romenka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [B]Iwop[/B] przypomnij mi jeszcze kiedy ona odbiera Kikusia? [B]Agusiazet[/B] bardzo dziękujemy :loveu: Quote
iwop Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 romenka iczing zabiera Kikusia w niedzielę w godzinach przedpołudniowych. Quote
iwop Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 przed chwila rozmawiałam z iczing - moze zabrac Norke tylko musi pozyczyc kontener. :) Quote
agusiazet Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 A co z tą adopcją zagraniczną, macie jakąś odpowiedź? Quote
Ludek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Nie przeczytałam całego wątku tylko początek więc może coś z tego co napisze zostało już poruszone.[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Oczywiście psa należy ratować, ale to nie rozwiąże problemu.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Menelik wcześniej czy później znajdzie sobie drugiego psa i tak historia będzie się powtarzać.[/SIZE][/FONT] [FONT='Times New Roman']Trzeba by jakoś zabrać się za tą babę.[/FONT] Quote
iwop Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Tam jest jeszcze Mila :( ale on jej nie ruszy bo nie jest jego co nie oznacza, że nie trzeba jej stamtąd zabrać... Quote
iwop Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Agusia Mila to suczka znaleziona przy supermarkecie - byla u nas w przytulisku ale nie wiadomo czemu psy ja chciały zagryźć i trzeba było ja zabrac . Najpierw siedziała w przyczepie a od kilku dni jest u tego menela (płacimy mu). Cały czas oczywiście szukamy jej domu ale to taka zwyczajna suczka... Kliknij w watek w moim podpisie - ostrowieckie psy a zobaczysz Mile. Quote
agusiazet Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ładna ta Mila, ostatnio supergodze udało się wyadoptować bardzo podobną sunię do Mili, Biankę, do super domku w Warszawie. Może Pani Natalia, która opiekowała się Bianeczką wzięłaby Milkę!!! Tylko musi być łagodna dla zwierząt, bo tam luzem chodzi króliczek i Bianka chciała go zjeść, więc musiała odejść. Napisz w tej sprawie do Supergogi, może coś się uda!!! Quote
iwop Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 agusia napisze ale najpierw muszę oddać Lorisa, Kikusia i zrobic coś z Norka. Jestem sama a w piątek wieczorem wyjeżdzam. Juz nie wspomne o moich zwierzętach...że czuja się porzucone. Mila jest łagodna - tam są dwa koty. Za tydzień ma byc sterylizowana. Quote
agusiazet Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 PW do supergogi wysłane, teraz tylko trzymać kciuki, żeby coś się z tego wykluło!!! Quote
romenka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 I jak się toczą sprawy :cool3: W niedzielę mamy prawie na bank załatwiony transport Norki do wawki a być może i do Neris ale narazie nic nie wiedomo. Quote
iwop Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 romenka to znaczy, że mam szykować Norkę do transportu? To pewne?!:multi: Bo bedę musiała tam jechać i tak załatwić żeby w niedzielę ją odebrac menelowi Quote
xxxx52 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Norka moze wyjechac do Niemiec,ale musialaby dojechac do Olesnicy -Ligoty w dniach 4,5 czerwca.Po rozmowie ze wspaniala p.Izabela , uzyskalam zgode na przewoz Norki. Piesek pojechal by autem do TSV-w objecia Tundry.Wtedy mozemy spac spokojnie! Quote
iwop Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Boże jak się cieszę! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuziaM Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='iwop']Boże jak się cieszę! :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] I ja sie ciesze ! Dostalam link na gg z prosba o porozsylanie go, gdzie sie da. Ale widze, ze juz sie sprawa ma ku koncowi i szykuje sie happy end ! Quote
iwop Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Norka jest zaszczepiona ale xxx52 napisała, że musi miec paszport i czip a w moim mieście tego nie robią. Co do odbioru psa do Niemiec to tęz ja już nie bede miała wpływu bo w niedziele jak zrozumiałam Norka ma jechac do hotelu do Warszawy. Quote
iwop Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 romenka czy ty wiesz kot ma odebrac Norkę od iczing w niedziele i kto bedzie pilotował sprawę dalej? Quote
romenka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='iwop']romenka czy ty wiesz kot ma odebrac Norkę od iczing w niedziele i kto bedzie pilotował sprawę dalej?[/quote] Przepraszam ale miałam gościa jednak czytam posty na bierząco :loveu: Noreczkę do Wawy prawdopodobnie przywiezie Iczing ale trzeba jeszcze uzgodnić to z Nią ;) ale myślę że nie powinno być problemu. Do Neris znajdziemy transport ;) Jak sunia byłaby w wawie to od razu zalatwilibyśmy paszport i czip chyba że Neris będzie miała takie możliwości? W każdym bądź razie ja sobota i niedziela mam szkołę ale chyba nie powinno być kłopotu ze znalezienim człowieka który zajmie się tym wszystkim,cioteczki która chętna do nadzorowania sprawą:cool3: Quote
iwop Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 rozmawiałam z iczing - napewno zabierzę Norke tylko ktos musi ja odebrac...:oops: Quote
Recommended Posts