Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam bardzo dużo propozycji adopcji kotków z ogłoszenia na Gumtree.
Prawdopodobnie obydwa pozostałe dzieciaki też pójdą na włości.
Czy chcecie namiary na pozostałe domki?

Hanek - ok, skontaktuję się z p. Izą.
Przyszedł mi do głowy dość szalony pomysł... Zabrać Lorda do mieszkania w Krakowie. To jest samo centrum, 2 piętro kamienicy. Nie wiem jak on by to zniósł, pogadam z p. Izą.

Posted

[quote name='Ulaa']Dostałam bardzo dużo propozycji adopcji kotków z ogłoszenia na Gumtree.
Prawdopodobnie obydwa pozostałe dzieciaki też pójdą na włości.
Czy chcecie namiary na pozostałe domki?[/quote]

Moje dopadła jakaś zaraza, modlę się, żeby to nie była panleukopenia, bo wymiotują na potęgę. Na razie domki wstrzymane:-(

Posted

Dostałam dziś rano smsa następującej treści:
(zachowuje pisownie org).

Witam ja w takiej sprawie mam psa od panstwa sznurowke. Chciala bym go spowrotem oddac, problem polega na tym ze zrobil sie bardzo msciwy, gdy tylko wychodze z domu on zostaje niszczy wszystko, zalatwia sie w domu mimo ze jest kilka razy na dzien na polu
Nie wiem o którego "mściwego" psa chodzi ani o którego "inteligentnego" właściciela... Kojarzycie może? Nr tel zaczyna się od 518...

Posted

Ula ja nie przypominam sobie takiego psa, ale skoro pan wyslal do Ciebie smsa to chyba Ty go wyadoptowalas, :shake: zeby dowiedziec sie cos wiecej pan musi podac przynajmniej date adopcji, nie mam takiej mozliwosci zeby inaczej doszukac sie o kogo chodzi.

Posted

To jakaś babka pisała. Mój numer nadal jest na umowach adopcyjnych jako kontaktowy, często ludzie dzwonią lub piszą aby opowiedzieć o zwierzakach a ja nie wiem nawet, o które chodzi... ;)

Posted

[quote name='Ada-jeje']Ula jak podasz nr. na PW to sprawdzimy, czyja to adopcja, chyba ze Ci nie zalezy.
nie rozumiem....?

czekam na odp na smsa, a pw poszlo

Posted

Sprawa msciwego psa wyjasniona, w kwietniu jako szczeniak zostal wyadoptowany przez mame z corka ktore sa nam dobrze znane, a ze panie w miedzy czasie zmienily nr. tel, wiec pani wyslala smsa do Ciebie Ula.

Posted

Dzwonili z firmy budowlanej na Starej Hucie, koło zakładów mięsnych. Firma jest likwidowana (lub zmienia się kierownictwo), ochrona została zwolniona i tym samym pies został "bezrobotny", nie ma co z nim zrobić.
Jest to owczarek niemiecki z rodowodem, którego firma adoptowała w zeszłym roku lub 2 lata temu, jest od For Animals z Częstochowy, ja go wydawałam.
Ponieważ jest to pies, którego ściągałam tutaj specjalnie, nie będę Wam go zrzucać na barki, zajmę się nim z nadzieją, że zaaklimatyzuje się w Krakowie... pamiętam, że był bardzo zrównoważony, podobno charakter mu się nie zmienił.
Jeśli nie będzie mógł wytrzymać w centrum miasta, to poszukam jakoś domu, ale pies nie jest kastrowany (mieli umówiony zabieg, nie pojawili się).
Pies ma chyba ok 8 lat, w tym roku go zaszczepili i ma aktualne.

Próbowali wydać psa na własną rękę ( :angryy: ), ale uciekł i wrócił do nich :cool3:

Wątek - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106473
PS.;)
Do piątku jestem w Chrzanowie, mogę w czymś pomóc, jeśli będę potrzebna :)