Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Remusku, chłopie co Ty jeszcze robisz na tej ulicy:shake:.........skacz na pierwszą po domek....Ludzie chociaż narazie DT dla psiny........:placz:

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy naprawde nikt nie chce tak pieknego psa :-(
Remusek bardzo prosi o domek..........nikt się nim nie interesuje na dogo.....dlaczego.....przecież taki jest sliczny i zarazem tak bardzo potrzebuje domu....takie domu na całe życie:shake:

Posted

Ja niestety nie dam rady zrobić psiakowi zdjęć :shake:....(nawet dokładnie nie wiem, gdzie psina jest, ale to nie problem bo Jola by mi wytłumaczyła) tylko, że jutro musze pojechać z Asiamm do naszego schroniska "Azorek" w Sochaczewie (jeździmy tam co tydzień) a to całkiem w inną strone.
W niedziele jakaś impreza w domu się szykuje :angryy: (goscie jadą :cool3: ) i doopa, chociaż wole buszować wśród psiaków itp :loveu: ale rodzinie odmówić nie moge.
A rzeczywiście lepsze zdjęcia by się przydały.

Posted

Ze zdjęciami Remusa jest faktycznie poważny problem, ponieważ trudno mu zrobić w tym miejscu w którym jest teraz. I pod rugie trzeba się tam sprcjalnie po to wybrać.

Posted

Czy ktoś może pojechać i zrobić Remuskowi zdjęcia....??
To bardzo ważne przy ogłoszeniach.....dogomaniacy....jest ktoś z okolic??
Lepsze zdjęcia to o wiele większe szanse na nowy dom bo remusek jest naprawde bardzo ładnym psiakiem.

Posted

:bigcool::bigcool: SUPERRR.....ale wieści
Krzysiu, wiesz coś więcej na temat domku??
Gdzie teraz Remusek będzie mieszkał.....skąd Ci ludzie się dowiedzieli o psiaku??

:multi: :multi: :multi:

• 2 weeks later...