Ziutka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Remusku, chłopie co Ty jeszcze robisz na tej ulicy:shake:.........skacz na pierwszą po domek....Ludzie chociaż narazie DT dla psiny........:placz: Quote
Anashar Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Remusku niech Cię ktoś w końcu weźmie do domu!!! Quote
paros Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Kto pomoże psiakowi? :-( Chociaż tymczas potrzebny :modla: :modla: :modla: Quote
Ziutka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Czy naprawde nikt nie chce tak pieknego psa :-( Remusek bardzo prosi o domek..........nikt się nim nie interesuje na dogo.....dlaczego.....przecież taki jest sliczny i zarazem tak bardzo potrzebuje domu....takie domu na całe życie:shake: Quote
paros Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Remus jest na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=205842593 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Witokret Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Kolejna psia ofiara ludzkiej odpowiedzialności i miłości do zwierząt :( Quote
Ziutka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ja niestety nie dam rady zrobić psiakowi zdjęć :shake:....(nawet dokładnie nie wiem, gdzie psina jest, ale to nie problem bo Jola by mi wytłumaczyła) tylko, że jutro musze pojechać z Asiamm do naszego schroniska "Azorek" w Sochaczewie (jeździmy tam co tydzień) a to całkiem w inną strone. W niedziele jakaś impreza w domu się szykuje :angryy: (goscie jadą :cool3: ) i doopa, chociaż wole buszować wśród psiaków itp :loveu: ale rodzinie odmówić nie moge. A rzeczywiście lepsze zdjęcia by się przydały. Quote
KWL Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Ze zdjęciami Remusa jest faktycznie poważny problem, ponieważ trudno mu zrobić w tym miejscu w którym jest teraz. I pod rugie trzeba się tam sprcjalnie po to wybrać. Quote
paros Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Ale kilka ładnych zdjęć na pewno lepiej pokaże, jaki to piękny psiak :roll: Quote
Ziutka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Czy ktoś może pojechać i zrobić Remuskowi zdjęcia....?? To bardzo ważne przy ogłoszeniach.....dogomaniacy....jest ktoś z okolic?? Lepsze zdjęcia to o wiele większe szanse na nowy dom bo remusek jest naprawde bardzo ładnym psiakiem. Quote
KWL Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Wczoraj wieczorem dostałem info że Remus został adoptowany. Quote
Ziutka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 :bigcool::bigcool: SUPERRR.....ale wieści Krzysiu, wiesz coś więcej na temat domku?? Gdzie teraz Remusek będzie mieszkał.....skąd Ci ludzie się dowiedzieli o psiaku?? :multi: :multi: :multi: Quote
Ziutka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 KWL napisał(a):Wczoraj wieczorem dostałem info że Remus został adoptowany. KWL, czy wiesz jak się miewa Ramusek :cool1: Quote
Recommended Posts