Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Nie przeczytałam całego wątku tylko początek więc może coś z tego co napisze zostało już poruszone.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Oczywiście psa należy ratować, ale to nie rozwiąże problemu.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Menelik wcześniej czy później znajdzie sobie drugiego psa i tak historia będzie się powtarzać.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Times New Roman']Trzeba by jakoś zabrać się za tą babę.[/FONT]

Posted

Agusia Mila to suczka znaleziona przy supermarkecie - byla u nas w przytulisku ale nie wiadomo czemu psy ja chciały zagryźć i trzeba było ja zabrac . Najpierw siedziała w przyczepie a od kilku dni jest u tego menela (płacimy mu). Cały czas oczywiście szukamy jej domu ale to taka zwyczajna suczka... Kliknij w watek w moim podpisie - ostrowieckie psy a zobaczysz Mile.

Posted

Ładna ta Mila, ostatnio supergodze udało się wyadoptować bardzo podobną sunię do Mili, Biankę, do super domku w Warszawie. Może Pani Natalia, która opiekowała się Bianeczką wzięłaby Milkę!!! Tylko musi być łagodna dla zwierząt, bo tam luzem chodzi króliczek i Bianka chciała go zjeść, więc musiała odejść. Napisz w tej sprawie do Supergogi, może coś się uda!!!

Posted

agusia napisze ale najpierw muszę oddać Lorisa, Kikusia i zrobic coś z Norka. Jestem sama a w piątek wieczorem wyjeżdzam. Juz nie wspomne o moich zwierzętach...że czuja się porzucone.

Mila jest łagodna - tam są dwa koty.

Za tydzień ma byc sterylizowana.

Posted

romenka to znaczy, że mam szykować Norkę do transportu? To pewne?!:multi:

Bo bedę musiała tam jechać i tak załatwić żeby w niedzielę ją odebrac menelowi

Posted

Norka moze wyjechac do Niemiec,ale musialaby dojechac do Olesnicy -Ligoty w dniach 4,5 czerwca.Po rozmowie ze wspaniala p.Izabela , uzyskalam zgode na przewoz Norki. Piesek pojechal by autem do TSV-w objecia Tundry.Wtedy mozemy spac spokojnie!

Posted

[quote name='iwop']Boże jak się cieszę! :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
I ja sie ciesze !
Dostalam link na gg z prosba o porozsylanie go, gdzie sie da.
Ale widze, ze juz sie sprawa ma ku koncowi i szykuje sie happy end !

Posted

Norka jest zaszczepiona ale xxx52 napisała, że musi miec paszport i czip a w moim mieście tego nie robią. Co do odbioru psa do Niemiec to tęz ja już nie bede miała wpływu bo w niedziele jak zrozumiałam Norka ma jechac do hotelu do Warszawy.

Posted

[quote name='iwop']romenka czy ty wiesz kot ma odebrac Norkę od iczing w niedziele i kto bedzie pilotował sprawę dalej?[/quote]
Przepraszam ale miałam gościa jednak czytam posty na bierząco :loveu:
Noreczkę do Wawy prawdopodobnie przywiezie Iczing ale trzeba jeszcze uzgodnić to z Nią ;) ale myślę że nie powinno być problemu.
Do Neris znajdziemy transport ;) Jak sunia byłaby w wawie to od razu zalatwilibyśmy paszport i czip chyba że Neris będzie miała takie możliwości?
W każdym bądź razie ja sobota i niedziela mam szkołę ale chyba nie powinno być kłopotu ze znalezienim człowieka który zajmie się tym wszystkim,cioteczki która chętna do nadzorowania sprawą:cool3: