Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapłaciłam za drugą połowę sierpnia u Orkana i znowu jesteśmy na minusie i znowu robi się nieciekawie...

Orkan bardzo prosi o wsparcie finansowe :( a najlepiej deklaracje stałe....

Jutro wyjeżdżam i nie będzie mnie do końca sierpnia, więc jeżeli będzie jakaś sprawa do mnie to tylko telefonicznie.

Posted

Pytałam czy Orkan poza moim allegro i ogłoszeniami ma jeszcze w innych miejscach ogłoszenia. Widzę, że jest to głos wołającego na puszczy, bo odpowiedzi nie uzyskałam.

Posted

[quote name='maja602']Pytałam czy Orkan poza moim allegro i ogłoszeniami ma jeszcze w innych miejscach ogłoszenia. Widzę, że jest to głos wołającego na puszczy, bo odpowiedzi nie uzyskałam.[/QUOTE]
Ja niestety nie znam odpowiedzi na twoje pytanie:shake:... jedynie moge powiedziec, ze Orkana osobiscie nie oglaszalam...

Posted

Pytam dlatego, że trudno znalźć dom dla psa, gdy nikt go nie ogłasza. Trzeba dorobić ogłoszenia w NECIE, może jeszcze w jakichś gazetach. Zrobić plakaty do rozklejania, a nie tylko martwić się, że nikt nie dzwoni. Jak ludzie nie będą wiedzieli, że pies szuka domu, to z pewnością nie będą dzwonić. Orkan jest fajnym, sympatycznym pieskiem tylko trzeba go rozreklamować. Niech każdy z odwiedzających wątek zrobi jedno ogłoszenie. Jeżeli podoba Wam się tekst z allegro, proszę wkorć w ogłoszeniach.

Posted

Orkan miał ogłoszenia, ale zapewne już wszystkie wygasły i teraz zostało mu tylko allegro...
Niedługo zaczynam studia i wywieszę plakaty na uczelni, do tego chciałam zamieścić Orkana w metrze i moim psie, ale nie wiem jak to się robi...

Co do tekstu z allegro to trzeba dopisać, ze bardzo lubi jeździć samochodem i wykreślić to że ładnie chodzi na smyczy, bo jednak trochę ciągnie :) i parę lekcji by mu się przydało :) a tak poza tym to jest ok

Posted

[quote name='MiK-Jozefow']Wasabi dziękuję za przelew :)

Sytuacja finansowa Orkana jest bardzo kiepska, niedługo muszę płacić za kolejny miesiąc, a konto Orkana puste :([/QUOTE]
Martaaaa mea culpa.....zapomnialam przelac sierpniowe 50 zl
jutro to zrobie obiecuje:evil_lol:

Posted

Ogłoszenie w Moim Psie to koszt 150zł :(
Jest oczywiście teraz ten kącik adopcyjny, ale nie mam bladego pojęcia, jak się do niego dostac. Każdego miesiąca są psy z innych organizacji. I tak był już np. Emir o/Zamośc, a w ostatnim numerze psy z Fundacji Przyjaciele dla Zwierząt. Sama jestem ciekawa, czy redakcja sama sobie wybiera organizację i do niej zwraca się udział w sesji, czy też może trzeba się samemu zareklamowac w redakcji?
Na bazarku są teraz liczne bazarki ogłoszeniowe. Za 5zł można wykupic cały pakiet (czasami nawet ok 30-40 ogłoszeń dla psa). Może warto byłoby sie tym podeprzec?