Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ada-jeje']Aniu podany przez ciebie link nie otwiera mi sie dlatego mam prosbe wpisz prosze info o wplacie tych osob no i oczywiscie wyslij ksiazki.[/quote]
Tak, jest, już powiadomiłam kogo trzeba.

Posted

Dzisiaj trzeba zawieźć kotka od pani Ariadny do Balina.

Z ogłoszenia w przełomie dzwoniły jeszcze dwie osoby: jedna chce kocurka młodego czarno-białego lub burego, a druga jakiegokolwiek byle młodziutkiego.

Posted

Sa jeszcze dwa kocurki bure ale w Alwerni i niestety sa to koty wychodzace nie nadajace sie do bloku, chyba ze osoba ktora je wezmie bedzie umiala kota nauczyc czystosci.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Sa jeszcze dwa kocurki bure ale w Alwerni i niestety sa to koty wychodzace nie nadajace sie do bloku, chyba ze osoba ktora je wezmie bedzie umiala kota nauczyc czystosci.[/quote]
Ta osoba, która chciała burego albo czarno-białego kocurka mieszka w domu z ogródkiem, i chyba kot by był wychodzący.

Posted

...Ulaa,aniele jeden tylko sie nie obrażaj bo ja Ciebie tylko mam jako głownego specjaliste od ras:lol: jak mnie opuscisz to wszyskie moje psy kundle;)Sorry ,,,,,,sorry ......sorry ...hau ...hau....hau:Dog_run::dog::dog::dog:które i tak kocham

Posted

Mamy pieczątkę :cool3:

Kotka czarno-biała ma fajny domek (brawo Hanek!).

Za to doszedł nowy pies. Podobno 1,5 roczny znaleziony bokser. Trzeba pani zawieźć jutro karmę i zrobić fotki psiakowi, to go potrzyma na DT (w Chrzanowie centrum).

Przy okazji wizyty poadopcyjnej (która zresztą byłą też przypadkowa) natknęłyśmy się na kolejnego psa zamurowanego na łańcuchu o dł. 10 cm!!!!!!!! Nie mógł głową ruszyć!!!!!! Łańcuch oczywiście rozciął szyję... Wkrótce byłby to Rebitek 2...
Facet przejął się i wziął sunię (szczeniak ONkopodobny) do domu. Czemu ludzie są tacy głupi :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='giselle4']...Ulaa,aniele jeden tylko sie nie obrażaj bo ja Ciebie tylko mam jako głownego specjaliste od ras:lol: jak mnie opuscisz to wszyskie moje psy kundle;)Sorry ,,,,,,sorry ......sorry ...hau ...hau....hau:Dog_run::dog::dog::dog:które i tak kocham[/quote]

Hehe Giselle ja się nie obrażam, tylko jak już się okazało, każdy się myli :evil_lol:

Posted

Pani z zakładu fryzjerskiego dla psów na moim osiedlu zaoferowała (mówiła, że już kiedyś to proponowała komuś z fundacji) gratisowe strzyżenia dla potrzebujących psów, może się kiedyś przyda, bo blisko! Wieczorami by mogła, po godzinach, gdyby wypadło pilnie.

Posted

[SIZE=4]Wątek "krzywego" Bokserka, który jest na DT na Jagiellońskiej [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9695157#post9695157[/url][/SIZE]

Posted

Dzwonili ze Straży Miejskiej w Jaworznie.
Znaleźli małą kochaną sunię szczeniaczka i żal im odwozic ją do schronu. Pytali, czy damy radę zabrac.

Damy? Kto przetrzymałby maluszka najwyżej kilka dni? Mamy chętnych na szczyle więc dom znajdzie błyskiem.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Pomocy! hanek i Dominika sa pieniazki na koncie za brelok od Knychas G. Przypominam sobie ze oprocz hanek breloki byly jeszcze u Dominiki.[/quote]
To mój bazarek! Mogę wysłać breloczek w boksiem w takim razie:)

Posted

Nowy biedny piesek [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9724412#post9724412[/url]
Założyłam mu wątek. Niech chociaż tyle ma :-(

Posted

Na stronce jest prowizoryczny dział O NAS, powstały w trybie pilnym :razz:

oraz nowy dział z psiakami złapanymi przez Straż Miejską w Jaworznie, co załatwiła z nimi Mecka.

Posted

Witam po dłuższej przerwie (wreszcie mogłam się zalogować :cool3:). Chciałam podzielić się z Wami tym, co zaobserwowałam w Olkuszu oraz pokazać sunię, którą stamtąd wzięłam :lol: Poznajcie Bellę :loveu: :

[IMG]http://img223.imageshack.us/img223/6846/bellaaz1.png[/IMG]

Co do Olkusza:

Koty- dwie pełne misy suchej karmy, duży garnek czystej wody. Zwierzęta w dobrym stanie.
Psy- wszędzie garnki z wodą, jedzenie w niektórych kojcach. U szczeniąt bodajże była sucha karma, natomiast w jednym z kojców z samcami skrzynka ze skrzydełkami z kurczaka. W mniejszych kojcach, w których przebywały po 2 psy, jedzenia nie było. U kilku psów zadrapania (gł. na łapach).

Posted

I jeszcze jedna dobra nowina na dobranoc, dla merdajacych ogonkow wplynelo [SIZE=4][B]200 zl.[/B][/SIZE] od Kamili F. i [SIZE=4][B]15 zl.[/B][/SIZE] od Krzysztofa P. Merdajce ogonki bardzo ale to bardzo dziekuja. :lol::lol::lol: