Ada-jeje Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Aniu podany przez ciebie link nie otwiera mi sie dlatego mam prosbe wpisz prosze info o wplacie tych osob no i oczywiscie wyslij ksiazki. Quote
hanek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Ada-jeje']Aniu podany przez ciebie link nie otwiera mi sie dlatego mam prosbe wpisz prosze info o wplacie tych osob no i oczywiscie wyslij ksiazki.[/quote] Tak, jest, już powiadomiłam kogo trzeba. Quote
Ulaa Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Sunia z Młoszowej (ta z oczkiem) jednak nie pojedzie dzisiaj do weta :shake: Nie ma czym. Trzeba przełożyć termin. Quote
Ada-jeje Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Nie trzeba niczego odkladac, przeciez ja moge jechac a co z glowy to z mysli. Quote
hanek Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Dzisiaj trzeba zawieźć kotka od pani Ariadny do Balina. Z ogłoszenia w przełomie dzwoniły jeszcze dwie osoby: jedna chce kocurka młodego czarno-białego lub burego, a druga jakiegokolwiek byle młodziutkiego. Quote
Ada-jeje Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Sa jeszcze dwa kocurki bure ale w Alwerni i niestety sa to koty wychodzace nie nadajace sie do bloku, chyba ze osoba ktora je wezmie bedzie umiala kota nauczyc czystosci. Quote
hanek Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Ada-jeje']Sa jeszcze dwa kocurki bure ale w Alwerni i niestety sa to koty wychodzace nie nadajace sie do bloku, chyba ze osoba ktora je wezmie bedzie umiala kota nauczyc czystosci.[/quote] Ta osoba, która chciała burego albo czarno-białego kocurka mieszka w domu z ogródkiem, i chyba kot by był wychodzący. Quote
giselle4 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 ...Ulaa,aniele jeden tylko sie nie obrażaj bo ja Ciebie tylko mam jako głownego specjaliste od ras:lol: jak mnie opuscisz to wszyskie moje psy kundle;)Sorry ,,,,,,sorry ......sorry ...hau ...hau....hau:Dog_run::dog::dog::dog:które i tak kocham Quote
Ulaa Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Mamy pieczątkę :cool3: Kotka czarno-biała ma fajny domek (brawo Hanek!). Za to doszedł nowy pies. Podobno 1,5 roczny znaleziony bokser. Trzeba pani zawieźć jutro karmę i zrobić fotki psiakowi, to go potrzyma na DT (w Chrzanowie centrum). Przy okazji wizyty poadopcyjnej (która zresztą byłą też przypadkowa) natknęłyśmy się na kolejnego psa zamurowanego na łańcuchu o dł. 10 cm!!!!!!!! Nie mógł głową ruszyć!!!!!! Łańcuch oczywiście rozciął szyję... Wkrótce byłby to Rebitek 2... Facet przejął się i wziął sunię (szczeniak ONkopodobny) do domu. Czemu ludzie są tacy głupi :angryy::angryy::angryy: Quote
Ulaa Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='giselle4']...Ulaa,aniele jeden tylko sie nie obrażaj bo ja Ciebie tylko mam jako głownego specjaliste od ras:lol: jak mnie opuscisz to wszyskie moje psy kundle;)Sorry ,,,,,,sorry ......sorry ...hau ...hau....hau:Dog_run::dog::dog::dog:które i tak kocham[/quote] Hehe Giselle ja się nie obrażam, tylko jak już się okazało, każdy się myli :evil_lol: Quote
Weronikaa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Super, że ta kotka znalazła domek !!! :loveu: Jesteście niezawodne! Quote
hanek Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Pani z zakładu fryzjerskiego dla psów na moim osiedlu zaoferowała (mówiła, że już kiedyś to proponowała komuś z fundacji) gratisowe strzyżenia dla potrzebujących psów, może się kiedyś przyda, bo blisko! Wieczorami by mogła, po godzinach, gdyby wypadło pilnie. Quote
Ulaa Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [SIZE=4]Wątek "krzywego" Bokserka, który jest na DT na Jagiellońskiej [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9695157#post9695157[/url][/SIZE] Quote
Ulaa Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Dzwonili ze Straży Miejskiej w Jaworznie. Znaleźli małą kochaną sunię szczeniaczka i żal im odwozic ją do schronu. Pytali, czy damy radę zabrac. Damy? Kto przetrzymałby maluszka najwyżej kilka dni? Mamy chętnych na szczyle więc dom znajdzie błyskiem. Quote
Weronikaa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Oj, ja popytam kto mógłby go wziąć. Czekam z niecierpliwością na fotki. Quote
Ulaa Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Sunia musi być faktycznie kochana, bo wziął ją jakiś urzędnik. Za 2 h dowiemy się, czy na stałe. Quote
lavinia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 nowy bazarek ciuszkowy :lol: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9720027#post9720027[/url] Quote
Ada-jeje Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Pomocy! hanek i Dominika sa pieniazki na koncie za brelok od Knychas G. Przypominam sobie ze oprocz hanek breloki byly jeszcze u Dominiki. Quote
hanek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Ada-jeje']Pomocy! hanek i Dominika sa pieniazki na koncie za brelok od Knychas G. Przypominam sobie ze oprocz hanek breloki byly jeszcze u Dominiki.[/quote] To mój bazarek! Mogę wysłać breloczek w boksiem w takim razie:) Quote
Ulaa Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Nowy biedny piesek [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9724412#post9724412[/url] Założyłam mu wątek. Niech chociaż tyle ma :-( Quote
Ulaa Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Na stronce jest prowizoryczny dział O NAS, powstały w trybie pilnym :razz: oraz nowy dział z psiakami złapanymi przez Straż Miejską w Jaworznie, co załatwiła z nimi Mecka. Quote
Silhouelle Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Witam po dłuższej przerwie (wreszcie mogłam się zalogować :cool3:). Chciałam podzielić się z Wami tym, co zaobserwowałam w Olkuszu oraz pokazać sunię, którą stamtąd wzięłam :lol: Poznajcie Bellę :loveu: : [IMG]http://img223.imageshack.us/img223/6846/bellaaz1.png[/IMG] Co do Olkusza: Koty- dwie pełne misy suchej karmy, duży garnek czystej wody. Zwierzęta w dobrym stanie. Psy- wszędzie garnki z wodą, jedzenie w niektórych kojcach. U szczeniąt bodajże była sucha karma, natomiast w jednym z kojców z samcami skrzynka ze skrzydełkami z kurczaka. W mniejszych kojcach, w których przebywały po 2 psy, jedzenia nie było. U kilku psów zadrapania (gł. na łapach). Quote
Ada-jeje Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 I jeszcze jedna dobra nowina na dobranoc, dla merdajacych ogonkow wplynelo [SIZE=4][B]200 zl.[/B][/SIZE] od Kamili F. i [SIZE=4][B]15 zl.[/B][/SIZE] od Krzysztofa P. Merdajce ogonki bardzo ale to bardzo dziekuja. :lol::lol::lol: Quote
lavinia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 na nowym bazarku ciuszkowym jest na razie 162 zł, a licytacja do soboty - będzie więcej !!!:multi::multi: Quote
Ada-jeje Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 To juz mamy na jedna sterylke dla suni. Lavinio buziaki dla ciebie. Quote
Recommended Posts