byla ze swoja podopieczna bullowata Krysia a jak juz wychodzilysmy to wreczyla nasza ulotke prawie kazdej osobie. :evil_lol: Rozmawialam z organizatorem (mlody czlowiek) i powiedzialam co o tym myslimy bo gdybysmy wiedzialy wczesniej moglybysmy rozreklamowac ich impreze a jednoczesnie isc tam ze skarbonka. Chociaz impreza byla europejska to widzialam tylko jeden samochod z rejestracja francuska i dwie rodziny byly ze Slowacji, :crazyeye: reszta to nasi rodacy ale z dosc odleglych krancow Polski, zauwazylam rejestracje szczecinska, dolnoslaska, krakowska, slaska i jeszcze kilka innych. Zadnego wstepu nie placilysmy bo nie bylo komu :shake: przyjezdni byli tez zawiedzieni tak kiepsko zorganizowana impreza :angryy: a wogole to sporo osob miala trudnosci trafic do Bolecina.:-o Quote
Weronikaa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='dorixx']Piszcie laski jak w Bolęcinie było :cool3: ?[/quote] Właśnie dziołchy, bo ja też ciekawa jestem :razz: :D Quote
hanek Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ulaa ma kilka fotek psów wiszących na gryzaku, ale to by trzeba było na żywo zobaczyć jak fajnie wygląda. Jutro będą zawody na czas - kto dłużej będzie wisiał. [B]Dorixx[/B], masz kolejny super awatarek, Zuzia na nim jak smoczek wygląda:loveu: Quote
Ada-jeje Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ja bylam jeszcze poznym popoludniem i byly zawady na czas w ciagnieciu wozka po szynach, nie pytalam o wage tego wozka ale na moje oko to moglo byc nawet 500 kg. Quote
hanek Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='dorixx']Ponieważ Ula nie dosłała mi jeszcze regulaminu Allegro wystawiam dzisiaj kolejny bazar, doradźcie na kogo? Felka, Gucia?[/quote] Może na obu naraz? Quote
dorixx Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ponieważ Ula nie dosłała mi jeszcze regulaminu Allegro wystawiam dzisiaj kolejny bazar, doradźcie na kogo? Felka, Gucia? Quote
Ada-jeje Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Hanek Felka Gucia i dwa szkielety z Libiaza tez jeszcze nic nie maja na koncie, nie wspomne juz o Nerusi ktora jest w Alwerni na DT. Zreszta wstaw bidy ktore uznasz za stosowne. Quote
Weronikaa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Ada-jeje']Hanek Felka Gucia i dwa szkielety z Libiaza tez jeszcze nic nie maja na koncie, nie wspomne juz o Nerusi ktora jest w Alwerni na DT. Zreszta wstaw bidy ktore uznasz za stosowne.[/quote] Właśnie ja też zamierzam wystawić bazarek i myślę, że na Krówka Felka.. Bo on nie ma nic oprócz stu złotowego długu.. :-( Quote
AsterViki Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Deszcz wygonił mnie z ogródka i cale popołudnie spędzilam przy komputrze. Naczytałam się u Was, oj naczytałam. Normalnie krew człowieka zalewa i ręce opadają. Jeżeli nic nie zmieni się w mentalności Polakow to niestety ale nie poradzicie. To nie żebym nie doceniała Waszej pracy ale przed nami kolejny długi weekend, a niefrasobliwość braci Polaków nie zna granic, nie wspominając już o przeróżnych pomysłach jak to "umilić" życie swojemu zwierzakowi. Zrobiłam mały przelewik więc jutro powinien być na końcie . Wy najlepiej wiecie na ktorą biedę przeznaczyć. PS. Bo się zgubiłam, jestem teraz bardzo zakręcona w pracy. Czy ja czasem nie wiszę Wam jakiś pieniedzy z kóregoś bzarku? Quote
Ada-jeje Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 AsterViki twoje wplaty i tak ratuja nasze bidy owszem masz sie umowic z dorixx i odebrac od niej filizanke, ktora kiedys wylicytowalas na jej bazarku.:loveu: Quote
dorixx Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 zapraszamy na nowy animalsowy bazarek [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10125232#post10125232[/URL] Quote
Ulaa Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 ONka z tatuażem podobno odebrał właściciel. Jednak nawet nie raczono nas o tym poinformować. Dzisiaj zadzwonił pan chcący adoptować jakiegoś dużego psa do pilnowania, rozmawialiśmy o ONku. Wysłałam smsa do domu tymczasowego i dostałam odp. że właścicel go odebrał :angryy: Czy ktoś mógły zadzwonić i spytać o szczegóły? I przyokazji reprymendę, bo wielokrotnie obiecywali, że dadzą znać co z nim :mad: Poza tym chcieli adoptować psiaka i możnaby im jakiegoś zaproponować... Sama bym to zrobiła, ale powiem szczerze :oops: Szykują mi się kłopoty finansowe i szybko karty nie kupię, więc muszę oszczędzać :-(:-(:-( Quote
hanek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Wydałam Diabla. Za tydzień ma być zaszczepiony. Podjedziemy tam wcześniej i przekażemy książeczkę zdrowia, bo została u Uli. No i zobaczymy jak się bezwąsy Diabluś miewa. Wczoraj wieczorem się zakleszczył między prętami klatki, tata musiał wyciąć jeden z nich i dopiero go wydobyliśmy. Wszystko przez brak wąsów, bo to podobno dzięki nim koty szacują czy nie utkną przeciskając się przez szpary. Quote
Ulaa Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Lisiczka pojechała do nowego domku w Ciężkowicach :multi: Quote
Ulaa Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Ada-jeje']:angryy: Bez sterylki?[/quote] DT nie mógł jej trzymać przez kolejne 3 miesiące :shake: Quote
Ada-jeje Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ulka wracajac jeszcze do ONka skad oni wiedzieli ze to wlasciciel sie po niego zglosil, w jaki sposob to sprawdzili? I mam nadzieje ze masz dane dokad poszla lisiczka. Quote
hanek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Ada-jeje']Ulka wracajac jeszcze do ONka skad oni wiedzieli ze to wlasciciel sie po niego zglosil, w jaki sposob to sprawdzili?[/quote] No właśnie Ulaa nie wie, bo tylko odpowiedzieli smsem, że właściciel odebrał psa. Quote
Ada-jeje Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 :angryy::angryy::angryy: trzeba to bedzie sprawdzic. Quote
Ada-jeje Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Informacja dla Ulki z aukcji nr.361521499 jest wplata [SIZE=3][B]22 zl.[/B][/SIZE] od Doroty Ch. za breloczki. Quote
Ada-jeje Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Mamy jeszcze jedna wplate dla Misia z ul. Dorota 412, od darczyncy Doroty W.P. [SIZE=4][B]50 zl.[/B][/SIZE] ale tu mam pytanie czy my oprocz Misia vel Gucia mamy jeszcze jednego Misia bo ja nie kojarze :oops: Quote
Ulaa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='Ada-jeje']Ulka wracajac jeszcze do ONka skad oni wiedzieli ze to wlasciciel sie po niego zglosil, w jaki sposob to sprawdzili? I mam nadzieje ze masz dane dokad poszla lisiczka.[/quote] wysyłam nr na pw A od wczoraj odbietam telefony (chyba z 4 już) o psie błąkającym się w Płazie, ze smyczą i obrożą lub tylko obrożą. Jest to pies na 100% wyrzucony, wszyscy dzwoniący to samo powiedzieli niezależnie od siebie. Z telefonów wynika, że pies nie przemieszcza się. Przebywa w rejonie szkoły i chyba czeka na właściciela :-( Jest to średni czarny kundel. Standardowo mówiłam, że nie mamy gdzie go zabrać. Będą dzwonili po schronisko... jutro (uprosiłam o ten 1 dzień). Są jakieś pomysły? (wiem, że to pytanie retoryczne, ale może...) Quote
Ulaa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='Ada-jeje']Mamy jeszcze jedna wplate dla Misia z ul. Dorota 412, od darczyncy Doroty W.P. [SIZE=4][B]50 zl.[/B][/SIZE] ale tu mam pytanie czy my oprocz Misia vel Gucia mamy jeszcze jednego Misia bo ja nie kojarze :oops:[/quote] Tak, ale na niego nie zbieramy ;) To ten "nie umiejący szczekać" :roll: Quote
Recommended Posts