Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wybaczcie ale bardzo prosze nie piszcie mi - trzeba ja stamtad zabrać bo po co ja ten wątek założyłam...? Moge ja zabrac nawet jutro a ktos z was ją weźmie? :shake:

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwonko ( dobrze zgadałam??) to nie jest żaden wyrzut do Ciebie, Ty i tak robisz bardzo dużo dla tych psiaków! Ja podbijam wątek żeby był na górze i żeby jeszcze jakieś inne cioteczki się zainteresowały. W końcu siła w kupie! Razem napewno więcej można. Więc się nie denerwuj.Po prostu kazdy pisze jak uważa a nie że Ty akurat musisz to zrobic, czy że za mało zrobiłaś. Założyłaś wątek i sprawa Norki dotarła na szersze forum i teraz poprostu trzeba go ciągnąć aż do pozytywnego skutku i za wszelką cenę uratować suńkę. Wspólnymi siłami.
Serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki żeby się udało.

Posted

basia ja sie nie denerwuje tylko po co w kółko powtarzac - trzeba zabrac i trzeba babe wsadzić. ja to wiem i co z tego...:shake: NIC.

Posted

widzisz haker jakie same menele w ostrowcu mieszkają? :angryy:

haker tego, że uratowałaś Jurusia i to w dodatku jest w takim domu to nigdy nie zapomnę...:oops:

Posted

Najlepiej to Suni porobić ogłoszenia,to znaczy plakat,jakaś fotka i czuły tekst,chwytający za serce.Przetestowałam to sama i już ileś piesków,które w schronie były,przez nikogo niezauważane,gdy wykupiłam i rozreklamowałam,szybko znalazły domek.Oczywiście w internecie też trzeba ogłaszać,ale trzeba mieć świadomość,że tam patrzą głównie ludzie młodzi,jeszcze tacy co mają komputer,no i znają takie fora(bo wiele osób nawet nie zna)A gdy piesek"wisi" na plakatach na mieście to widzą Go wszyscy młodzi i starsi,Ci co szukają Psa i Ci....co jeszcze nie wiedzą,że szukają.Moje wszystkie,wykupione ze schronu Pieski poszły właśnie do takich ludzi co wcale nie szukali,a wręcz mieli swoje psy lub koty,ale jak wzruszyła ich taka historia,to postanowili pomóc,a były to często starsze,niepiękne psy....Dlatego uważam,że Norka ma wielką szansę,bo jest piękna,młoda i mała a ludzie lubią takie pieski,więc ja bym była za plakatami,w sklepach,szpitalach(tak,nawet tam wieszałam)koło kościołów itd.-bo wtedy szybciutko domek znajdzie!!!!

Posted

oj amelka widac , że nie znasz Ostrowca :( nasze psy sa ogłaszane i w gazecie i u weterynarza a nawet w lokalnej telewizji. w ciągu ostatnich 5 miesięcy zgłosiła sie 1 osoba - chciała psa na łańcuch.

W ciagu ostatnich 3 miesięcy dzięki internetowi znalazło dom 5 psów.

Amelka jest nas 2 wolontariuszki - a Ostrowiec to 80 tys mieszkańców:oops:

Posted

iwop,może i nie znam Ostrowca,ale chciałam tylko udzielić rady,patrząc ze swojego doświadczenia.
U nas w Szczecinie jest inaczej,jest więcej mieszkańców,ale ja choć jestem na dogo,to bardziej po to aby uzyskać jakieś duchowe wspacie,bo niestety jeszcze domku w ten sposób żadnego nie znalazłam,a przez plakaty-tak i dla mnie jest to najlepszy sposób,po prostu trzeba próbować wszystkiego....;)

Posted

[quote name='iwop']romenka a po co ja wykradać...? on ją odda za parę złoty... Tylko co ja znia potem zrobie?:-([/quote]

Cholera nikt nie może jej zabrać do siebie na czas szukania domku???:placz:

Posted

A nie możecie zrobic w ten sposób by babę nagrać jak chce kupić psa na smalec i zanieść nagranie do prokuratury i na policję i do TOZ-u?Baba musi mieć w zawiasach skoro już jedną sprawę miala!!!

Posted

Dziki kraj, dzicy ludzie...
Dziewczyny a wykupić ją i do hotelu? Jest młodziutka, wysterylizowana, ładna, szybko dom znajdzie... ale teraz zły czas na domki... wakacje się zbliżają :angryy: