Weronikaa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Hanek, no co ty? Twoje bazarki są bardzo fajne !!! Naprawdę :evil_lol: :p Quote
Ada-jeje Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Hanek i dorixx poki pamietam, prosze nie zapomijcie ostatniego dnia miesiaca wpasc do mnie po pieniazki za przesylki pocztowe, bo pozniej bedzie musztarda po obiedzie. Quote
dorixx Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Ada-jeje']Hanek i dorixx poki pamietam, prosze nie zapomijcie ostatniego dnia miesiaca wpasc do mnie po pieniazki za przesylki pocztowe, bo pozniej bedzie musztarda po obiedzie.[/quote] Hanek, nie ściemniaj Tobie drobiazgi idą rewelacyjnie ;) ja sie w breloczkach zakręciłam Ty radzisz sobie dzielnie. Może zrobimy podział ja grubsze rzeczy Ty drobiazgi :cool3: ? jeszcze ten tydzien mam zakręcony bo po pracy prace do domu przynosze :shake: jak nie dasz rady zrobie drobiazgi ale nie wiem kiedy-na pewno w czasie sie to przeciagnie bo powoli nie odróżniam co jest fikcja co rzeczywistość :crazyeye: jesli idzie o rozliczenie jestem winna za smycz 7pln +12 za dzbanek=19pln za przesyłki -same wysyłki-/bo nie licze bąbelków itp pierdołek-radze sobie dzielnie/ jest już ponad 60 zł. Kwitki do wglądu oczywiście przekażę , natomiast po odliczeniu moich wylicytowanych rzeczy zostanie ponad 40zł, które to postanowiłam podarować na leczenie naszej dziewczynki Bory, więc tak wyglądałoby moje rozliczenie ;) niech idzie suni na zdrowie!! pozdr. Dorixx Quote
Ada-jeje Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Dorixx to jak bedziesz miala okazje zobaczyc Borke to napewno ona nie zapomni cie w lapke polizac.:razz: Quote
hanek Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='dorixx']Może zrobimy podział ja grubsze rzeczy Ty drobiazgi :cool3: ?[/quote] Oki, to ja czekam na znak co i kiedy i od kogo zabrać i jak zabiorę to wystawię. Quote
bea_m Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Cioteczki na Łacietaj Stronie ktoś dał takie ogłoszenie: [COLOR=#202020][B]Zostało mi 120 tabletek [B]Mizodinu 250 mg[/B] po moim Ciapie. półtora roku walczyliśmy z padaczka aż 14 pażdziernika musiałem podjąć decyzje. miał 9 ataków w ciągu godziny. tzn nie wychodził z ataku. Zostało mi 120 tabletek . ważność do 02. 2010 roku. Jeżeli dostanę skan recepty od wet. prześlę lekarstwa. Wiem jak drogie jest leczenie padaczki , dlatego chciałbym pomóc. dla dalmata albo innego szczekacza od Ciapy. [/B][/COLOR] [COLOR=#202020]Czy ktoś zna psa któremu potrzebne są te leki?[/COLOR] Quote
Ada-jeje Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Bea moja teraz juz dobra znajoma do ktorej ma isc moja Megi ma psa z padaczka, zapytam jutro czy podaje mu jakies lekarstwa? Quote
bea_m Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Tylko nie zapomnj że do wglądu ma byc recepta. Leki są gratis. Quote
Weronikaa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ja też miałam w domu bardzo dużo Mizodinu, bo Misia brała, i jak zdechła [*] to mama zamiast zostawić to wyrzuciła :placz: Szkoda, bo by się przydał. Quote
Ada-jeje Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Pytalam pania o te tabletki ale jak do tej pory jej pies zazywa luminal do odbytu bo ataki sa rzadkie ( raz na dwa miesiace). Moze skorzysta inna bida ktora jest w wiekszej potrzebie. Bea dziekujemy ze pamietalas o naszych bidach. Quote
Ada-jeje Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ulka, jak zobaczylam artykul w przelomie razem ze zdjeciami to koniecznie prosze o zeskanowanie go na watku Piusia i watku Zuzi, przeciez to bylo by ci niewybaczone gdyby ten artykul nie znalazl sie w necie. :mad: Quote
Ulaa Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Ada-jeje']Ulka, jak zobaczylam artykul w przelomie razem ze zdjeciami to koniecznie prosze o zeskanowanie go na watku Piusia i watku Zuzi, przeciez to bylo by ci niewybaczone gdyby ten artykul nie znalazl sie w necie. :mad:[/quote] Będzie będzie, na naszej stronce też, powstaje dział "Pro Animals w mediach" :cool3: czy jakoś tak. Zaraz siostrę pogonię do skanowania. Quote
dorixx Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Ulaa']Będzie będzie, na naszej stronce też, powstaje dział "Pro Animals w mediach" :cool3: czy jakoś tak. Zaraz siostrę pogonię do skanowania.[/quote] No zaraz to Was Zuzia pogoni :diabloti: Quote
Ulaa Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Wysłałam do Przełomu: szczeniaczki w skarpetkach, Bandytę oraz nową sunię Margolkę, która jest u nas na stronce, a która nie ma wątku na dogo. Na stronce trochę nowych psiaków. Chyba jest w czym wybierać, po ostatnim czasie "posuchy" :razz: Oprócz tego wysłałam do Allegro zapytanie jak przebiega procedura rejestracji fundacji, niech napiszą dokładnie, żeby się z czymś nie machnąć ;) Quote
bea_m Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 A ja bym Wam chciała bardzo podziękowac że na waszej stronce znalazły sie nasze kropki. :Rose: Quote
Ulaa Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Dzisiaj był dzień - makabra. W Mętkowie sodoma i gomora :angryy::angryy::angryy: W urzędach, jak to w urzędach... A w międzyczasie zgłoszenie kolejnego szczeniaka porzuconego - biały w typie labradorka. Na szczęście od razu znalazła się osoba chętna (na innego pieska, ale ten był w większej potrzebie) i ma naprawdę wspaniały, odpowiedzialny kochany domek :loveu: Oto maluszek w drodze [IMG]http://img85.imageshack.us/img85/331/p3dz1.jpg[/IMG] i w nowym domku :) [IMG]http://img85.imageshack.us/img85/9274/p6ay2.jpg[/IMG] więcej zdjęć i info pojawi się na stronce jeszcze dzisiaj, także zainteresowanych zapraszamy :) A dzisiaj jeszcze doszło zgłoszenie o wyrzuconym z auta.... kotku :placz: Jest to czarny kocurek 4-miesięczny. Państwo dadzą mu tymczas oraz wyprawkę kary na miesiąc do nowego domku :p Oto kocurek: [IMG]http://img85.imageshack.us/img85/3862/kotek1tc1.jpg[/IMG] [IMG]http://img229.imageshack.us/img229/2300/kotek2ao0.jpg[/IMG] Quote
Weronikaa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Jaki ładny piesek ... :p Kotek też bardzo fajny. A propo's Mętkowa ... Ulaa mi pisała dziś jak to tam w ogóle jest, jak się traktuje zwierzęta ... Powiem tyle, że się niespodziewałam. Po prostu MASAKRA !!! Jak tak można?! Głodzić psy tygodniami ?!! Boże, patologia to za mało powiedziane ... :shake: Quote
saganka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Dziewczyny, co z ulotkami? Przypilnowalyscie? Quote
Ada-jeje Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ulotki beda do odbioru w czwartek, dzis dzwonil do mnie pan i poinformowal mnie ze jeszcze czegos potrzebuje od ciebie saganka, ale przedluzy to termin odbioru tylko o jeden dzien. Dziekujemy za troskiliwosc, wspolprace i pomoc. Quote
Weronikaa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Saganko, ja dostałam ulotki o 1% podatku, i je zkseruje i porozdaje. Już parę osób (w tym moja mama) zdeklarowało, że przekażą na Pro 1%. Dostalam też plakaciki o Korku od Ulii. Bardzo ładne i czytelne. Również porozwieszam. Quote
Ulaa Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Weronika13']Saganko, ja dostałam ulotki o 1% podatku, i je zkseruje i porozdaje. Już parę osób (w tym moja mama) zdeklarowało, że przekażą na Pro 1%. Dostalam też plakaciki o Korku od Ulii. Bardzo ładne i czytelne. Również porozwieszam.[/quote] Weronika, te ulotki o 1% które dostałaś to są takie "domowe" - Saganka zrobiła profesjonalne :) Quote
Weronikaa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Okey. Ale na 100% mamy już parę osób, które przekażą 1% . :lol: Quote
Weronikaa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Z niecierpliwością czekam na wiadomości z Mętkowa. Jestem OBURZONA tym w jaki sposób ktoś potraktował psy :angryy: :angryy: :angryy: :pissed: Ci ludzie powinni zostać bardzo surowo ukarani !!!!!!!!!!!!!! Ulaa, liczę na to, że coś poradzisz ! 3mam kciuki. Quote
AsterViki Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 A ja już realizuje projekt oddania 1% ppodaku .Zawsze co roku rozliczm swoich krewnych i przyjaciół, znajomych w pracy, w tym roku rownież. Przy rozliczeniu pytam, czy mogę przekazać 1% podatku na Fundację Spokjna Przystań, i wyjaśniam dlaczego, wszyscy chętnie się zgadzją. Kilka rozliczeń już wykonałam, a jeszcze kilka zrobię. Quote
saganka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ode mnie tez poszedl 1% :-) Co z tym Metkowem?? Co sie stalo? Quote
Recommended Posts