Reno2001 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Neris, to najwspanialsza wiadomośc o poranku :loveu: !!!! Uściski dla tego pana co Cie powiadomił i dla Ciebie za akcje łapania :buzi:. Kamień z serca:Rose: :Rose: !!! Noreczko, nigdy więcej nie uciekaj :shake: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
romenka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Nawet nie wiesz jak mnie ta wadomość ucieszyła :loveu: Carki mam na całej skórze z radości i łzy mi płyną ze szczęścia:loveu: Noreczko kocham Cię ze przyszłaś do Neris :loveu: Neris,widzisz kochana,nie było co się martwić :loveu: Quote
Kasia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 SUPER :multi: :multi: Noreczko więcej nas już nie strasz swoimi ucieczkami....;) Quote
ewatonieja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 :placz::placz::multi::multi: w koncu jakas dobra wiadomośc w tym tygodniu :multi: Quote
Sonata78 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ech ta Norka, tyle strachu przysporzyła a teraz tyle :multi:radości samym faktem [U]że jest. :cunao: :laola: :cunao:[/U] Ale musicie przyznać że akcja poszukiwawcza zorganizowana przez Neris prawdziwie profesjonalna:cool3: Quote
iczing Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Nerisku Kochany ! Wspaniala Wiadomość Z Rana! Wspaniala! Nawet Nie Wyobrażasz Sobie Ile Osób Kibicowalo Ci W Poszukiwaniach I Jak Są Wszyscy Szczęśliwi, że Norka Sie Znalazla! Ale Norka-dyamitna Psina Jest , Nikt, Kto Ją Widzial Nie Uwierzylby, że Potrafi Biegać Jak Blyskawica.... Neris! Gratulacje! Quote
Figa Bez Maku Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Neris..gratulacje:loveu: i ponieważ już można się śmiać:diabloti: ..to jak sobie przypomnę jak ją dźwigałaś na rękach do domu:diabloti: :diabloti: a to wygodnickie suczydło:shake: :cool3: Quote
Neris Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Zaufała mi... wiedziała że już może... a wtedy w nocy była w ciężkim stresie. Teraz śpi łobuziara mała. Czy ona wie ile osób za nią płakało? Quote
xxxx52 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 kamien z serca mnie spadl!!!! najwazniejsze ,ze sie znalazla:loveu: ,przeciez Norka powinna powoli pakowac swoje walizki;) ,gdyz Pani Iza zalatwia auto , moze wkrotce przyjechac i zabrac wszystkie skarbiatka:multi: ,a tsv-ma miejsce w dt.:loveu: Podziekowanie dla Neris i osobne podziekowania dla pana ktory przekazal informacje o tym piesku:Rose: Quote
lamia2 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Rewelacja, bardzo się cieszę, że Norka się znalazła :multi: :multi: :multi: Iczing przyślij mi fotki z podróży to wstawię :lol: Quote
agusiazet Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Jak dobrze, że tak się skończyło. Może to dobra wrózba na przyszłe zycie Noreczki, które już tylko różami bedzie uslane, czego życzę suni z całego serca!!! Quote
Neris Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Boże... myśl że TERAZ ma dokądś jechać jest dla mnie straszna. Quote
xxxx52 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 BARDZO WAZNE!!!!!!!!!!!!!!Prosze koniecznie o kontakt e-mail ,z p.Iza w sprawie terminu wyjazdu Norki do Ligoty!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo wazne, daty 2 i 3 czerwca sa NIEAKTUALNE. Quote
Celina12 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Jak się cieszę-Norcia i Neris-szczęśliwe.:multi::multi::multi: Całuski dla WAS!!!!!! Quote
iwop Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Neris :loveu: Jak ten tłuścioch przyspeszenia dostał...:cool3: Niestety czeka ja jeszcze stres nowego domu :shake: Wczoraj dostałam od pani Izy takiego maila: "pani iwono, nadal nie mam daty wyjazdu do nowej ligoty. jak wspomnialam dam pani znac na pewno ok.4 dni przed moim wyjazdem , aby wszystko z pania omowic i dograc. pozdrawiam izabela beisert" Dziewczyny ile ostatecznie jest pieniędzy po opłaceniu hotelu i czipa czy jeszcze coś zostało na poodróż Warszawa_Ligota? Quote
agusiazet Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Neris, przepraszam za offa, ale Trusia sunia od VV może trafić do schronu, czy nie wzięłabyś jej do siebie? Pieniążki uzbieramy!!! Quote
Kar0la Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Oj Norka, Norka. Jak dobrze, że się znalazła. Zobaczcie jak to pozory mylą. Gruba, nieruchliwa suczka a tu się okazało, że to niezły sprinter.:loveu::loveu: Quote
asiak Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 jejku jak wspaniale...:multi: :multi: :multi: Noreczko kochana jestes że wróciłaś do Neris, ona tak się o Ciebie martwiła, zreszta wszyscy się martwiliśmy... Neris a nie mówiłam że przyjdzie do Ciebie ;) Quote
iwonamaj Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Cudowna wiadomość!!! Neris przeczucie Cię nie myliło, pisałaś, ze czujesz, że Norka jest blisko. Pomiziaj łobuziarę. Quote
Neris Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ale schudnąć to nie schudła przez te 2,5 dnia... słonko malutkie, leży sobie i stęka. Że niby ledwo chodzi, chora taka, serce boli... nie dam się nabrać. Czy pani Zofia zawiadomiona? Proszę powiedzcie Jej że Norka mi zaufała, że się cieszyła na mój widok, żeby pani Zofia wiedziała że Norka nie cierpi. Quote
Sonata78 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Jak Jola dzwoniła do mnie rano żeby mi powiedzieć że znalazłaś Norkę przypomniałam o tym aby koniecznie zawiadomiła panią Zosię. Mówiła że zaraz do niej zadzwoni. A tak zapytam:ile musiałaś zapłacić facetowi za informacje o Norce? Quote
Sonata78 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Iwop ta pani Iza to osoba która ma zabrać Norkę z Ligoty do Niemiec? Czyli przybyło czasu na zaczipowanie Norki a Neris na nacieszenie się jej powrotem. Quote
iwop Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Tak - pani Iza to ta pani, która ma zabrac Norkę do Niemiec. Quote
Recommended Posts