Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niewiele o nim wiem .Jest młody boi sie człowieka .:shake: Jednak jest coraz bardziej ufny odkąd od trzech weekendów zanosze mu jesc.;)
Lezy wsród krzaków graniczacych 5 m od płotu najwiekszego schroniska na Paluchu.Od działkowiczów dostaje jedzenie .Jednak w ciagu weekendu ma dosyt pokarmu a w tygodniu głoduje..:shake:
Moze pokochasz go .Jest prawie szczeniakiem i jest bardzo madrym psiakiem i kulturalnym .Spójrz na niego.

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikomu nie podoba się psinka i nie znajdzie dla niego tymczasu.:shake: To młody piękny psiak.Marnuje sie na tych działkach.Cały czas zyje w stresie.Paluchowe psiaki za kratami ujadają mu nad głowa ,bo psina spi w trawie pod samym płotem graniczacym z boksami schroniskowych psiaków.
Poza tym co chwilę jakis psiak ucieka za schronu i przechodzi na działki.Ostatnio bylo 5 zagryzień.:shake: :shake: :shake: :shake:
Kto ma jakis pomysł.;)

Posted

Gamoń jeśli uda Ci się złapać i oswoić pieska mogę ofiarować pieniążki na jego hotel (1 miesiąc) i szczepienia, ale mam wielkie przeczucie, że taki pies nie będzie długo czekać!!!

Posted

aguniuzet ja jestem na działce 2 razy w tygodniu.Psinka jest tu od dwóch tygodni .W porównaniu z poprzednimi weekendami jest o niebo bardziej ufny .juz pomału wchodzi w aleje idac w odległosci 60 m od mnie kiedy zapamietał ,ze przed chwila dawałam mu jesc.
Mozna również podac mu sedalin i jak przysnie to go złapac i oddac do hoteliku.
Jednak nie chciałabym nikogo narazac na koszty.W W-wie najtańszy hotel to niestety kwota około 600 zł za m-c .On jest młodziutki mysle ,ze ma mniej wiecej z 8 m-cy .Uwazam ,ze szybko by sie zaaklimatyzował i z socjalizował.Opowiem Wam jaki z niego mały spryciarz.;)
Z jednej działek wyciągnał stary kocyk i zaniósł sobie w te haszcze aby na nim spac.
Psinka jest sliczny ,tylko na razie bardzo bojaźliwy.
Bardziej widziałabym dla niego jakis tymczasik z kochajacą osobą i moze stanie sie cud i jakas cioteczka go pokocha i zostanie u niej.
Boje sie o te cholerne kleszcze ,bo na działce jak moje psiury wracaja mimo potraktowania ich spreyem wczepiaja sie w kazdego siersciucha.
No i boje sie o psiaki ze schronu co zwiewaja aby z głodu nie zrobiły mu krzywdy,:shake:

Posted

Dlatego jedyny ratunek dla tego pięknego psa to złapać i oddać do hoteliku lub do dT nawet płatnego. Napisz może w tytule wątku, że potrzebny płatny DT. Nie wiedziałam, że u Was takie drogie hoteliki, a nie ma upustów? Ja za wakacje (1 miesiąc i 1 dzień) za swojego psa płacę w Mielcu 500 zł + karma. Pewnie na to samo wychodzi. Może jakiś DT za niewygórowane pieniądze ktoś zaoferuje. Zapłacę gotówką 10 zł za dzień!!!

Posted

Jestem piękny.Jak mnie wykąpią ,dobrze odzywią bede bardzo reprezentacyjnym psiakiem.
Pragnęłabym aby wiecej osób zerkneło do wątku.Moze w wiekszym gronie bysmy cos uradzili.

Posted

Powklejałam go do paru wątków o domu dla owczarka! Porozsyłaj PW z prośbą o pomoc, ja tak zrobiłam w sprawie Maksi i tu chodziło o kasę, ludzie przesłali ok. 340 zł na AFN, a doszłam z tym wysyłaniem tylko do litery d. Spróbuj, myślę , że warto ratować taką piękną psinę (i każdą inną też)!!!