Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='moli1111']Chyba wykonamy zabieg u doktora Kocota w Rudzie Slaskiej,bardzo dobry fachowiec no i cena bardzo interesujaca.

Pozdrawiam:p[/quote]

A mogłabyś powiedzieć ile płacisz? Chciałabym porównać...

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To bardzo dobrze o nim świadczy. Mój też będzie kastrowany podobno u najlepszego weta w mieście. Mam jeszcze pytanie. Czy pies musi być na czczo do pobierania krwi do badań przed kastracją?

Posted

Czesc:razz:
Napisalam maile do ponad 30 wetów w sprawie kastracji.
Wiekszosc z nich zgodzilo sie na kastracje w wieku 14 miesiecy.
Planujemy przeprowadzic ja w sierpniu:p

Posted

Już jesteśmy po.
Orient dostał kilka zastrzyków po których po prostu padł jak zwłoki;) Podnieśliśmy go i ustawiliśmy na stole operacyjnym, potem kazano mi wyjść ( mogę być przy zabiegach u obcych psów- u swojego niestety nie...). Po około 45 minutach zostaliśmy wpuszczeni na salę, pies był nieprzytomny. Dostał 2 zastrzyki na wybudzenie jednak leń nie chciał się obudzić więc dostał jeszcze środek dożylnie. Gdy otworzył oczy i zaczął reagować na bodźce zewnętrzne mogliśmy przenieść go do samochodu(39kg na rękach...). Po przyjeździe do domu leżał ok 3 h bez ruchu zupełnie, tak jak go położyliśmy, potem zaczął merdać ogonem, przed chwilą nawet się przekręcił w drugą stronę...
Wieczorem dopiszę pozostałe spostrzeżenia a zdjęcia z przyjazdu wstawię do galerii.

Posted

Już trochę łazi, słaniając się na łapach, ale już jest prawie dobrze;) Zaraz spróbuję wyjść z nim na siku... Strasznie chce się lizać i śmierdzi tak że stać koło niego nie można! Nie wiem dlaczego...

Posted

Dokladnie tak samo wet,ktory Morisa bedzie ciachal:razz:
Nie robi tego dla pieniedzy,ale z powolania.
Niektorzy mówia,ze jest specjalista od kastracji:haha: :haha: :haha: :)

Posted

Wykazuje dlatego wczoraj w prezencie dostał kołnierz:) Mam kilka fotek, ale wkleję do galerii wieczorkiem bo już komp naprawiony i zdjęcia dają się skopiować:)

• 4 weeks later...